mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza burtici,

Nici noi nu mai dormim bine. Inafara de trezitul de cateva ori la toaleta si la fiecare schimbare de pozitie in pat , mai si visez f mult, ceea ce ma oboseste si mai tare. De cateva dimineti, la ora 5.30 ma trezesc si stau cu ochii pe pereti vreo ora. Se pare ca deja oragnismul meu incearca sa se obisnuiasca cu trezitul pt alaptare.

Ieri am avut o surpriza f placuta. Cumnata mea care a avut nunta sambata, a plecat ieri in luna de miere, iar aseara m-a sunat sa ma anunte ca are doua liniute pe testul de sarcina. Ce frumos!!! Bebelina mea va avea cu cine sa se joace...

putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Am gasit ceva de lecturat: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/news/Sugarii_absorb_nicotina_chiar_si_atunci_cand_parintii_fumeaza_in_alta_incapere_59.htm

putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cata multumim de complimente...si a propos de felul in care arata...tu zici ca arat bine...eu am fost shocata azi-dimineata cand am vazut acul cantarului la 72 de kg....deci am 20 de kg in plus!

Putzuruca felicitari cumnatei tale pentru cele 2 liniute!
F. util link-ul dat de tine!

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

NICOLSTOY FELICITARI, SA CREASCA BEBE MARE SI SA FIE SANATOS SI EL SI MAMA SI
TATA LUI

Eu devin optimista cand vad ca au inceput sa se nasca bebeii chiar inainte
de termen si sant sanatosi si ei si mamicile lor
E frumoasa noua listuta cu bebei. Buna ideea

Azi vine si mama la mine, are o gramada de analize de facut inainte de
operatie. Asa ca pt ca m-ati inneebunniitttt cu ciocomania voastra o voi pune sa imi
faca cioco de casa si mananc o cratita plina si daca mi-o fi rau...auziti voi
apoi. Auzi....ciocolata Bucuria....ce mai e si asta??

35 + Sofia

Mergi la inceput

Sofimic mi-ai luat "vorba din gura"!Chiar vroiam sa le intreb si eu pe fete cum e ciocolata Bucuria.
Cioco de casa zici??? Nu-i rea ideea...

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata burtici,

WOWWWWW, mai avem un baietel in listuta! Ce grabiti sunt baieti din listuta noastra sa vina pe lume
Nicolstoy felicitari, refacere rapida, bebe sanatos si mancacios!

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Asa-i, Eloise, la asta m-am gandit si eu. Nici eu n-as risca nimic pentru binele meu si al copilului. Acum sunt si eu curioasa daca fetitza mea mai are circulara de cordon.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici, mamici si bebici!!!

Dupa cum se vede treaba, baieteii vor sa le intampine cum se cuvine pe tinerele domnisoare...hi hi hi... desi se spunea ca fetitele se nasc mai devreme, uite ca se lasa rugate...

Va multumesc inca o data pentru urarile de la multi ani!
Eloise a fost destul de obositor ieri, insa am primit cadouri dragute, si muulte floori. Cele mai frumoase insa sunt un album al bebelusului in engleza, My first five years, facut de fotografa aceea celebra Anne Gedes, o plapumioara pt bebe de la soacra mea care a fost a sotului si arata nemaipomenit ,si o vestutza roz lucrata de bunica sotului meu. Eu initial am zis ca nu o sa imi placa pilota aceea , credeam ca e veche si urata , dar este atat de frumoasa si dulce, incat...nu am putut-o refuza. Arata ca noua.

Alessia ce intmplare cu sotul. Barbatii astia sunt atat de dulci uneori, cat sunt ei de tari si macho asa...cand e vb de persoana iubita, sau de bebe sunt mai sensibili ca noi. Mie mi se par asa de duulci. Bietii de ei...

AlexxiA FF DRAGUT NUMELE ALES. Si este cu semnificatie...imi place.

Ramomar tu esti o draguta ca intotdeuna, Chiar mi-ai trimis virtual 28 de floricele.

Amarantina se poate ...ca tot vb de amandine...eu ma gandeam la o cioco insa cred ca ai dreptate...mai degraba cu amandina

Ingereasa iti tinem pumnii sa ai o nastere fff usoara.

Pufymic tu chiar ca esti harnicutza, si pe net ne-ai facut acolo modificari, cu bucataria nu te lasi deloc...

Lyana si eu ii cant bebelinei in fr, ca am niste chansons pour les bebes. L-am capiat pe sotul meu la propriu. Si mai pun Mozart for babies. Nu stiu cat efect are, dar daca imi plac mie ii plac si ei.

Ionica imi place camera bebelinei voastre. Si noi suntem in tratative cu amenajarea camerei ei acum...numai asta visez noaptea.

Gabitzica gata s-a obisnuit Tudor nu mai ai de ce sa iti faci griji. Cand e de joaca,,,uita si de mami si de tati.

Acai nu iti face pb cu raceala ca nu afecteaza bb. Poti lua sirop de patlagina, Mie asta mi-a recomandat dr. Sau oscilococcinum...

Va pup si aveti grija de voi. Mai aveam de zis una alta, dar cred ca am mai uitat...cum imi aduc aminte revin.

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Itzy !

Ramomar tu ce mai faci?Cum te mai simti?

Mcrmiki ma bucur ca esti bine si bb la fel!

Am citit si eu despre Naty, burtica de la noi din gashca...Ce ziceti fetelor?Ne mobilizam s-o ajutam cumva?????????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dragele mele....
In primul rand vreau sa felicit noile mamici....nu mi-a venit sa cred cand am citit....emotii mari... si asa cum a mai zis cineva de pe forum cand vad copii care se nasc inainte de termen si sunt bine ma intareste si ma face sa gandesc pozitiv.
La mine durerile de burta au inceput sa devina din ce in ce mai dese...azi-noapte nici nu m-am putut ridica singura din pat sa merg pana la baie...medicul meu vine sambata din concediu iar luni sunt programata la consultatie.Incerc sa inving durerile cu cate o pastila,trece pe moment dar apoi iar apar.
Sincer nu stiu daca sunt contractii...sunt dureri puternice de mijloc, pana si oasele dintre picioare ma dor(parca tu Pufy te plangeai de astfel de dureri), dureri mult mai puternice decat cele de la menstruatie..insa sunt in aceleasi zone.
Bebe misca continuu...asta ma bucura insa sper sa mai stea acolo inca 2-3 saptamani...

Zilele acestea am avut o stare tare urata...poate si din cauza faptului ca pe 21 am facut un an de la pierderea primului bebe cand eram sa mor....stiu ca nu trebuie sa cad asa in melancolie dar nu stiu ce am...
Dumnica facem un an de la starea civila....o zi frumoasa din viata noastra dar era trista din cauza mortii ingerasului nostru....anu acesta sper sa fim fericiti deoarece in curand un nou ingeras va fi in bratele noastre.
Sper ca nu v-am intristat prea tare cu mesajul meu...simteam nevoia sa zic ce am pe suflet si aici stiu ca gasesc intelegere...

va pup si merg sa beau o cafea decofeinizata..poate imi mai revin.

_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput