FIV 82
Raspunsuri - Pagina 8
danutza_c spune:
Denisa, eu sper ca ai realizat ce mare bucurie si fericire ai tu in viata ta la care nu voie sa renunti.
Eu sper ca deja esti la spital si totul s-a rezolvat.
crinuta71 spune:
Denisa am uramarit prin ce treci si imi pare atat de rau. Ma gandesc la tine si iti doresc sa ai puterea sa treci peste toate acestea.
Lachi te-ai tuns? Asa as vrea sa te vad.... Cred ca iti sta bine.
Cecilia e dragut de tot "ala mic si alb".
Danutza
pentru toate fetele de aici
poze
ceciserban spune:
Liana iubita de frumoasa nu stiu ce sa zic,ca sunt si eu ca orice om,dar despre faptul ca si eu va iubesc tare mult pe toate si ca voi fi alaturi de voi mereu-asta e sigur.Cat despre personajul masculin E DOAR SOTUL!Ti l-as imprumuta si tie daca iti place dar din pacate nu sta prea bine la capitolul inseminari naturale,asa ca si eu poate apelez la altcineva care sa nu fie asa fain dar sa faca totusi bebici faini.Te pup dulce si sa stii ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie!Tin pumnii stransi stransi!
Lachi ai dreptate mai bine asa!Pune si tu o poza cu noua freza ca pana apuc eu sa te vad iti creste la loc!
poze
denisa73 spune:
Va multumesc mult frumoaselor,dar credeti-ma ca nici macar Cristian nu imi mai da puterea necesara sa trec peste asta.Asa a urmat a siruri de necazuri si paharul s-a umplut.Mai astept pana maine cand ma duc in alta parte sa fac o eco mai buna.Nu o mai facem dar nu stiu ce dimensiune avea inainte de metotrexat.Nu v-am scris pana acum caci m-am simtit foarte rau azi de la metotrexat.Va pupic dulce pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
cristinici spune:
Denisa sper ca intre timp ai revenit la sentimente mai bune.Tb sa traiesti pt copilul tau, e cel mai de pret lucru pe lumea asta.
Ceci v-am vazut in poze , sunteti frumusei. Cu inseminarile naturale nu cred ca vrei sa apelezi la altcineva.
Lachi ia sa vedem noua tunsoare.
Andicu sa inteleg ca e ziua ta .
cristinici
Pis spune:
Denisa bine ca ai raspuns ca la 10 minute accesam forumul sa vad daca ai scris...Te rog frumos nu mai astepta nici o zi, dute la spital...astept sa scrii ca s-a rezolvat problema... Ai mare grija de tine
Pis
iazminn spune:
DENISA nu-mi vine sa cred ce citesc. Cum poti sa spui ca nici macar copilul nu-ti da puterea de a merge mai departe. Doamne ce n-am da noi sa avem 1 COPIL. Pai toate eforturile tale pana acum au fost in zadar? Pentru ce te-ai chinuit ca sa clachezi acum? Nu se poate. Te inteleg ca iti este f greu , aceleasi sentimente le-am avut si eu cand am aflat ca FIV a fost un esec, ma rugam la D-zeu sa ma ia , ca nu mai am pt ce sa traiesc, insa singura mi-am dat seama ca nu am voie sa clachez ca sunt multe fete in sit mea.Cu atat mai mult tu nu ai voie sa te lasi doborata atata timp cat ai un ingeras langa tine. Vorba fetelor, cu ce ne incalzeste daca avem ambele trompe dacxa sotii nostrii nu au nici un " gigel". Deci fata draga, te rog eu aduna-ti fortele si mergi mai departe ca ai pt cine si multumeste-i lui D-zeu pt bunatatea pe care a avut-o ca te-a inzestrat cu o minunatie de baietel.Sper ca nu te-ai sup pe mine
adelia alin spune:
Denisa cred ca nu sunt 3 zile de cand imi scriai despre cat de mult te bucuri ca m-am hotarat sa mai incerc o data,ca am avut puterea sa trec peste tot si sa merg mai departe.Si acum????Mi-e imposibil sa inteleg ce se intimpla cu tine si cu sotul tau.E o situatie extrem de delicata si voua nu va pasa?Eu de 3 zile alerg ca disperata sa depun un dosar pentru adoptie.Daca tot nu-ti mai pasa de Cristian nu ai vrea sa mi-l dai mie???Stiu ca tonul meu e dur,si poate ca nu ar trebui sa vorbesc asa,dar mie dupa 3 fivuri ,o extrauterina si o laparo,toate soldate cu esec,ar fi trebuit sa mi se ia cu totul de viata!Ne dorim atat de mult un bebe,UNUL SINGUR MACAR,si uite ca nu reusim.Tu ai fost o norocoasa,ti-ai putut tine in brate copilul mult visat,stii ca el are nevoie de voi si cu toate astea te joci cu viata.Ma dezamageste atitudinea ta sa stii.Cum mai poti sa ne dai noua sfaturi sa nu renuntam,cum mai poti sa ne sustii pe noi cand tu insuti esti mai slaba ca oricare dintre noi.Pai e frumos????Fii fetita cuminte si fugi la doctor,rezolva problema,indiferent la ce mod si bucura-te de viata si de tot ce ti-a oferit ea mai frumos!Esti o norocoasa pentru faptul ca ai reusit cu Cristian,si te rog uita-te la noi cele care nu putem renunta!Nu am varsat o lacrima pana acum,am sufletul mai greu ca niciodata,dar merg inainte pentru ca ACEASTA E VIATA MEA!
TRAIESTE-O SI TU PE A TA!