Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 25
adinazot spune:
DIA,mersi,eu as fii mult mai linistita daca as simti mai sus,uneori simt si f sus,caci atunci cand simt jos parca ma loveste in col,care e cam subrezel la mine!!!sper sa nu afecteze cu nimic....ce fain e sa il simti pe bb in palma,si eu o mai simt citeodata
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
Mirona spune:
merci mult fetelor,
ce m-as face eu fara voi?
acum am vb cu cumnatika mea la tel - lucreaza la un cab. optica si mi-a spus asa: miopia este de 3 categorii, mica medie si mare. Mare inseamna de la -6.
-2.75 cat ai tu Dia se considera cam intre mica si medie.
Ea spune ca trebuie sa consulti un dr. oftalmolog cu aceasta problema, nu ar rebui sa-ti interzica sa nasti natural, dar parerea ei este ca ar trebui sa te puna in tema ca ai posibilittea ca dupa nasterea naturala sa ti se mareasca miopia - si cica se mareste mult.
Cel mai bine e sa vb cu un medic.
si saptamana viitoare te sun sa ne intalnim - neaparat tre sa te iau la intrebari ... ca am atatea ... . Mercic.
Mai - Dia - ma faci sa plang ... chiar ai simtit piciorusul? Doamne ce emotionant.
adinazot si eu o simt uneori jos de tot ... si oricum e cel mai dureros loc in care bate. Parca in restul locurilor ... e o placere ... dar acolo ... tresar de durere.
m_monique merci de pont. La medical 10% nici nu m-am gandit, ma gandeam la risc maternal, apoi concediul meu, apoi prenatal ... numai de asta am uitat.
Va pupez pe toate.
Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
adinazot spune:
MIRONA,da,asa este,e o placere cand misca oriunde numai acolo nu!!!
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
Dia1609 spune:
Miro, merci de lamurire cu miopia... sapt. viitoare merg neaparat la oftalmolog si-l intreb pe el, ca ma gandesc ca el stie cel mai bine, nu obstetricianul... numai sa nu fie in concediu...
suna-ma sa vb si eu zic sa te gandesti serios sa intri in prenatal, da-i naibii de bani, ca nu te ajuta cu nimic daca nasti inainte de termen din cauza stresului... eu cel putin asa gandesc si abia astept sa intru in prenatal... si mai incearca si tu sa fii mai "mi-se-rupista" si sa zici "nu pot" la servici, ca eu asa fac si crede-ma ca functioneaza :))
Dia 25+ cu
Dia1609 spune:
Miro, acum am vazut ca esti exact cu o luna inaintea mea si m-am gandit ca o sa vin sa te vizitez la spital cand nasti ... o sa mai aflu si eu ce si cum despre nastere de la cineva care e cu nasterea proaspata :))
Dia 25+ cu
m_monique spune:
Miro, eu asa am stat acasa 3 saptamani.
am vb cu medicul ginecolog, care mi-a spus ca trebuie sa ma interneze o noapte in spital. am mers cu adeverinta de la serviciu, din accea ca platesc CAS, si un bilet de trimitere de la medicul de familie, in care scria ca am sarcina in x saptamani.
am stat o noapte in spital, mi-au facut si analizele obisnuite. dupa care m-au externat si am primit concediu medical 3 saptamani, platit cu 100%.
sa stii ca nu eram singura internata cu aceasta problema.
in cazul concediului medical cu 100% primesti mai multi bani, decat ai primi daca ai merge la serviciu.
23 + cu
Nunta noastra
dolores spune:
marcelac spre rusinea rusinilor nu am facut niciodata crema de zahar ars...asa ca pentru mine era mai sim,plu sa-mi dai tu chiar si reteta daca zic i ca se face in 5 min...ma risc si fac, dar maine
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
m_monique spune:
fetelor, cand va citeam mi s-a facut iar foame.
deja mi-am disperat sotul cu foamea care o am. in aceasta seara am fost cu el la cumparaturi, sa luam iaurt ca sa nu mananc seara mult.
sotul meu a inceput sa manance seara cate o felie de pepene ca sa se mentina. ca nu ii aprob buget pentru haine marime mai mare.
23 + cu
Nunta noastra
dolores spune:
dia, gasesti pe mail-ul comun site-ul....e acolo pentru ca unele fete nu au putut deschide pagina in momentul in care am trimis pm..in felul asta cine doreste intra direct oe link-ul lor..pupici
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.