Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 19
Simona8004 spune:
cuc, bau..... asta este noua noastra salutare de dimineata de cind Maia stie sa faca cucu-bau.
Va doresc o zi superba si sa nu existe nici un fel de incidente.
Karmenutza, citeam ce scriai tu, si in minte imi tot aparea numele lu Kristinutza si ma intrebam oare de ce scrie, ca doar aseara a spus ca pleaca.... apoi m-am trezit si m-am uitat mai atent la numele tau. Bine ai revenit si sa va fie de bine vacanta.
Kristinutza, drum bun si sa dea Dumnezeu sa nu mai fie asa ceva.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
dana_lucia spune:
"La multi ani!" pentru Vladut la implinirea primului anisor!

Cu o mica intirziere motivata totusi, "La multi ani!" si pe aceasta cale Mirunei la implinirea frumoasei virste de 1 anisor.

Weekend placut va ureaza,
Dana Lucia si
Alberto
Hildegard spune:
Buna,
Aici sunt zilele Aradului, asa ca aseara am fost la mici si bere, mergem si azi la ceva papica in oras.
Am luat aseara din magazin o omida maricicia la Steff colorata si daca o lovesti rade de numa.... E tare haioasa jucaria. De cand a vazut-o nu s-a mai dezlipit de ea. Am fost si prin magazine ca nu m-am putu abtine. Steff a fost si el cu noi.
Mi-a venit CM.
Inca mai am la lapte de numa.....
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
miflore spune:
LA MULTI ANI VLADUT DE 1 ANISOR!!!

SA CRESTI MARE SI SANATOS SI FRUMOS SI DESTEPT!!!
SI
PENTRU IRINA!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
La multi ani VLADUT!
Sa cresti mare, sanatos si norocos! Irina, sa va traiasca flacaul si sa va aduca multe bucurii
!
Multumim inca o data si noi pentru urari. I-au taiat nasii motul fetii azi, i-au rupt si turta, a ales si de pe tava (evident, primul lucru ... mincarea
, ca doar seamana cu parintii ei
). In luminare n-a astiut sa sufle, dar de aia sintem noi linga ea, sa o ajutam
. A fost imbracata ca o printesa adevarata, abia astept sa v-o laud cu niste poze.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Simona, rotobil ca al tau avem si noi![]()
Ioana, de abia astept sa vad cum e imbracata Miruna la aniversarea de 1 AN. Am vizionat toate pozele...cele de la 10 luni. Moama cate sunt
Miflore, nu ai alte poze? Acolo sunt numai pana la 5 luni.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
marinela79 spune:
La multi ani vladut, sa fii sanatos ca de frumos nici nu se pune problema, suntem siguri ca te vor alerga fetele, sa continui sa ne surprinzi cum le faci tu pe toate primul
Ioana, abia astept pozele
Hilde, sa va fie de bine micii si omida, hi,hi,hi
Noi ne-am trezit tare aiurea azi, mi-a vomitat bietul de el, pe vreo 3 randuri, apoi, dupa o picatura de metoclopramid si-a revenit si a papat mai bine ca ieri,mai putin laptele, cred ca ceva nu i-a placut din meniul de ieri.
Acum il alearga pe tat'su
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
codruta_grg spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!! 

SA CRESTI MARE SI VOINIC
pentru mamica lui de la noi
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni