FIV 82

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor beta mi-a iesit 8,5,deci se apropie de 0.Sper in final sa scap si sa se elimine.Abia astept sa ma duc miercuri sa vad ce-o mai fi pe acolo.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

DENISAAAimi pare foarte bine pentru tine.
Bafta in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Antosit si eu am sunat azi, dar nu a raspuns nimeni la Giulesti , nici la FIV ,nici la echo. Eu am sunatde control, caci stiam ca luni vin din vacanta. O sa sun luni iarasi.
Andrada , dureaza doar pana faci programarea la consultatie( 1 luna de obicei), in rest daca analizele sunt OK luna urmatoare poti face FIV.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Denisa, bravo! mai ai putin si ai scapat!

Oana-Dana, sa ne tii la curent! si noi abia asteptam sa ne povestesti cum e bebitza!

Eu o sa plec la Timisoara luni, ca miercuri am programarea la Szeged si ajung sa va citesc abia vineri, asa ca sper sa aflu numai vesti bune, si sa va dau numai vesti bune !!!
Fetelor, succes luni , cele care sunati ptr fixarea datei! sa va programeze repede! va tin pumnii!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor de toamna !!!!!!! cand tre sa incep sa tzin pumnii stransi ?? oricum pe mine ma socotiti cat 2 ca suntem 2:)
pupici la toate si BAFTA MAXIMA !!!

D 26+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

cornelia, prolactina scade cu siguranta cu Bromcriptin sau daca nu il suporti Dostinex . Incearca si tinctura de coada soricelului ca are efect doar ca .... in timp mai lung !
bafta maxima si sa auzim de bine !
D 26+

quote:
Originally posted by cornelianeli

multumesc tia pt link,despre tiroida mea am mai citit se pare ca sunt sanse mari sa raman insarcinata mai ales ca facand tratament imi va scadea si prolactina,cel putin asa m-a incurajat endocrinologul
cat despre spermograma,asa este 98 % sunt imobili si 97 % sunt normali
este facuta la synevo

pupici

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cristinici sincer si eu stiam ca luni se intorc dr., dar speram ca macar asistentele or fi pe acolo! Sper luni sa am (avem) mai mult noroc, ca azi am stat 3 ore pe telefon pana a raspuns cineva!
Andicu iti doresc din suflet ca drumul la Szeged sa fie o reusita si totul sa iasa asa cum gandesti!...dar pana pleci ne mai "vedem" nu?
Fetelor o seara limistita sa aveti!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bine v-am regasit dupa concedii! Eu nu v-am tinut la curent cu nimic caci nu a fost cazul...Speram sa se intample minunea in concediu ca sa scap de FIV dar nu a fost sa fie. Unde mai pui ca programasem concediul dupa calendar, adica in perioada de ovulatie si ce surpriza mi-a venit CM la 23 de zile asa ca s-a dus totul de rapa. Si colac peste pupaza in prima zi de concediu(de mentionat care era si in Rhodos) am tras o certa cu sotul de ziceai ca nu mai imi trebuie viata de loc. Nu am mancat 36 de ore nimic....Si asta cred ca numai din cauza stersului de a mi se intampla totul ca la carte, iar CM asta scurt mi-a dejucat planurile. De unde, inca o data concluzia ca BB nu vine cand e planificat! Dupa taote astea, cred ca Dumnezeu ne-a indrumat pasii catre o Manastire din sec. XV cu hramul Sf. Tzambica facatoare de minuni pentru a avea copii. Cu toate ca in brosurile pe care le aveam despre insula scria desprea aceasta manastire, dar nu si despre hramul ei, Dumnezeul ne-a dus acolo. Nu pot sa va spun cate poze cu copii erau la icoana Sf. Tzambica...Asta ne-a inmuiat pe amandoi.
Ma gandeam cu elan ca voi toate la luna Septembrie pt. FIV dar acum am o indoiala deoarece 2 luni am avut CM la 23 - 25 zile, in August nu am avut deloc si a venit pe 01.09 adica la 37 de zile. Nu stiu de ce s-o fi dereglat. Am luat ce e drept intre timp BU, mugur de zmeur si napraznic asa ca sa mai fac si eu ceva intre timp. Acu voi ce ziceti ca eu una inclin sa astept luna viitoare macar sa vad si eu un CM mai regulat. De obicei nu e asa de neregulat. Oricum o s-o informez si pe dr. mea si mai am -si ceva analize la sange de facut...Pe mine ma pusese sa o sun in prima zi de CM ca sa incepem tratamentul. Asta oare ce insemna ca este protocolul lung sau scurt ca vad ca unele fete incep din Z21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu tin pumnii sa fie bine . Succes la Szeged!
Kitta , daca ti-a zis sa vii in Z1 inseamna ca faci protocolul scurt, din Z21 se face protocolul lung.
Luni va spun daca am reusit sa ma programez si cand.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am vazut ca sunteti in plin proces de "programari". Va tin pumnii sa reusiti toate si sa va programati atunci cand vreti.

La mine, din pacate, e a 2-a luna cand imi intarzie CM Ma gandesc ca pana nu se stabilizeaza sa nu fac FIV. Oricum voi vorbi cu medicul dar dupa ce vine M si pleaca sa poata face si controlul de dupa FIV.

Crinuta ma bucur ca ti-au iesit bune analizele.

Liana, si pentru tine ma bucur ca primele analize au fost gresite.

Monica

Mergi la inceput