FIV 82

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

serbanicoo de mult vroiam sa te vaz,,doamnee da frumoasa mai esti fatooo..si flacaul e mortal..cine e?
mama io am spus decat asa ca sa vaza Denisa!!!da tu stii ca io am capatana sus..si merg inaintee..si cu voi de mana musai!!ca nu va las nici moarta!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

andrada, pentru ca poate mai ai o sansa sa NU faci FIV-ul.

rezultatul primei mele HSG a fost: stanga blocata si dreapta partial permeabila. solutie? instilatii sau sovata. am ales instilatiile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Tia sa inteleg ca instilatiile pot rezolva problema trompei permeabile dar partial pozitiva? Tu ai obtinut sarcina cu acea trompa dupa instilatii? Daca da, cate ai facut si in cat timp ai avut rezultat?
Multumesc

Andrada

Mergi la inceput

andrada, dupa instilatii am mai facut o hsg cu rezultat si mai prost: ambele blocate.. probabil se inflamasera. am intrat la fiv, am pierdut sarcina la 7 saptamani si dupa 4 luni de la esec am ramas natural.. tocmai ma pregateam sa fac diphereline-ul pentru al doilea fiv. desi initial am regretat instilatiile acelea crunte, pana la urma au folosit. sunt considerate depasite si sunt un cosmar, intr-adevar, 3 luni consecutive, 4-5 zile pe luna.. dar ce mai conteaza!? alexandru este minunea noastra.

Mergi la inceput

Tia sa va traiasca Alexandru si sa va bucurati de el. Imi pare rau de sarcina pierduta de tine. Stiu cum e. Am pierdut si eu una la 8 saptamani acum cativa ani. Sunt uimita ca ai reusit natural dupa un asa rezultat la HSG dar am inceput sa mai sper ca pot reusi si natural. HSG oricum am sa fac dupa urmatorea menstruatie ca sunt tare curioasa cum mai arata trompele. Mai stiu pe cineva care a reusit natural la 4 luni de la un FIV nereusit. Sa fie oare si efectul tratamentului de FIV?

Andrada

Mergi la inceput

eu cred ca da, aveam si un FSH cam mare, in plus embrionii nu au avut o calitate stralucita. cred ca menogonul "a lucrat" si el intr-un fel.. s-ar putea sa fie vorba de aceeasi persoana ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Denisa ce faci????? Cum te simti? De ce nu ne mai scrii? Ne facem griji pentru tine...

Cecilia deja m-am tuns! Decat lung si ca un pachet de vata ravasit, mai bine mai scurt si cu aspect sanatos si ordonat...las' ca creste el la loc!

Mergi la inceput

Tia o singura intrebare mai am: ai idee ce defectiune are o trompa care este numai "partial pozitiva"? Ce nu functioneaza la ea?
Multumesc inca o data.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Denisa, desi sunt convinsa ca la cat te-au mustruluit fetele ai luat deja cea mai buna hotarare, am sa-ti spun si eu doar atat - atunci cand iti trec prin minte tot felul de ganduri rele si cand ai vrea pur si simplu sa te topesti din lumea asta, arunca o privire asupra ingerasului de langa tine,uita-te in ochii lui si fii sigura ca tot raul se duce intr-o clipa - (e o reteta verificata).
Andicu - multi ani fericiti, iar cel abia inceput sa-ti aduca implinirea mult dorita!
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Denisa, cu siguranta esti intr-o faza proasta in care nimic nu merge bine. Eu cred ca esti prea puternica sa renunti.

Andicu, multi ani fericiti cu multe bucurii si vorba lui Cosbuc "un print la anul".

Monica

Mergi la inceput