Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hello! E cineva la ora asta pe aici ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

fetelor, va las cu bine!
plecam maine dimineata, sper sa nu mai vina inundatiile dupa noi, ca mergem si cu radu.

nu pot sa va explic in cuvinte cate bagaje am. eventual in imagini ar arata cam asa: .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gabi, eu sunt la ora asta pe aici, dar plec la culcare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Drum bun Kristinutza si aveti grija de Radu si de bunica !

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La multi Ani Miruna! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Drum bun, kristinutza!

Jadi, ce mai face Vladut? Acum am vazut ca ati avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
In primul rand vreau sa felicit toti puisorii care au implinit primul anisor! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!
Eu am inceput serviciul la inceputul lui august si nu prea mai am timp de nimic. Cand sunt acasa trebuie sa fac mancare, spalat, curatenie etc. Si pitica a inceput sa misune prin toata casa de-a busilea. trebuie sa fim cu okii pe ea tot timpul. ba unmbla la firele de la calculator, ba se joaca (cu) si mananca pamant de flori...
Daca o tin de amandoua manutele, merge in picioruse. La partea asta exista o problema: piciorul stang il aduce stramb. Calca cu el in interior si se impiedica de celalalt. Pana la mers nu am observat, ca nu aveam cum. In relaxare il tine drept, doar cand calca e stramb. Stiti cumva un ortoped bun pentru bebelusi? Ca nu vreau sa o las asa, pentru ca nu poate sa mearga, se impiedica.
Tonnia,cuscra, pune si tu niste poze de la mare cu Dinutu. Ce era el bronzat, acuma cred ca e de nerecunoscut! Parca tu ai fost cu el la ortoped?

Catalina

Mergi la inceput

Karmenutza, te pandeam, nu stiam ce mai faci.
Am fost la dr Jianu, Dinu isi tinea o laba un pic spre exterior, a spus ca nu are nimic, vad ca la mers a inceput sa-si corecteze treptat pozitia, aproape nu se mai vede. Am inteles ca nu mai are consultatii la Medicover, e de gasit la Gr. Alecsandrescu si undeva in privat dar nu stiu unde.
O sa pun poze, inca nu le-am descarcat, totul mi se pare haotic de cand am venit in Bucuresti, in plus iar a inceput cu treziri dese si sunt deja naucita dupa doar doua nopti.
Poti sa-l intrebi pe dr Stanciu de un ortoped bun, sunt vreo 2 foarte buni la Budimex, trebuie sa stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Aaaaa....da, asa e, Tonnia. Uitasem de Stanciu ca e la Budimex. . Trebuie sa stie el acolo pe cineva. Cand era mica, eu am vazut ca piciorul ala il tine spre interior. L-am masat tot timpul si si-a revenit. Adica daca sta culcata sau in fund, pozitia lui e normala. Doar cand merge il tine stramb.

Catalina

Mergi la inceput

Am pus poze pe yahoo.

Mergi la inceput