FIV 82

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Denisa, in sfarsit vesti super bune! ma bucur ca esti bine!
Puiramy, si eu merg in concediu in Antalya, pe 20 sep. Nici nu ne gandim sa renuntam! anul trecut tot asa s-a intamplat si noi am plecat acolo la vreo 2 luni dupa atentat, dar a fost totul ok. Oricum, toate s-au intamplat in oras si in transporturile in comun, pe care noi le-am evitat, ptr siguranta. Concediu placut! cand vrei sa incerci din nou? o sa fim iar in aceeasi perioada? ca de data asta o sa fie cu noroc, iti zic eu!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Denisa super vesti!In viata toate au o rezolvare important este sa nu iti pierzi credinta si speranta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aha Antosit, m-am prins de ce ma intrebai, faci si tu FIV acusica, pai o sa te intalneti si cu Aniast ca tot cu N+C il va face!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

puiramy , daca te duci la consultatie pe 20 sept insemna ca facem FIV cam odata, in oct.Concediu placut !
Andicu si tie concediu placut , sa va relaxati ca va prinde bine inainte de FIV.
Denisa ma bucur ca esti bine.Sanatate in continuare.
Antosit si Cornelia succes !
cristinici

Mergi la inceput

Cristinici !Mult succes si tie si tuturor fetelor ce isi incearca norocul in toamna!Sa fie cat mai multe reusite!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Mult succes! Sa dea Domnu' sa fie bine, si cu reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eu sunt aci si va tin pumnii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Teodoran ti-am trimes un PM!
Fetelor cred ca ma duc la ca maine la scarbici iar o sa fiu zombi!Noapt buna tuturor!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

somn usor iubita!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

ANDICU-Multumesc pentru urari si iti doresc si tie la fel si nici nu pot sa ma gandesc ca de data asta nu se lasa cu .Da suntem cam in aceeasi perioada, facem din nou echipa.O sa ne tinem pumnii stransi din nou.Mie nu mi-e frica de atentate cum mi-e frica de avion, dar sper sa treaca si sa fie bine.Noi mergem in Lara Kundu(Antalia)la Royal Wings.Voi?
CRISTINICI-Suntem in aceeasi perioada.Poate mergem impreuna.Oricum mai vb pana atunci.Multa multa bafta si sper sa vin la botez pe la anul.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput