mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Baietzeii se nasc primii pentru ca fetitzele mai stau in burtica sa se faca frumoase!

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CATA, am citit si eu, intr-devar, niste luptatori, iar Dumnezeu v-a recompensat. Emotionant.

MINNI, habar n-am ce pot fi alea, chiar nu ma pricep si nici n-am pe cine intreba.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

'Neata!

Monique tu tot cea mai matinala ai ramas?!

Itzy-Bitzy multumesc de urari pt sor-mea, sper ca ai petrecut frumos ieri, hai povesteste-ne!

Nokia asa sper si eu, sa nu puna nici o problema circulara. Doctorii spun la unison ca atata timp cat e in burtica e ok. Se mai practica si nasteri naturale chiar daca bebeii au circulara simpla sau dubla.

Cata14 ce poveste impresionanta! Nici eu nu cred ca as fi perseverat in locul tau, te admir! Felicitari si nastere usoara!

Lullabay da' ce sot sportiv ai! Cum fotbal la miezu' noptii?!
Nici eu nu ma mai duc la Iliev, sa mai dau si bani ca sa ma sperie!
Iar bebele tau n-o sa aiba diabet, ai sa vezi.
Ce comic finutzul tau! Cred ca pur si simplu a recunoscut forma si consistenta care semanau cu ce stia el de la mamica lui. N-ai vazut poza aia dragutza pe care a pus-o cineva pe mailul comun? E un bebe asiatic intr-un muzeu care se intinde (din bratele mamei)cu guritza deschisa, catre sanii unei sculpturi.

Ieri...ciudatenie... desi m-am indopat ca sparta cu bomboane Bucuria, care-s culmea de dulci si concentrate, arsurile au fost mai domoale. Ciudat, cum spunea si Mirabela de FAnta de lamaie.

O zi buna va doresc tuturor!

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Pozele cu fetitza de la ecograf pe care le-am adaugat in albul sunt mai neclare pt. ca sunt facute dupa filmuletele pe care le am cu ea. Sper sa se inteleaga ceva. Eu le-am ales pe cele mai clare.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Eloise, circulara dubla de cordon nu-i problema. Si eu am m-am panicat acum vreo 2 luni ca avea circulara simpla si acum 3 sapt. cand am intrebat-o (ca eu am multe intrebari) mi-a zis este relativ, nu raman intr-o pozitie fixa. dar poti opta pentru cezariana si toate se rezolva.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Nicolstoyfelicitari pt bebe Andrei...sa fie sanatos si mancacios....iar tu sa te refaci cat mai repede....
Noi suntem bine...in afara de raceala asta...imi curge nasul ca un robinet....gatul vad ca nu ma mai doare asa...sper sa ma refac cat mai repede...am asa o stare....tare nasol e sa fii infundata....dar destul m-am plans....nici nu imi vine sa cred ca mai avem atat de putin si o sa ne tinem in brate bebeii....
Bafta celor care fac cezariana zilele astea....Ingereasca ..

36+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Buna dimineata!
Da' vad ca sunteti matinale.

mie mi-a trecut durerea de burta in urma panadolului asa ca alarma a fost falsa ... nu nasc azi.

Va doresc o zi buna si fara canicula.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by GETY

Eloise, circulara dubla de cordon nu-i problema. Si eu am m-am panicat acum vreo 2 luni ca avea circulara simpla si acum 3 sapt. cand am intrebat-o (ca eu am multe intrebari) mi-a zis este relativ, nu raman intr-o pozitie fixa. dar poti opta pentru cezariana si toate se rezolva.

GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Da Gety, chiar daca nu raman intr-o pozitie fixa, al meu bebe de acum nu cred ca se mai debaraseaza de "margelutze", pentru ca a crescut mare, are 2200 gr si slabe sanse sa se mai rasuceasca in asa fel incat sa nu mai aiba circulara. Deci va fi 100% cezariana pentru ca nu vreau sa risc nici un pic viata copilasului.

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata si de la noi!

Acai multa sanatate!

Ingereasa ...si asteptam vestile bune!!!!

Cata impresionanta povestea voastra...dar si mai impresionanta e indarjirea ta mamico!

Ionica foarte frumoasa camera piticei!S-o stapaneasca sanatoasa!

Revin...
Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Pufymic, am vazut cateva din pozele tale si ale fotmodelului. F reusit baietel aveti! Si tu arati f bine, mami.
Saptamana viitoare o sa pun si eu cateva poze cu mine inainte si in timpul sarcinii ... sa va shocati de schimbare.

Va las ca plec acusi acusi. Ma doare spatele de nu mai pot.

Pupici la toate

Catalina, 37+

Mergi la inceput