FIV 82
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Denisa, Lachi zice f bine, ce zice! si eu am ramas fara trompe, si ca si multe alte fete de aici, nu avem bucuria si fericirea de a fi deja mame, cum esti tu! totusi, dupa 2 SEU in 8 luni, un FIV nereusit, si iata-ma ajunsa azi la 31 ani, sunt optimista si lupt, orice-ar fi, sa-mi indeplinesc visul! tu deja ti l-ai implinit! gandeste-te ca mai mult decat orice, conteaza puiutul tau, Cristian, care are nevoie cel mai mult pe lumea asta de o mama, si inca sanatoasa! du-te la spital si rezolva problema prin laparo, ca nu e cazul sa renunti la viata,la familie, la copil, ptr atata lucru!
eu sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine si sa fii sanatoasa!
Ceci, multumesc mult de tot! am vazut si pe Mess. dar iesisesi deja cand am revenit eu la calculator!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
antosit spune:
Denisa ma alatur si eu fetelor si te rog sa incerci sa iesi din starea in care te afli!Stiu...probabil ai sa zici ca "este usor sa dai 20 la fundul altuia!" dar eu am incredere ca tu ai puterea sa depasesti acest moment.Eu la 21 de ani am ramas cu o singura trompa si aia putin permeabila si am continuat sa sper ca voi reusi sa raman gravi natural.Anul trecut am facut laparo si am aflat ca nici macar asta nu mai era permeabila si mi-au scos-o!...deci singura sansa fiv.Nu pot sa explic in cuvinte ce am trait atunci dar sunt sigura ca tu si fetele care scriu aici inteleg perfect.In 9 ani de lupta cu infertilitatea am fost constienta de un singur lucru, ca pt un bebe merita sa incerci orice atata timp cat mai exista o sansa!Te rog din suflet sa nu incetezi sa lupti, incearca si ia exemplu de la noi...exista o vorba care spune ca: DD ne da la fiecare cat putem duce!Hai capul sus mai ales ca de tine mai depind si alte persoane care au multa nevoie de tine!
Anto
elas spune:
Va citesc de ani de zile!Stiu pe toate dintre voi..cum ati reusit sa aveti copii prin FIV sau cum a reusit Tia natural!
Nu am scris niciodata..dar acum am simtit ca tb sa iti scriu Denisa!
Eu am o fetita obtinuta natural care implineste anul acesta 6 ani!am opbtinut-o greu dupa sarcini oprite in evolutie..tratamente...e lumina ochilor mei!Si m-am incrincenta sa mai fac un copil...cu o dorinta neinchipuit de mare!Cind fetita mea a implinit 1 an, mi-am propus..acest lucru si am obtinut o sarcina in mai 2003 pe care am pierdut-o la 6 saptamini!In noiembrie 2003 am facut prima extrauterina...in urma careia, am ramas fara trompa stinga!Crezi ca m-a oprit cumva lucrul acesta sa continui, nici gind!Am facut HSG, in aprilie 2004, instilatii...2 luni la Ancar si in iulie 2004 am facut a doua extrauterina, de data asta insa nici nu am banuit ca ar putea fi..pina intr-o zi cind eram departe de casa, la 600 Km,s-a fisurat dureri..stari de lesin si un medic "destept", sef de sectie care imi spune ca am indigestie!Mai se rupe in citeva locuri...si ajung in Bucuresti dupa 2 zile darimata...La Spital, am vede nepotul dlui Amcar si imi spune dupa eco ca e sarcina normala, dar ca e f mica..Norocul meu cu doctorul Urleteanu care ma consulta si el ecografic si ma baga in operatie de urgenta!Rezultatul hemoglobina..6, trompa praf...abdomen plin de singe!Si cum spunea acest medic minunat...eu, un om cu zile de la Dzeu, altfel nu isi explica cum de sint in viata!
M-am simtit infrinta atunci...nu am putut sa concep cum as putea sa traiesc fara sa mai pot face un copil natural!Au urmat nopti si zile...infioratoare..nimic nu ma multumea, nimic nu ma bucura!Il certam pe Dzeu in gind ca m-a lasat in viata!Am avut dupa, probleme in casnicie..mari probleme...Am implorat cerul din nou si am cerut socoteala...Dar in final am inteles!Am o misiune pe lumea asta..Dzeu mi-a dat cel mai de pret dar din lume un copil si eu tb sa il cresc..sa il fac OM MARE!M-am intors catre EL si am cerut iertare, mi-am adunat fortele si am inceput sa traiesc...sa ma lupt sa imi salvez casnicia..sa ma lupt sa reinvat sa rid...
Mai am si acum momente cind pling...dar ma rog sa ma pot bucura de ce am!
Denisa, te rog din suflet...,mergi la spital...si lupta sa traiesti!
Liana30 spune:
Denisa eu le am pe amandoua..si ce folos?de 13 ani nici un folos!!!
andicu iti spun si pe'aci LMA
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Sheritra spune:
Denisa, hai sufletul sus si putere in inima, ce ti-a venit sa vorbesti asa? Ne-ai speriat pe toate.
Toate fetele de aici suferim, plangem luna de luna, cadem in boutoaie fara fund, stam cu orele la usile cabinetelor, alergam dupa doctori, si mereu cu lacrimi in suflet.
Toate avem o poveste, a suferintelor fara numar, dar ne purtam crucea cu speranta si bunatate in suflet.
Si nu ne gandim la prostii.
Si chiar daca pe unele din noi suferintele si durerile nenumarate le ingenuncheaza si cedeaza, renuntand la lupta, dupa o perioada isi ling ranile si se intorc in mijlocul bataliei.
Asa trebuie sa fi si tu, doar esti una dintre noi!
Eu as dona o trompa pt un gigel bun si sanatos! Geaba am trompe permeabile daca n-are cine alerga pe ele. Tot numai FIV-ul este unica sansa.
Te dulce!
Sheritra
Andrada.P spune:
Fetelor e prima oara cand scriu la topicul asta. Am vazut lista de analize obligatorii pt FIV la Giulesti si as avea o intrebare: avand in vedere ca FIV-ul practic nu implica trompele deloc, de ce HSG-ul se afla pe acea lista? Numai pentru a fi proba in caz de probleme tubare? Eu am o trompa blocata si alta permeabila insa "partial pozitiva" - orice ar insemna asta. Asta e diagnosticul in urma HSG. Am facut laparo in aprilie si mi s-a spus ca trompa blocata nu se poate desfunda si ca cealalta trompa este permeabila. Am facut o IAS nereusita, 3 luni de perfuzii, 3 luni de stimulare, si ... nimic. La un moment dat am avut revelatia ca singura mea trompa buna este "partial pozitiva", problema care nu cred ca s-a rezolvat la laparo. Si am mai avut o revelatie: pe partea pe care am trompa permeabila, am avut o anexita (dupa criza acuta de anexita, acum vreo 7 ani, mi s-a spus ca pe partea asta nu am cum sa mai concep).
Am inceput sa caut informatii despre infertilitatea tubara si am descoperit ca aceasta nu intervine de cele mai multe ori din motive de blocaj ci din deteriorarea mucoasei trompelor, stenoza trompelor, aderente, etc. Avand in vedere acestea, ma gandesc din ce in ce mai des la FIV. Imi propusesem sa il fac in martie anul viitor insa imi dau seama ca - daca nici una dintre trompe nu e buna IAS-urile si incercarile naturale sunt pierdere de timp si nervi. As vrea insa sa mai fac un HSG inainte sa merg la Dr mea si sa-i spun ca vreau FIV, ca sa am cu ce argumenta. FIV-ul as vrea sa-l fac in noiembrie. credeti ca daca fac in septembrie un HSG va mai trebui sa-l repet in octombrie? Stie careva dintre voi care este rata de succes la FIV in situatia in care singura problema e de trompe?
Va multumesc si va doresc numai succese!
Andrada
ceciserban spune:
[flo[floLiana scumpa mea bine zis!Sunteam multe in situatia aceasta,cu doua trompe functionale si tot sarcina ioc!Te pupic dulce!
Andicu pup fata!
-31 de flori pt tine!
poze
ileana spune:
quote:
Originally posted by denisa73
Multumesc mult,tia si .
Ileana din pacate poate nu sti ca asta e singura trompa,iar acum mi-ar scoate-o,iar eu nu pot trai cu gandul ca nu mai pot face normal copii.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
Aia nu scot nimic...aia sunt cei mai mari "reparangi"pe care i-am cunoscut in viata mea!
Si nu scot , din principiu!
Stii cat s-au chinuit la tine, tot ei, de "desfunde"trompa asta!
Cand FIV-ul era inca total gratuit in Germania!