FIV 82

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Si ca sa revin si la ofurile mele.Vreau si eu o programare la dr.Marinescu.Trebuie sa merg intai la dr.Cocei?Sau cum sa fac?
Si ca sa ma ajutati si mai mult,voi pe cine imi recomandati,stiind cat de cat istoricul meu.Marinescu sau Dracea?Ca tare sunt in deriva!
Mersic frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cristinici iti dai seama ca am glumit!Daca vroiam asta numai faceam FIV,nu?Si tinand cont ca e asa frumusel as vrea un care sa-i semene.Te pupic dulce!
Crinuta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

LA MULTI ANI ANDICU !!!!!!!Sa-ti de D-zeu sanatate in primul rand apoi tot ceea ce-ti doresti tu mai mult si mai mult in lumea asta...... Te pupacesc dulce de tot.

Denisa, nu-mi vine sa cred ce citesc. Iti amintesti ca si Kla a trecut printr-o extrauterina, dar a avut forta sa treaca peste si sa mearga mai departe. Tu ai pentru ce lupta: CRISTIAN. NU AI VOIE SA RENUNTI!!!!!!El are nevoie de tine. Trebuie sa-ti aduni forte!!!Trebuie!!!!

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va multumesc mult de urari. Da, azi a fost ziua mea, am facut 31 de ani si abia ce-am scapat de musafiri! nu prea am vrut sa fac tam-tam pe aici, data fiind atmosfera mai trista legata de situatia Denisei. Oricum, sunteti niste dragute si va iubesc mult de tot, pe toate! si sper ca tuturor sa vi se implineasca toate visele, asa cum imi doresc si mie!

Andrada, se zice ca sansele la FIv ale fetelor cu probleme tubare ar fi mai mari, dar nu s-ar zice : suntem vreo 3 fete , pe putin , care nu au reusit din prima. Pe de alta parte, ca nu vreau sa te descurajez, sunte fete care au reusit din prima si cu un singur embrion, cu probleme mai serioase decat cele tubare; asa ca, pana la urma, tot cum vrea Dumnezeu! eu sper ca tu sa nu ajungi la FIV si sa reusesti sa ramai natural!
Denisa, sper ca maine o sa vii cu vesti mai bune pentru tine si pentru noi! ma rog ptr tine sa-ti vina mintea la cap (fara suparare)!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

La multi ani Andicu!
Iiti doresc multa sanatate si sa dea Domnul ca la anul pe vremea asta sa fii cea mai fericita mamica din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

andicu iti urez si eu la multi ani si iti doresc ca DD sa-ti implineasca dorinta cea mai arzatoare.
andrada si eu citisem la fel despre FIV-ul in cazul lipsei trompelor, cum ca ar fi cel mai incununat de succes. De asta eram sigura ca andicu va reusi din prima. Bafta multa si sa iasa din prima, iar tie andicu sa fie sigur din a doua.
denisa ma bucur totusi ca faci metotrexat si-ti doresc sa se rezolve cat mai repede. Totusi nu renunta la lupta indiferent de motive sau probleme. Dupa ce vei trece peste necaz iti vei da seama ce ai fi putut sa pierzi.
fetelor va pup si bafta multa celor care va apropiati de momentul FIV ( la care eu nici nu indraznesc sa ma gandesc fara sa ma apuce emotia-desi sunt destul de departe-poate in primavara)

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

andicu la multi ani si sa dea DD ca la urmatoarea aniversare sa sufli in lumanarile de pe tort cu bebele tau in brate. sunt sigura ca de data asta ai sa reusesti!

gabiu bafta multa si tie!

denisa trebuie sa lupti! FIV-ul nu-i asa o mare nenorocire. va fi tot al vostru. mie FIV-ul mi se pare o super-gaselnita si ma bucur enorm ca exista. este un fel de ultima mea speranta. si pana la urma nu conteaza cum e conceput copilul, conteaza ca e o sansa sa il am si ca va fi al meu! Bafta multa! Sunt convinsa ca ai sa iei cea mai buna decizie.

Va pe toate!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

fetele!Denisa ce ne mai zici ? Hai ca azi te asteptam mai activa si cu vesti bune !
Sa aveti o zi minunata!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Andicu,La Multi Ani, sa fii fericita , sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele,[flo( imi pare rau ca-ti urez cu intirziere dar tocmai ce am venit de prin tara)
Denisa,trebuie sa-ti revii, sa iesi din pasa asta si sa treci peste, fetele au dreptate, trebuie sa fii tare mai ales ptr Cristian
Va pupacesc pe toate MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Denisa , ma alatur si eu fetelor si te rog sa faci ceva ca ramai alaturi de frumusetea de baietel pentru care ai luptat atat.El are mare nevoie de tine ,nu pot sa cred ca nu-ti pasa !
Eu am inceput analizele pentru runda trei la FIV, care va fi in octombrie , sper , la Giulesti la dr Dracea.
Vom fi multe in octombrie , sper sa reusim impreuna
Otilia

Mergi la inceput