Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
alinam spune:
neata!
Am revenit si noi in peisaj, de fapt acasa ne-am intors de luni, da am asa o oboseala in cap ca nu am fost in stare sa scriu 2 randuri. De plekat am plekat pe racoare la 5 dimineata, dar la intors am prins caldurile cele mari si un blocaj pe la Ploiesti, nasol tare, in rest Vladut a fost ok, a dansat cu mireasa si s-a fakut cu un cort (casuta) foarte mishto, daca tot am oprit in Ploiestiori am vazut casa la un chiosc, foarte incantat copilul se ascunde de noi in cort hehehe, am sa fak poze sa vedeti ca acum sufrageria mea arata fix ca o satra, doar cortul imi lipsea, acum am si din ala.
LA MULTI ANI MIRUNIKA!! sa cresti mare si frumoasa si mai ales sanatoasa!
bebu meu are putina temperatura, l-am dus la dr dar nu si-a dat seama ce are, ne-a dat antitermice, amroxol si Amoxiclav, asta cica sa nu il dau daca nu e cazul, a si fenobarbital cica sa am in casa in caz ca face temperatura mai mare de 39 hehehe si pe mine ma batea gandul sa ii dau intr-o seara sa dormim si noi ca oamenii da parca ceva ma retine.
Jadi ce mai face Vladut?
In legatura cu mancarea si al meu ar manca orice numai mancarea lui nu, asa ca am inceput sa ii dau si alte chestii, apropo de senvishuri mie mama imi dadea cand eram mica: galbenush de ou frecat cu putin unt si ficatel fiert, sare (sau putin branzica sarata) ......adika un fel de pate de casa, eu din asta am balotat la greu ca eram anemica rau si in lok sa imi faka nu stiu ce injectii uleioase trebuia sa imi dea zilnik galbenush.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Simona8004 spune:
buna dimineata la fete dragutze cu copii mari![]()

LA MULTI ANI MIRUNA
, sa cresti mare, frumosa, cuminte si Dumnezeu sa iti dea sanatate, tie si parintilor tai.
Ioana de la noi un
mare si sa va distrati cit de bine se poate.
Alinam, Tonnia, Marinela bine ati revenit si sa va fie de bine iesirile.
Noi va dorim o zi foarte frumoasa, la noi la Suceava se anunta vreme foarte placuta si dorim sa aveti si voi parte de tot ce e mai bun.
(o sa va urmaresc din umbra)
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
mysweetest spune:
'neatza,
La multi ani Miruna 
!!
Felicitari Miflore pentru Miaela
!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
mihaela_e spune:
La multi ani Miruna

sa cresti mare si sanatoasa si sa fi o bucurie pentru parinti.
Doamene ce repede a trecut timpul. Mi+aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta, ma gandeam ca mai am cel putin o luna pana imi strang puiul in brate, asta in contextul in care seria puiutilor nostrii fusese deschisa si din ce in ce mai multe gravidute nasteau. Cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei este momentul in care iti iei prima oara copilul in brate si se intersecteaza privirea mamei cu a puiutului.
Mai fetelor, va citesc si ma apuca disperarea cum si cat mananca copilasii vostrii. M+am hotarat, il duc pe Alexandru si la Stanciu sa vedem ce-o sa yica si el ca nu prea manaca si ca e slabut.
marinela79 spune:
La multi ani, Miruna

,sa fii sanatoasa si sa ai parte de cel mai frumos fratior din lume.
La multi ani Irina pt cei 4 ani de casatorie, lasa ca va luati voi revansa chiar daca ieri nu s-a putut din cauza socroseniilor.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
cge spune:
'neatza,
La multi ani Miruna !! Sa cresti mare, desteapta, frumoasa si asa cum vor parintii tai.
Ioana, iti vine sa crezi ca trecut 1 an ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mysweetest spune:
Asa e Cristina..nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut un an..ce zboara timpul...anul trecut pe vremea asta ba ma durea in stanga, ba ca am contractii, ba ca nasc...tot scriam AMR
...de Oana ce mai stiti?
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
Ioana75 spune:
Multumim, multumim, multumim
! Va multumesc ca sinteti alaturi de noi
si va intoarcem urarile inzecit
.
Soacra mi-a facut o surpriza si a aparut si ea aseara. Asa ca nu ma intrebati cum ma simt invadata de toate rudele sotului
. Timpul a trecut foarte repede anul asta, si mult mai usor fata de ce ma asteptam (chiar daca as'noapte n-am dormit, au durut-o dintii din 10 in 10 minute).
Sotul ma intreba cind ne mai intilnim cu copii, asa ca Ramona, Irina, si alte fete din Bucuresti, poate facem o intrunire duminica viitoare! Duminica asta voi fi prea epuizata - plus ca nu sint convinsa ca pleaca musafirii de simbata (nu sint chiar atit de norocoasa
).
PS: Revin cu promisiunea ca o sa recuperez tot din urma
; daca cineva asteapta un raspuns de la mine, va rog cautati-ma pe YM sau mail.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
BiuMil spune:
intru sa ii spun "La multi ani" Mirunei! sa cresti mare , desteapta, fromoasa....si devreme acasa!!
Votez si eu pentru o intalnire duminica viitoare (acum nici noi nu putem ca plecam la munte)....haideti mamici si pitici, mobilizarea!!!!
bun venit Tonnia, Alina si Marinela!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005