FIV 82

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Mult succes tuturor care intra in cursa luna aceasta!Va tin pumnii si ma rog pentru voi sa reusiti!
Eu acum sunt in impas,vreau sa mai incerc,desi am depus si dosarul de adoptie,dar problema mea cea mare e ca nu stiu cu cine sa fac urmatorul fiv:Marinescu sau Dracea!
Va rog din suflet sfatuiti-ma,promit sa tin cont de parerile voastre!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va multumesc! sper sa fie totul bine.

Cristinici, tin pumnii sa te programeze repede!
Adelia, ma bucur ca ai revenit printre noi! eu iti doresc sa reusesti pe ambele parti! si la adoptie si la FIV! cat despre doctori, cu parere de rau, nu sunt in masura sa te sfatuiesc.
Oana_Dana, nu ne mai dai nici-un semn? esti bine? nu trebuia sa mergi la eco la sfarsitul lunii, acum? sper ca e totul bine si ca esti fericita!

fetele toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor Bine v-am gasit! Astazi la mine Z1 dupa 18 luni de incercari cu o trompa blocata si una aproape nefunctionala. In rest ... totul ok. Asa ca mi-am luat bagajelele si m-am mutat pe topicul asta, cu totul. Vinerea viitoare mai fac un hsg ca sa ma conving ca trompele nu sunt bune de nimic, analizele pentru FIV la Giulesti le-am facut aproape pe toate. Dupa hsg am sa merg la dr. sa ii spun ca vreau FIV. Din punctul meu de vedere atat incercarile pe cale naturala cat si inseminarile sunt inutile atata timp cat trompele nu sunt bune. Probabil ca am sa fiu in seria de noiembrie. Octombrie mi se pare prea aproape. Nu cred ca mai am timp.
toate fivoasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andrada, bine-ai venit printre noi! sa fie cu noroc si sa reusesti din prima! succes la Giulesti cu dosarul!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Haide Lachi, haide Lachi! du bist du?
Eu luni cu dosarul pt FIV, am emotii sa vad cand ma programeaza, sper sa fie oct nu noiembrie!
Am totul pregatit!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Andrada bun venit si reusita din prima!
Fetelor eu sunt cam agitata: am sunat la Giulesti pt. programare astazi toata ziua si cand in sfarsit mi-a raspuns cineva mi-a zis ca " suna luni draga, abia atunci vin dr. din concediu!"...asta este incercam luni!
Lachi si eu te astept cu vesti!
Sheri, Andicu , Liana !

Anto

Mergi la inceput

andicu, antosit sa dea DD ca topicul asta, cu totul, sa se mute incet, incet, in toamna asta, la Odisee! Si odata cu el, toate topicurile de aspirante :)

Fetelor E asa greu cu programarile pt FIV la Giulesti? spunea cineva pe pagina dinainte ca s-a apucat la inceputul anului si abia in iulie a obtinut nr de dosar . sper din tot sufletul sa nu fie asa ca io nu mai am rabdare. mi-e tare teama pentru ca dr mea nu stie inca ce vreau sa fac. voi cum stiti ca e? de obicei dr fac FIV cand vrea pacientul sau tin sa faca inainte un numar de inseminari? Eu n-am facut decat una pana acum dar cred ca nu mai are sens sa fac ca nu cred ca ma ajuta avand in vedere ca singurele mele probleme sunt de trompe. Care e parerea voastra?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Andrada eu sunt aia cu dosarul !Eu cand am ajuns ls Giulesti nu cunosteam pe nimeni si ...asa ca m-au plimbat care cum le-a venit la mana, dar pana la urma am reusit. Daca dr. ta este la Giulesti si mai ai si o parte in analize facute s-ar puta sa te "misti" mai repede!

Anto

Mergi la inceput

Anto am inteles. da. eu am dr la Giulesti si sunt clienta veche acolo. Si da, am si o parte din analizele care se cer la Giulesti pt FIV. Cred ca mai am 2 sau 3 de facut si le-ar mai avea si sotul pe ale lui. Atat. Doamne ajuta sa mearga repede. Initial imi pusesem in cap sa fac FIV in martie, la un an de la laparo (asa mi se si recomandase) da' m-am razgandit si acum sunt nerabdatoare.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Andicu, sunt aici!!!!!
Sa nu credeti ca scapati de mine, dar nu am vesti prea noi, pt. ca profu' vine luni din concediu si abia joi o sa fac prima echo.
In rest sunt bine cu greturile de rigoare dar rare. BB are astazi cinci saptamani dupa calculele mele. Abia astept sa-l vad.
Fetelor va tin pumnii la toate si va pup!!!

Mergi la inceput