FIV 82
Raspunsuri - Pagina 5
ileana spune:
Denisa, dupa 5 interventii in Germania ( daca le-am numarat bine, toate pe trompe), chiar nu te-ai convins ca o laparo in Germania pe tema asta dureaza 10 minute si a 2-a zi esti acasa?
Si aia mai sunt si meseriasi, de fiecare data au incercat si au reusit in oarecare masura sa-ti mai permeabilizeze trompele!
Nu stiu de ce "esti copil"la unele faze...la cat te-a incercat viata , asta-i "floare la ureche"!
denisa73 spune:
Multumesc mult,tia si ileana.
Ileana din pacate poate nu sti ca asta e singura trompa,iar acum mi-ar scoate-o,iar eu nu pot trai cu gandul ca nu mai pot face normal copii.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
gabiu spune:
ce-ti trece prin minte denisa? Nu stiu daca mai esti in tara dar daca da atunci mergi repede la Tutunaru pt. laparo. Trompa nu ti-o scoate din ce am citit pe aici. Si tabitha a facut laparo si a ramas cu trompa intreaga dupa extrauterina.
bafta multa si nu dispera dar nici nu sta acasa
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Pis spune:
Nu am mai scris de foarte mult timp pe forum, dar de citit va citesc aproape in fiecare zi.
Acum am intrat ca sa-i scriu Denisei.
Denisa eu ti-am luat in considerare sfatul de a-mi pune si ceilalti embrioni congelati de la Medsana si rezultatul a fost acelasi ca si la primul FIV BHCG=0...si uite ca "le duc"...nu pot sa fac normal copii (2 SEU si nici o bucatica de trompita), am un FIV si un embriotransfer cu acelasi rezultat, am 39 de ani impliniti...si tot mai sper...dar tu, Denisa, tu il ai pe Cristian, ce Dumnezeule, el are nevoie de mamica, pe el cui il lasi ?? Hai , te rog eu frumos, incearca sa te "aduni" si dute la spital, nu mai sta acasa...nu inseamna obligatoriu ca iti scoate trompita...te rog ia-mi si mie in considerare sfatul...
Te pup si te imbratisez si ai mare grija de tine ...
Pis
Liana30 spune:
denisa si eu sunt alaturi de tine!!ascultale pe fete ca stiu ce spun..hai mama capul sus ca va fi bine!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ceciserban spune:
Denisa desi nu te cunosc f.bine nu inteleg de ce nu vrei sa lupti pt darul primit de la Domnul,adica Cristian.El merita sa aiba o mama.Eu inteleg ca e greu si ca treci printr-o stare poate confuza si nici tu poate nu te mai intelegi,dar te rog eu nu renunta la lupta.Eu nu sunt tare curajoasa recunosc,dar tot am facut un FIV pana la urma caci altfel e f. greu sa am un bebe al meu.Eu zic ca alaturi de sot vei trece peste toate si sper ca in curand sa ne anunti ca esti bine sanatoasa.Cred ca iti mai doresti copii,dar paote uneori e bine si cu unul daca atat vrea DOAMNE DOAMNE!Multa sanatate!
poze
ceciserban spune:
Crinuta ai dreptate!Azi o sa pun niste poze si cu copilasul meu adoptiv.
Andicu LA MULTI MULTI ANI!
Sa-ti aduca noul FIV bebelusul mult visat!
Lachi nu te tunde mamica ca si eu concurez cainele la naparlit,dar nu ma tund nici de-a naiba!
poze
Tia spune:
eu ma pregateam de fiv cand tu erai la al patrulea fiv - cu cristi in burtica - si cu sangerari, alergaturi pe la spital si emotii .. si uite ce sufletel ai acum.. EL CONTEAZA, tu trebuie sa faci fata, nu ai de ales
oare cate fete sunt aici pe forum care viseaza un ingeras si nu au reusit dupa ani de incercari grele? mi-e teama sa le numar.. sunt sute!! multe nici nu posteaza, doar citesc si sufera din umbra. tu ai trait aceasta minune, ai un sufletel acum, doar ai grija de el
Kariris spune:
Denisa nu-mi vine sa cred ce vad cu ochii mei ca scrii tu!!!
Ce se intampla cu tine?????
De ce ambitia asta total prosteasca sa ramai cu trompa? Si ce daca ti-o scot? poate ca nici nu ti-o scot!
Ce garantie ai tu ca daca ramai cu trompa vei mai putea avea copii pe cale naturala?
Uite eu am o trompa si, la ce-mi foloseste? In afara de faptul ca o data la 6-7 ani fac o extrauterina...de ramas natural si normal cu trompa asta nici o sansa!
Gadeste-te ca ai un copil, esti mama, copilul are nevoie de tine cu orice pret chiar cu pretul sa ramai fara o trompa! Ce-i mai important? Trompa asta care vezi si tu ce face (extrauterine) sau copilul tau? Copiii poti sa faci prin fiv... sunt fete foarte tinere care nu mai au nici o trompa si nici copil si totusi lupta!
Eu zic sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru Cristian... pe care ti l-a dat tot prin fiv si... sa nu-L dezamagesti acum prin felul tau de a gandi!
Sa stii ca e un mod foarte atipic de sinucidere! Nu te juca cu viata ta si a copilului tau, care niciodata nu va putea intelege ca mamica lui a preferat sa moara decat sa traiasca cu convingerea ca natural nu mai poate face copii, atata timp cat Cristian deja exista!!!
Poti sa te superi pe mine, poti sa consideri ca sunt rea si dura, dar nu te inteleg!!! Si nu-l inteleg nici pe sotul tau care sta si priveste tragedia.... daca eram in locul lui, de cand erai in Ro erai operata prin laparo, sarcina scoasa si trompa salvata!
Nu stiu ce sa-ti mai spun.... adica stiu, dar prefer sa ma abtin!
Kariris spune:
si sa stii ca nu vei muri ci te pregatesti de o mare suferinta: o trompa explodata, o hemoragie interna si implicit o operatie clasica cu taietura pe burta pentru oprirea hemoragiei si oricum iti vor scoate trompa! asa ca mai bine te duci frumusel si faci laparo, scapi usor si te recuperezi repede si iti vezi de viata mai departe! Mai faci un ET peste cateva luni si uite asa... vei mai avea un bebe!
Hai te rog eu baga-ti mintile in cap!