mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 26
ionica spune:
WOW!
A inceput sa se ingroase randurile cu pitici!
FELICITARI MAMICILOR!!
Suntem bine, in continuua fuga ,am pus un link cu pozele camerei lui bebe!
Intru mai tarziu sa va felicit in parte!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
+36
SOPHIA
cata14 spune:
Daca tot nu e nimeni in eter, e si normal la cat e ceasul in Romania acum, m-am gandit sa mai navighez pe aici. Am gasit ce-am postat la "povesti de succes partea a-2a" si m-am gandit sa va dau si voua link-ul ... sa ma cunoasteti.
Mai jos este povestea noastra "neromantata" ...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55613&whichpage=6
Cata, 37+
Nokia spune:
Cata ti-am citit povestea pe nerasuflate. Ma bucur enorm ptr tine ca ai reusit sa descoperi si sa tratezi cauza. Intr-adevar o poveste de succes!!!!!! Eu m-am pus ptr cateva minute in locul tau si sincer nu cred ca aveam puterea sa lupt atat. Esti o adevarata invingatoare, felicitari! Desigur, felicitari si sotului ca a fost alaturi de tine si te-a sustinut![]()
Eu morrr!!! Ma termina bebelina, e tare agitata si nu ma lasa deloc sa dorm
inni spune:
Cata ...am citit.
Extraordinar.
Bravo tie.
Mai rar asa oameni plini de speranta si optimism.
Iti doresc ca si puiul tau sa-ti mosteneasca aceste gene.
Eu am vrut sa dorm si atata m-am perpelit ca a fugit somnul.
Poze
Inni
38+ cu
....
Nokia spune:
Fetelor, am citit ceva si m-am intristat rau: (este vb de o mamica din grupul nostru):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75731&whichpage=5
Ma tot gandesc cum am putea sa o ajutam. Ce ziceti, ne mobilizam cumva?
Eu va spun sincer ca am plans

Sper din tot sufletul ca mesajul meu sa aiba ecou si sa reusim impreuna sa o ajutam pe Naty.
Pupici
cata14 spune:
Vad ca sunt cateva fete care n-au somn.
Draga Inni si Nokia, cand ma gandesc in urma nici mie nu-mi vine sa cred ca au putut trece atatia ani ... in care speranta n-a murit. Acum sunt cam bulversata ca as putea naste oricand (desi as vrea sa se intample mai repede). Tocmai m-au apucat niste dureri de burta ca la ciclu si am luat un panadol sa vad daca imi trec ... sper sa nu fie chiar azi ca mai am treaba la servici. In plus n-am ales inca nici numele la bebe strumph si am inteles ca moasele nu-s f incantate daca n-ai nume. Ca le va fi cam greu sa-i spuna "bab" (slangul de la baby) Constantinescu (
asa ne cheama). Cred ca or sa-si stalceasca limbile lor asutraliene incercand sa pronunte ...
Ma simt cam
...
Ma duc sa vad cum o putem ajuta pe colega de grup.
Cata 37+
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
N-am dormit toata noaptea. M-am foit rau de tot.
Nicol Felicitari pe bebelus.Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el. Tot baieteii sint primii
de bine ce ziceam ieri ca asteptam fetitele.
ionicaFrumoasa camera lu bebe. La noi nu am vazut asemenea etajere..dar banuiesc ca se pot face la comanda.
POZE
Monica
38 sapt
GETY spune:
Buna dimineata, gravidutze? Ce faceti, dormiti? Si eu parca mai am un pic de somn, de mult timp n-a mai fost asa de buna vremea pt. dormit. Cred ca am sa merg sa mai lenevesc si eu in pat.
Va
, sa aveti o zi buna!!!!
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE