FIV 82

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Merci pt raspuns MONILAND,ma gindesc la Dr.Marinescu-Giulesti,stiu ca se face programare la cabinetul dinsului unde te preia Dr Cocei. Am citit undeva aici,as ruga pe cine stie de acel nr de tel sa mi-l dea si mie sa nu mai caut in urma.Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc fetelor..gataa aflaiii!!
nu am!!! rez e Negativ!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata fetelor
liana super veste

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!Offffff...aseara am adormit si am pierdut momentul, dar nu-i nimic Liana imi incep ziua cu o veste buna de la tine !
aurel cris dosarul pt. fiv dureaza destul de mult, eu de ex. m-am apucat de el pe la inceputul anului si abia in iulie am luat nr. de dosar, dar daca tu ai deja o parte din analize cat mai recente ar trebui sa mearga mai repede.Eu zic sa vb. cu dr. tau si sa ii spui ce planuri ai si el te va sfatui cel mai bine.Din ce am auzit pe la fete la dr.M dureaza mult pana prinzi o programare asa ca asta ar fi primul pas:dupa 1 aug. suna si fa-ti o programare si apoi te poti apuca si de dosar....hai ca m-am intins cat o placinta!Bafta!
Andicu,Cornelianeli, Moni si restul fivoaselor multi pupici!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

heiiiiii numai eu mai bantui pe aici? Nu mai da nimeni nici un semn de viata? Lasa ca va vad eu de maine incolo...ca doar se da startul la -ici!
De Lachi stie cineva ceva? Daca nu am luat-o prea rau pe aratura parca astazi trebuia sa se intoarca din voiaj!Hai Lachi ca ne e dor de tine si sa nu ne aburesti "ca stai ca sunt ocupata. ca nu imi vad capul de treaba" ca nu tine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anto, sunt si eu pe-aici, mai citesc, dar nu prea am ce scrie.

Probabil ca fetele se pregatesc sufleteste ptr ca maine e 01 septembrie si se da startul la FIV-uri in zona.

Despre mine nu pot spune decat ca si eu ma pregatesc sufleteste pentru controlul de la Szeged, care va fi miercuri, pe 06sep. Luni plecam la Timisoara, si de acolo la Szeged. Ma intorc joi cu vesti, sper ca ...bune si cu ok pentru startul celui de-al 2 lea FIV. Am si eu un pic de emotii sa-mi iasa socotelile la fel cu alea de acasa .

fivoasele !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Aurel cris doasrul pentru FIV merge destul de repede. Daca ai banii necesari cam intr-o luna poti sa-ti faci toate analizele (mai depinde si de clinica, ce analize ti se cer, nu peste tot e la fel).
Andicu iti tin pumnii pe miercuri. Si eu merg din nou in 11 septembrie.
Cristinici, Liana, Lachi, Moni si toate celelate fete, va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu bafta la szeghed pt miercuri.
Si eu vreau sa sun luni , poate ma pot duce la echo si schema de tratament vineri pe 8 . Sa vedem cum o fi cu programarile.
Aurel cris dosarul pt FIV nu dureaza mult , ci doar programarea. 021 224 31 27 tel cabinet particular sau 021 316 12 73 cab de sterilitate la Giulesti, intre12-14( e valabil doar la Giulesti) si te programeaza pt o consultatie, dar specifica ca vrei pt FIV, daca nu te programeza peste vreo 3 luni. Te duci la consultatie cu analizele cele mai recente care le ai si poti sa incepi in acea luna sau in urmatoarea, daca nu sunt probl.
Crinuta succes si tie. De acum incepem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cristinici multumesc. Si eu iti doresc succes. Asa e, de acum incepem.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc la toate!!
antosit azi vine Lachi dar mai pa'sara
andicu tin pumnii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput