FIV 82

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Puiramy, noi mergem la Titanic Hotel in Lara ( Antalia). Nu cred ca e departe de unde mergeti voi. Stai linistita ca ajungeti cu avionul imediat! Si eu sper ca in toamna asta sa sarbatorim impreuna reusita!
Cristinici, multumesc! da mai am pana plec! vreo 3 saptamani( ca tai zilele din calendar)! si eu sper sa aiba efect pozitiv concediul dinaintea FIV-ului!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Liana...fatalicutica, da tu esti certata cu somnul?
Andicu eu deja sunt la AMR-ul pt. concediul de anul viitor...vreau si eu in Antalya!
Denisa ma gandesc la tine si astept vesti tot mai bune!
Tuturor o zi minunata!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

antosit m'am certat rau..rau..meyy da rau cu el si s'a suparat pe mine si nu ma mai baga'k seamasi nici io pe el

aoleuuu daca ati sti ce emotii am pana dupa masa..cand voi afla verdictul la analize..doamnee nici cand m'am maritat n'am avut emotiile astea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Liana30: noi suntem aici sa te sustinem! facem galerie!!! sa vii repede cu rezultatele si sa ne dai si noua vestea cea buna....

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Liana, o sa fie bine! sunt sigura ca a fost o greseala!

Stie cineva sa-i raspunde Corneliei? uitati aici intrebarea

quote:
fetelor aveti idee daca exista vreo incompatibilitate intre fiv si tiroidita autoimuna? Cornelianeli.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Antosit, si pe mine m-a chemat dr. in ziua 21 cand am si inceput tratamentul. Vrea sa vada daca totul e ok si de abia dupa aceea iti spun daca incepi sau nu. Eu am mers ziua la control si seara am luat prima injectie de diphereline. Acum ca iti pica ziua 21 intr-o duminica presupun ca dr. nu va fi acolo (dar al meu ar fi fost ), atunci probabil te va vedea vineri si nicidecum in ziua 22.
Mult suuces!!!
denisa, ma bucur ca incep sa se rezolve lucrurile. Oricat de grave ar fi problemele noastre suntem suficient de puternice incat sa trecem peste ele.
Liana, tin si eu pumnii stransi sa fie bune.

Monica

Mergi la inceput

Monica si eu ma-am gandit la fel dar vroiam sa mai aud si alte pareri, am sa imi fac programare pt. vineri si daca am norocul ca dr. sa fie si duminica in spital cu atat mai bine!Merci!

Anto

Mergi la inceput

LIANOOOOOOOOO vi cu ceva vesti, ca tot bantui forumul in lung si-n lat si tu nu te arati!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor ma gindesc sa fac si eu un IVF,acum sunt la IA mai vreau sa mai incerc odata luna viitoare.Imi puteti spune si mie cam cit timp dureaza pina iti pregatesti dosarul,practic cit ia sa ajungi la procedura propriu zisa,va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

aurel cris eu sper sa reusesti cu IA si sa nu fii nevoita sa faci FIV.
Cat dureaza sa-ti pregatesti doasrul pentru FIV nu pot sa-ti spun. Depinde de multe (de cat de repede iti faci restul analizelor, la ce medic vrei sa te duci si cand are loc ....) Dar ca sa mearga mai repede poti sa incepi de pe acum sa-ti faci programarea si sa-ti dea dr. lista cu analize.
Mult succes!

Monica

Mergi la inceput