FIV 82
Raspunsuri - Pagina 4
ceciserban spune:
Adelia stiu de la Lachi ca la el la cabinet se merge la o consultatie intai.Pe 4 sept vine si atunci poti suna sa te programezi.Ma bucur ca esti ok si ca mai ai curaj sa mai incerci,caci eu m-am oprit la un FIV.Bafta multa!
poze
Michita spune:
Vape toate, si chiar daca nu scriu prea des,sa stiti ca va citesc in fiecare zi, si o sa va citesc si in continuare si o sa va tin pumnii celor care in toamna dati marele examen pentru titlul de mamica.
Din pacate eu s-ar parea ca eu nici macar nu pot sa ma "inscriu" la "examen" pentru ca e nevoie de doi in cursa asta, iar al meu sot l-a luat pe NU in brate si nici nu vrea sa mai auda de FIV. Eu banuiesc niscaiva influente din afara, mai ales ca si soacra-mea a incercat sa ma prelucreze,adica vezi ce periculoase sunt "chestiile astea" - pe care oricum nu le intelege. Oricum, eu am lasat-o mai moale cu presiunile,insa dupa cum vad nu cred sa mai am sanse sa se razgandeasca pana la toamna (care e atat de aproape). Asta este! imi pare rau ca v-am retinut si cu ale mele,dar stiu ca voi ma intelegeti cel mai bine, si stiu ca si unele dintre voi ati avut momente de cumpana cand v-ati hotarat sa faceti pasul FIV.
Nu-mi ramane decat sa ma rog ca baietelul meu sa fie sanatos si
sa-i multumesc in fiecare zi lui DD ca mi-a oferit sansa de a fi macar o data mama - e un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte si de care sunt sigura ca o sa aveti si voi parte cat mai curand.
Sa stiti ca am sa continui sa va citesc si am sa ma bucur pentru fiecare atunci cand o sa reuseasca, la fel cum m-as fi bucurat si de reusita mea.
Va pup inca o data si cate un pentru fiecare la toamna.
Kariris spune:
m-am tuns. ma simt minunat! sa vadem maine dimineata...
Adelia daca te hotarasti pentru Marinescu primul si cel mai bun pas e sa-ti faci o programare la cabinetul dansului privat unde consulta si dr. Cocei care preia toate cazurile de infertilitate pentru ca apoi sa le predea domnului profesor. Asta e politica la ei. Tot ce e de infertilitate merge la prima consultatie la Cocei care face inclusiv spermograme iar apoi cazul cu toate datele adunate se duce la Marinescu. Si politica e buna pentru ca in felul asta scapi de frecusul cu Marinescu pana e gata tot dosarul. Eu am incercat sa evit faza cu Cocei si rau am facut pentru ca, pentru orice chichita am fost la Marinescu care nu e un tip doar "lapte si miere" e un om ocupat, cu multe probleme si nu prea a avut rabdare cu una cu capul in nori cum am fost eu. Dar ne-am inteles si am ajuns la un rezultat. Mult mai usor imi era sa ajung la Cocei si sa dau ochii cu Marinescu atunci cand stia deja tot despre mine si faceam doar fivul.
Totusi Marinescu mi se pare un profesionist si niciodata nu m-a facut sa ma simt aiurea fara motiv, ori nu m-a "plimbat" ... a fost el mai dur cu mine, dar nu lipsit de interes. Din contra a solicitat niste investigatii in plus pe care eu initial le-am refuzat si atunci a ridicat tonul la mine si mi-a spus ca fara alea nu-mi face nici un fiv, ca el nu face fiv de amorul artei ci cu dorinta ca fivul sa reuseasca si vrea sa stie cam de ce nu a reusit primul fiv la Medsana.
Deci, cu alte cuvinte mi-a spus ca daca vreau fiv cu el, o sa fac cu spune el si o sa fac tratament cu ce spune el, nu o sa faca el cum vreau eu! Ca la Medsana cam asa a fost: dr. mi-a recomandat un tratament, eu am spus ca prefer alt tratament si in final s-a facut cum am vrut eu.
Ma rog... hai ca m-am lungit...daca vrei alte informatii da-mi PM sau telefon. (pe nr. nou de pe care te-am sunat eu ultima oara).
crinuta71 spune:
Cecilia cu placere, oricand. Dar lipseste "cineva" din pozele tale (cineva mic si alb).
pentru toate
poze
zouzounaki spune:
salut fetelor...revin si eu la fel de optimista ca pina acuma...sint in plin tratament,urmez protocolul mare cu arvecap iar vineri va fi prima injectie de gonal...estradiolul a iesit mic 10,5 exact cum trebuia..cm a tinut mai putin decit de obicei 3zile...in rest ma simt foarte obosita parca as dormi tot timpul,mi-a scazut pofta de mincare(asta ar putea fi si din cauza caldurilor)...medicul care imi va face fiv-ul a venit pe insula si l-am cunoscut,este si prieten cu soacra si cumnata mea...un tip tinar cu studii facute in londra si cu clinica particulara in atena...pina acum a avut foarte multe cazuri de reusita..mi-a dat mult curaj...eu am sa fac fiv-ul clasic metoda cea mai simpla...daca stateam in atena puteam face fiv in fiecare luna nefiind nevoie de medicamente...doar la ovulatie lunar m-as fi prezentat la clinica sa-mi recolteze cite un ovul...asa cum am zis,sint optimista,dar si pregatita sufleteste pt un esec,deoarece eu cred ca tot ce se intimpla se intimpla cu un scop...nu disper,am credinta,iar voia nu este a mea..este voia lui D-zeu,iar daca El vrea sa fiu din nou mamica,am sa fiu...suportul sotului e foarte mare,este foarte tandru si a devenit un expert in a face injectii...e un scump sa-l vad cit de mult suflet pune...apropo de aceste simptome de oboseala,voi le-ati avut?oh si sa nu ma zic ca asa dintr-o data ma apuca niste nervi si imi musc limba ca sa nu zic vreo rautate,ca sincer sotiorul nu ar merita asta,dar oricum l-am pus in garda si mi-am cerut scuze dinainte in caz ca o sa ma ia gura pe dinainte...maine dimineata merg sa ma vada ginecologul sa vedem cum merge treaba...de azi am inceput sa iau si cite o pastila de magneziu si una de B6,(am sa iau si una de zinc)recomandate de tatal meu,medic fiind si el...cam acestea sint noutatile mele...fetelor va pup si fiti optimiste si increzatoare...numai bine
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Moniland spune:
zouzou, ma bucur ca ai inceput in forta si optimista. Tine-o tot asa. Iti tin pumnii sa-ti meraga bine si asteptam noutati pe parcursul tratamentului.
Monica
andicu spune:
Zouzounaki, multa bafta cu tratamentul si sa iasa cu ! starile alea le ai sigur de la stimulare! mai ales cele de nervi!
Ceci, tare frumoase sunt pozele tale!
Lachi, sa-ti fie de bine ( cu tunsul)! pe caldurile astea e solutia ideala! na, ca mi-ai facut si mie pofta! si ce mai mai lupt sa-l tin mai lung...!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
denisa73 spune:
Sacul a crescut la 5,67cm.Beta nu au reusit sa imi ia desi m-a intepat de o gramada de ori.Oricum nu mai conta caci beta scade.Cred ca a venit momentul sa-mi inchei socotelile cu viata.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
Tia spune:
denisa, ce spui fata draga???? viata este nepretuita, este atata lume in jurul tau care are nevoie de tine.. si mai ales, nu uita de sufletelul printului tau :-(
fetelor, unde sunteti? haideti sa fim toate aici, alaturi de denisa.. nu se poate sa o lasam sa-i treaca prin cap asa ceva. uite eu iti ofer un buchetel de flori