FIV 82
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
denisa73 spune:
Ma primesc maine de dimineata.Oricum de operat nu ma operez,mai ales ca am vazut cum sacul scade.Multumesc mult andicu,ca mi-ai zis de napraznic si mugur de zmeur(nu stiam ca sunt bune si la chisturi),caci ma gandeam la anticonceptionale pt astea. Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
lachiii drum bun!!!
denisa ma bucur ca esti mai bine!!
iliutooo ce mai faci?au sunat aia???
va pupacesc pe toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
puiramy spune:
Salut fivoaselor!!!
Eu nu am mai intrat demult sa va scriu ca nu am mai avut ce, dar sunt la curent cu toate stirile despre voi,ca v-am citit mereu.
Astazi am sunat la doctorita mea si m-am programat la eco cam pe 20 septembrie, ca noi plecam in concediu pe 12 sep si mi-a zis ca pana la consultatie sa iau acid folic si din prima zi de menstra sa iau marvelon.Stam cam cu frica cu concediul ca e in Turcia si cu atentatele astea ...
In rest va urez o luna plina de la capitolul FIV si nu numai.
antosit spune:
Fetele Ultima data cand am vorbit cu dr. mi-a zis ca la 1 sept. sa sun si sa imi fac programare la eco pt. ziua 21 a CM din luna august.Cum azi este ziue 2 dupa toate calculele mele ziua 21 va fi duminica 17.09.Acum sunt in ceata si nu stiu cand sa ma programez pt. ca tot atunci urmeaza sa imi prescrie si sa incep tratamentul!Eu ma gandesc sa imi fac programare la eco vineri pe 15.09.(in ziua 19)dar oare nu este prea devreme? Voi ce ma sfatuiti?
Anto
cornelianeli spune:
buna dimineata
antosit eu zic sa mergi vineri si iti va spune medicul ce sa faci in continuare
de ce te-a chemat in ziua 21? eu sunt mai noua si desi in putinul timp liber pe care il am citesc capitole din urma,am ajuns la FIV 60 am mari "lipsuri"
pupici
antosit spune:
Cornelianeli in ziua 21 urmeaza sa incep tratamentul pt. fiv! "Lipsuri" am si eu dar sper sa le umplu!
Anto
denisa73 spune:
Fetelor,sunt pe drumul cel bun.Beta a scazut la 17 si sacul la 1,15.Ce imi masura dr la cabinet era chistul dupa stanga,nicidecum extrauterina.Si pe dreapta este un chist.Aici s-a vazut extrauterina si chistul separat pe dreapta.Mi-a luat din nou sange si miercurea viitoare ma duc din nou la eco.Deci in final am 2 chisturi si extrauterina.Astia nu au pomenit nimic de scos trompa si nici macar de operatie.Nici nu imi vine sa cred.Va pupic pe toate! Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
denisa numai binee!!io tin pumnii!!si te pup!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"