Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela !

Mifloricica merci frumos de urari! nu-i bai cu pagina aia...

Alinam si eu voi incerca reteta!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, si Gabi m-am mai linistit cand stiu ca si tu patimesti atatea cu Tudu care vrea numai in brate la tine.
Haz de necaz

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Zi mare doamnelor!

Miruna implineste 1 anisor! La multi ani fata frumoasa si sa ai tot ce iti doresti pe lumea asta! si sa ai grija de mami ca este o fata de toata isprava

Tonnia bine ai venit din concediu! Cum te simti? Ce face bebe2?

Nepretuitelor, ajutati-ma si pe mine cu ceva. M-am gandit sa-i dau monseurului niste orez cu lapte in loc de iaurtul de la 18, ca am vaga senzatia ca nu prea ii tine de foame.
M-am dus fuga la plafar am luat fructoza si acum imi trebuie instructiuni de folosire Oare cat trebuie sa pun...astia pe cutie scriu ca e mai dulce decat zaharul, dar vanzatoarea mi-a spus ca nici vorba .

Deci, (vorba favorita a romanului ) cata fructoza pun ca sa-mi iasa si mie un orez cu lapte decent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Miruna!!!

Se vede ca m-am intors, iar e atomic copilul, iar treziri...N-am avut timp azi de nimic.

Cge, nu stiu ce face, dubios ca nu-l simt, pe Dinu l-am simtit tare la varsta asta, nu stiu ce sa zic, luni merg la eco.

Simo, i-as pune dupa gust, treptat, pana-mi convine. Si sa retii cat ai pus. Il bagi la blender?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Acum fie vorba intre noi sa stiti ca eu am mancat amestecul respectiv si capra batrana fiind, ca imi placea, e ca umplutura de la ouale umplute, intelegeti voi, adika ii puneam si putin mustar, dar pt bb nu merge cu mustar, sa imi spuneti daca papa bb-ii vostri.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Tonnia deci tot papila gustativa a lui ma-sa o sa decida . Nu l-as mai baga la blender, as vrea sa incerc sa il dau asa, ca vad ca incet incet incepe sa mestece (a se citi plescaie). Sa vedem ce iese!

Tu in cate saptamani esti acum? Eu tin minte ca l-am simtit prima oara pe Luculoiu fix la 19 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, Simo cred ca ii va place lui Luca orezul neblenduit.

Ieri, a mancat Anca orez cu peste neblenduit cu o mare pofta.
Cand a vazut-o frati-sau a mancat si el orez, dar peste in niciun caz.

Si Alina si eu am mancat amestec din asta cand eram mica, si i-am dat si lui Victor. Uite ce era sa fac sa nu ii dau si Ancutei, daca nu imi aduceai tu aminte.

Weekend placut la toata lumea,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

WE placut tuturor!!!!!!!!! Ne vedem luni!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Deci,nu puteam sa nu dau o fuga pentru a arunca si eu cel mai dulce pupic Mirunei,care de azi e fericita posesoare a unui anisor!!! Sa ne traiesti ,Miruna si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata! La multi ani si piticilor care se serbeaza zilele astea ca deja, gata,s-a spart conducta,chefuri dupa chefuri la bbii nostri!

Subscriem si noi la mancarica mai "serioasa",azi am papat si prima felie de unt cu gem la micul dejun,dar asta dupa ce de o luna papam cremwusti,parizer de pui si almette,in diverse combinatii..Asteptam anisorul sa trecem si pe lapte normal,insa e cam grea alegerea cu marca,asa ca sariti cu sugestii.

Noi am fost la mare,a fost super,Mario a avut parte de un sejur ca la carte cu odihna,relaxare,baie la greu in mare,plimbari si mancare cat cuprinde,de-a lui dar si furata de la mami si de la tati din farfurie,ca de,si la restaurant miroase bine...mmmmmmm...
Pupicei dulcei la mamici si la bebei!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

noapte buna.....

Alina, o idee geniala. Si Maia maninca cremwusti de pui si tot ce incercam noi vrea si ea. Si primeste, doar cite o gura.

Va doresc o noapte cit mai linistita si un week-end superb
V-am pe toti.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput