Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 26
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almo/almo.jpg)
almo spune:
Doniadespre aparaturile pt bebe gen monitor, sticlute etc incearca sa le gasesti la Wal Mart, ca acolo e cel mai ieftin si doar daca nu le gasesti acolo incearca la The Bay. Daca il vad undeva iti zic ca si eu tre sa-mi iau.
Haine ieftine si de calitate de bebe gasesti la Children Palace cand sunt in sale. Merita sa dai un ochi acolo intai. Eu imi amintesc ca am luat hainute de bebe sub un an la 7.99$ can asta vine cam 6 Euro (pt fetele din RO)
Moni28+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dolores spune:
eu ii simt loviturile jos de tot de multe ori...in functie de cum s-a asezat el...
quote:
Originally posted by adinazot
Fetelor,sa va intreb si eu ceva,vi se intampla sa il simtiti pe bb jos de tot? eu acum simt niste batai ritmice jos de tot aproape de col,si dureaza de vreo cateva minute,se poate sa sughite bb?ma ingrijoreaza ca misca prea jos,imi e frica sa nu afecteze colul!!??
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
dolores
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
m_monique spune:
si eu simt uneori lovituri sub burtica, iar alteori deasupra buricului. face tumbe intr-o veselie si l-am poreclit zbenguila zbenguiciosul 23 + cu
Nunta noastra
dolores spune:
fetelor..eu sunt inca la mama...cum se insereaza cum imediat la mama, norocul meu este ca sta aproape de mine...si pana nu ajunge tati acasa nici ca ma misc de aici...si mi-e un soooomn....dar trebuie sa apara..va pup...o seara buna
miro te rog ai grija de kari
dolores 25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
Donia spune:
almo, multumesc pentru idei. La Walmart voi incerca mai intai, poate dupa ce ne mutam o sa am timp sa mai arunc cate un ochi. Si bine zici, trebuie sa ma orientez si eu dupa reduceri, pentru fetita mai mare cumpar foarte des asa si ce bine prinde! Oricum, acolo unde ne mutam am o oferta mai bogata decat in oraselul asta mic in care stam acum.
Ce este Children Palace?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
marcelac spune:
dolores - nu e nici o rushine, nici eu nu faceam pana nu demult, dar bunica mea a insistat sa fac eu o data la ea si de cand am vazut cat e de ushor, fac mereu.
Asadar: ai nevoie de 6 linguri de zahar, 6 oua, 1l lapte proaspat si 2 plicuri de zahar vanilat. Pui cele 6 linguri de zahar intr-o cratita si il topeshti, cand e topit te joci cu cratita pana se unge toata, si marginile, cu zaharul asta topit (ai grija sa nu il arzi prea tare ca se amaraste). o lasi la o parte si intr-un castronel batzi ouale ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Cand sunt bine amestecate adaugi laptele si le amesteci. Intre timp incalyeshti cuptorul. Pui conpozitia in cratitza tapetata cu zaharul ars si bagi la cuptor, pe foc mediu. Ii trebuie cam 35 de minute. Trebuie sa prinda o pojghitza galben maronie deasupra. Noua ne place putzin mai copata asha ca o las pana pojghitza e maro binishor. Si gata. Buna si calda dar mai ales rece de la frigider. Poti adauga frishca atunci cand o serveshti. Pofta buna!
pup
marcela 25+
Mirona spune:
pupici de noapte buna - fug in pat nu inainte de a mai scrie ceva:
Ramona - meci de Pm-uri.
Danita - scris mail inapoi.
Marcela si Dolores - eu stiu ca la cuptor se pune cratita cu compozitia intr-o alta cu putina apa pe fund (ca la baia de aburi). La fel stiu si eu ... cand are o pojghita maronie este gata - o lasi sa se raceasca pe jumatate si apoi o rastorni intr-un castron - astfel e cu zaharul ars deasupra , aspect fain ... si o mai pori decora si cu fructe de la doza, frisca etc. DAR normal ca e mancabila si neintoarsa.
maine fac si eu.
pupici la toate si noapte buna tuturor. Aveti grija de voi.
Miro
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
aelita spune:
alexandra,important e ca sora ta se simte mai bine,nu conteaza cum.credeam ca nu s-a dus si la medic.
chris,problema grava e ca l-a bagat pe alimentatie diversificata de la 2 luni!! nu mai conteaza ca e pe stomacul gol,pana la 4 luni nu ai voie sa ii dai aletceva decat lapte.Ma mira ca o pediatra i-a spus as aceva,esti sigura ca nu vreo baba? ca pes tomacul gol imi suna a babe.am mai auzit,femei care aruncau lista alimenteleor la cosh,si dadeau suc de portocale pe stomacul gol de la sfatul mamelor,si sare,si ulei si etc in mancare..si lapte de vaca.
Credeam ca deja se stie,ca sunt anumite norme si ca medicii informeaza de ele,si nu se mai alimenteaza copiii dupa ureche.Nici pe vremuri nu se facea asa.
Daca nu se ingrasa,trebuie facuta completare cu lapte praf,nu cu legume!Bebelusii nu au stomacul ,ficatul,rinichii inca buni de functionare ,si ii distrugem cu alimentatia .Ei au nevoie doar de lapte !!nimic altceva.
Multe au facut asa,simai fac,si se bazeaza ca au copii sanmatosi.Da,au copiisanatosi,norocul lor,dar uite c amai sunt si copii care nu rezista unui astfel ed tratament!
cand o sa ne apropiem de nastere,o sa punem listele cu alimentele interzise ,pe varste.
Laura,nu lua fara sfatul medicului,Bea lapte.
ruxmax,daca bebele e in grafic,si tu nu ai carente,totul e normal!!nu tebuie sa te ingrasi tu ca bebelusului sa ii fie bine,trebuie doar sa mananci sanatos,daca o faci,nu te ingrijora!ai timp sa pui pe tine!
vitamine iei doar daca iti spune medicul si daca ai carente!!nu pt ingrasare.
dolores,de termometru uitasem!! osa caut si eu!
Mirona,calmeaza-te si uita cearta cu sefu!! linisteste-te,ca nu e bine!ITI IEI CONCEDIU SI GATA!
STERILIZATORUL,SI EU SUNT DE ACORD CA E BUN CU 8. eu am cu 6,dar era bun cu 8,nu m-am gandit.daca sunt mai multe,nu are de-.a face,le tii acolo curate si sterilizate.putine sa nu fie!! asa cum spunea si roxana,daca va fi alimentat dor cu lapte,atunci pe zi sterilizezi dor o data!
madaluta,mie mi se face de cateva ori pe zi,si trece in cateva secunde.dar la tine nu stiu cum e asa mereu.nu cred ca e ceva grav.dar ca sa te linistesti,mergi la medic.chiar daca nu e la medicul tau,te palpeaza cineva .
mayaione,maricica fetita ta! cate saptamani ai?
bamboleta,frumos numele Antonia ! Si eu ma gandeam la el.am o intreaga lista si nu ne hotaram.
dolores,foarte bine faci ca stai serile la mama!!!
azi am fost la ecografie.totul e ok.e tot fetita,nici nu ma gandesc sa se schimbe!
deja se vede cum se deniveleaza burta cand misca de muuulte ori pe zi.
am inceput si eu cu excesul la mancare,eu care nu saream calul ,si am niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti.asa imi trebuie,acu rezist,daca manmanc tavi de placinta si tot felul de mancaruri grele.
NU MAI FACCCCCC!21+