Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce-i cu voturile alea? Si cum de avem asa de multe? E de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara,
Am ajuns si noi acasuca.Am fost undeva la tara, pe langa B-ta si abia am reusit sa vad ce mai scrieti voi.MA bucur sa aud ca sunt copii care papa sandwich-uri, Iaris nu face decat sa si le intinda pe fata sau pe haine.dar eu perseverez si tot ii dau in manuta tot felul de chestii,Mananca foarte bine rosiile,i le dau cu coaja si el papa si scoate cojita, la fel face cu strugurii, vrea boaba intrega si imi scoate doar cojita.
Miflor, ma bucur ssa uad ca Ana iti spune pe nume, si iaris ma striga :"Mali", dupa care raspunde "te", adica "ce".Imi spune "ute"(uite),"te ata", eu am vrut sa cred ca este "ce e asta?",pt ca s-a intamplat de doua ori, prima data la mama, tineam o hartie in mana, iar a doua oara, azi, in bucatarie se uita la o vaza.Si culmea e ca si intonatia era de intrebare.Eu tot timpul intreb si poate i-a intrat in capsor chestia asta.Din pacate cu mersul regresam, a luat vreo doua trante cand era in parc cu tat'su si acum ii este asa frica, sa nu cumva sa-l las.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta cum o convingi sa pape la 17-17.30 la doar 3.30-4 h dupa pranz? Noi mancam de "seara" pe la 19-20 ca si el papa 2 feluri la pranz.

krstinutza am inteles cu dulceata, desi o lingurita mica spoita pe o felie de paine tot cred ca o sa incerc (ca doar nu degeaba m-am chinuit sa fac dulceata pt copil, nu? ). Eu i-am dat o felie intreaga si era paine mare de ardeal, de franzela de Bucuresti . Cat despre turta eu am decis sa le fac pe toate... asa ca sa ne amuzam noi bine si sa avem ce sa-i pove cand va creste mare e un subiect despre obiceirile de la 1 an si am dedus ca fiecare face cum vrea , e ceva de genul "cate bordeie atatea obicee"

Ruxandra o sa incerc cu piept de pui sau cu ou cum zice Cge.
Dar iar ma bag la intrebari incuietoare . daca are 1 an avem voie cu albus cu tot, nu?

Tonnia bine ai revenit!! Cu voturile e de bine ca suntem un "subiect" de interes .

Marinela eu sandwich i-am dat cu "amanuntul", nu i-am dat felia in manuta ca sigur ar fi facut asa cum zici tu.

Ma duc la cina romantica de sarbatorire a celor 4 ani impreuna cu socrii ...
Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Hai sa fiu eu prima care zice LA MULTI ANI MIRUNA! SA CRESTI MARE FRUMOASA, DESTEAPTA si SANATOASA! Sa fii o continua bucurie pentru
parintii tai!

si.. asa cu precipitatie LA MULTI ANI VLADUT!
care ne uimeste in fiecare zi; pentru ca maine nu pot intra pe net

nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul

dupa 2 nopti de studiu sustinut am reusit sa termin lucrarea finala la cursurile mele nesfarsite; astazi tb sa o listez si sa o leg si sa o predau; sper sa nu se intample nimic neprevazut in procesul asta; deja sunt stresata; de 2 ori saptamana asta mi-a crapat calculatorul de am zis ca am pierdut iremediabil zeci de pagini de munca ; plus posibilitatea de a absolvi anul asta ; da a fost cu final fericit..

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza!

Referitor la obiceiurile legate de sarbatorirea unui anisor eu cred ca sunt doar pentru amuzamentul parintilor si al invitatilor.Dupa cum se manifesta copiii in cauza in asemenea situatii ei nu prea se amuza .Cu atita agitatie in jur , cred si eu .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miruna, fata frumoasa si desteapta, la multi ani! ioana, iti vine sa crezi ca a trecut un an?!

bine-ai revenit, tonnia! stelutele sunt date de noi pt noi cum ca sa aratam ca vorbim lucruri interesante.

irina, da-i dulceata, cum sa nu! si cred c-o sa-i placa mult . cate o feliuta cu dulceata intiiinsa mananc si eu din cand in cand

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, pranzul nu prea il mananca tot, iar masa de ora 5.30 e specialitatea ei. Atunci mananca tot din farfurie.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIRUNICA!!!!!!!!!!! Sa cresti mare, frumoasa, cuminte, destepata, sanatoasa si norocoasa! de la Vladut caruia ii e tare dor de Miruna (ca sa nu mai zic de mine ).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani MIRUNA !!!!! Sa cresti mare si frumoasa de la Petra pentru Miruna si un de la mine pentru Ioana

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Ramona . Bafta cu lucrarea... legare, predare, prezentare! Cand pui poza cu scumpica de Maria in premergator?

kristinutza . Azi de dimineata i-am dat fructele care le papa la 10... A ras tot castroneleul... Dar cat de curand voi incerca si un strop de dulceata .

Codruta, am inteles... s-a elucidat misterul .

Gabi sunt de aceiasi parere, toate 'chestiile' pe care le facem la 1 an sunt pentru noi, el si asa nu pricepe nimic. Sper sa nu se streseze prea tare la petrecere (sper ca o sa se joace cu noile jucarii si nici nu ne va baga pe noi).

Poze

Mergi la inceput