mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 29
pufymic spune:
Mexxa
!Nu te mai gandi la ce a fost....important e ce va fi: in curand il veti tine pe Sebi cel voinicel si scumpic in brate!
Da, si eu am dureri ingrozitoare tot intre picioare....de parca toata ziua stau calare
...macar de-as sta!![]()
Lasa ca nu mai e mult pana scapam si de dureri si ne vedem cu piticotii in brate....
La multi ani pentru duminica(ca parca vad ca pana atunci uit
) si sa va iubiti mult, mult, si sa fiti fericiti toti 3!(deocamdata)
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
ingereasa bafta multa azi! sa dea Domnul sa treaca toul cu bine.
Oare credo cum e?
mcrmiki ma bucur mult ca esti bine si tu si bebe!
ionica sa foloseasca sanatoasa si fericita bebita ta camera, care e foarte frumoasa!
itzy
si asteptam pozici!
alessia80imi pare tare rau pentru pataniile voastre, dar bine ca a trecut si ca sunteti bine! Cand citeam despre sotul tau, parca il vedeam pe al meu, exact la fel e si el, un bun negociator si director, dar cand e vb de probleme medicale (mai ales daca eu sunt cea bolnavioara, e de jale)> Cand l-am intrebat daca va sta cu mine in sala de nasteri a zis ca nu crede sa faca fata situatie
, ce mai sunt niste barbati in toata firea, dar cu suflet de copii...
pufy
esti o dulce. Bine sunt mercic de intrebare. Ma agit si eu toata ziua prin casa (la bucatarie) apoi dupa ce termin ma mai doare burtica, ma asez cate putin si trece, prin oras, chiar prin spital (e internata pentru ceva analize bunica sotului), pe la parinti, deci intr-un cuvant- doua: nu am stare!
pupici
ma duc sa citesc si eu despre naty
35 
mai avem un pic...
eloise spune:
Mexxa
incearca sa uiti tristetea si bucura-te de bebelusul care se va naste curand. La multi ani, multa sanatate si multa dragoste va doresc (pentru aniversarea de duminica... si eu o sa uit cu siguranta)
Pufy si Sofimic, ce e ciocolata asta Bucuria ziceti? Deci, ce e ciocolata Bucuria vreti sa stiti? Chiar vreti sa stiti? Bine, voi ati vrut-o! E un sortiment de ciocolata facut la Chisinau cred (Tasia corecteaza-ma daca gresesc) si e mai bun decat orice ciocolata facuta in Romania. Sa va descriu preferatele mele: bomboanele Inspiratie (jeleu delicos de fructe, tare, aromat, sticlos, ca o peltea bine facuta, invelit in ciocolata) in variantele: caise/lamaie/portocale/visine, care mai de care mai buna; bomboanele Folclor (cu 'lapte de pasare'-caramel si o umplutura-fondant tras in cioco) si bomboanele Lamaitza (fondant de lamaie in cioco) Sunt fatal de bune!
Eloise
32+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Ramomar cred ca acum majoritatea dintre noi sunt ca tine, adica fara stare...
!
Eloise
! Mey si daca sunt asa bune sortimentele astea de cioco de ce nu se gasesc si la noi?????Ca eu una n-am vazut si nici n-am auzit de ele pana acum....
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
quote:
Originally posted by GETY
Baietzeii se nasc primii pentru ca fetitzele mai stau in burtica sa se faca frumoase!
Foarte dragut !!!!

Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Aoleu Eloise mi-ai facut pofta....cu "bucuriile" tale.
.ce-i drept doar citind cum le cheama nu-mi inspirau nimic...dar acum ca stiu si compozitia...
Pufy si Sofimic...trebuia sa cereti pe PM detaliile ![]()
![]()
![]()
Ingereasca 

Poze
Inni
38+ cu
....
mephala30 spune:
Nicol, felicitari si refacere usoara!
Bine-ai venit pe lume bebe Alexandru Andrei! 
Nokia, multumesc pentru incurajari. 
Ionica, frumoasa camera, frumos 'maison' si frumosi parinti.
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ramomar spune:
cata14 ce sa zic, impresionanta povestea ta. Stau cu ochii cat cepele, atintiti pe monitor si plang ca un copil. Extraordinar! Acum imi dau seama cand citesc atatea povesti triste (dar care totusi s-au finalizat frumos), ce noroc am avut sa raman insarcinata de la prima incercare....
Chiar fetlor cum am putea sa o ajutam si noi pe Naty?
eloise te bat!!! ce pofta mi-ai facut si mie cu Bucuria, eu care nu prea am pofta de dulciuri, dar cand am citit de jeleurile acelea..

. cred ca o sa ne trimiti cateva la pachet si mie si lui pufy, caci la noi nu se gasesc 
35 
mai avem un pic...
_Ralu_ spune:
buna fetele!
am o rugaminte mare la voi. poate ma puteti ajuta si voi cu un raspuns la o problema legata de stimulentul de dupa nasterea lui bb! am postat acest sub la "probl legislative", si copiez si aici poate stiti voi ceva!
"va rog, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns privind stimulentul!
am innebunit cautand peste tot un raspuns si parca nimeni nu mai e in situatia mea, desi mi se pare o situatie absolut banala!
deci: urmeaza sa nasc in cca. 2 sapt. eu nu lucrez, sotul da! ei bine, eu as vrea ca sotul meu sa depuna dosarul pt stimulent imediat dupa nasterea copilului! banuiesc ca el nu e obligat sa-si ia cele 42 zile de postnatal cum sunt obligate mamicile.
intrebare: ce acte sunt necesare pt dosarul respectiv, avand in vedere ca nu depune dosar pt cic, ci doar pt stimulent! la primarie se uita functionara la noi ca la extraterestrii cand i-am explicat situatia! dupa o privire luuuunga, mi-a zis ca nu stie ca ei nu au primit nimic!
va rog din suflet ajutati-ma cu niste informatii exacte, ca sa ma duc cu lectia facuta. daca am dosarul corect nici n-ar trb s-o mai intereseze pe ea, ci sa dea doar dosarul mai departe!
va multumesc!"
raluca
36+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Nicol, felicitari pentru bebe Alexandru, sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte iar tie refacere rapida!!!

Si eu ma inscriu in actiunea Naty. Cum putem s-o ajutam? Cu banuti, cu hainute? Din cate am inteles, orice ajutor, cat de mic, e binevenit...Haideti sa gasim o solutie! Eu ma gandeam sa-i cerem adresa pe PM si sa-i trimitem fie mandat postal cu ceva banuti, fie un pachet cu lucrusoare...fiecare ce poate/vrea.
Princess, eu am luat sterilizator cu aburi de la Primii Pasi.
La mine continua depresia, imi vine sa plang non-stop...Azi mi-am mai gasit de lucru, am facut faimoasele cornulete cu sunca si cascaval si mi-am distras atentia, dar acum...
36+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png