mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
lullabay spune:
Salutare burtici!!!!!!!!!!!!!!
In primul rand "LA MULTI ANI" ITZY[/blue]!!!!
[blue]LA MULTI ANI pt sora ta Eloise!!!!
Ingereasa nastere usoara,recuperare rapida!!Ne gandim la tine!!
Nicolstoy....felicitari!!!!!!!!!!!!!Bine ai venit pe lume Alexandru Andrei!!!!
37+ 
inni spune:

Inca un baieteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.
Se grabesc ca fetele mari la maritat. ![]()
Nicol felicitari, refacere rapida.
Bebe Alex bine ai venit pe lume si multa sanatate.
Poze
Inni
38+ cu
....
Chuny spune:
Nuci cumperi maine Simona .
Eu am terminat cu lucrul de vineri si e ok asa. Mi-era o lene ...
Pt cele care aveti dureri de spate, ati gasit ceva tehnici de relaxare a spatelui ? Eu am invatat doar una, dar e foarte eficienta. Incercati si n-o sa va para rau :
Deci, eu imi pun o plapuma pe jos si ma asez pe ea. Apoi, un prosop mare pe care il impatur de cateva ori, sa fie ingust sulul, cam de 15 cm. Ma intind pe spate, iar prosopul trebuie sa fie sub spate, cam in dreptul taliei. Doctoritza mea spunea ca toata ziua stam incovoiate din cauza burticii si ca macar o data pe zi sa incercam sa facem si invers. Pozitia asta ajuta foarte mult si trebuie stat macar 10 minute asa, timp in care se respira abdominal.
Oare s-a inteles ceva din ce-am scris ??
daca da, incercati si spuneti-mi daca a avut vreun efect.
Sibylle
33 +
Pozele mele Poze noi
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
n-am citit din urma, dar am vazut ca avem ceva evenimente azi, asa ca ma grabesc pana nu se face maine!
la multi ani itzy, sa fii fericita alaturi de sotz si de bebelusha voastra!
bun venit alexandru andrei, refacere rapida si sanatate pt nicol!
mult succes, si sa ai o nastere fara probleme ingereasa!
raluca
36+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
lullabay spune:
Ce atehnica sunt!!!!Vreau si eu odata sa scriu cu arial mare si colorat si 
nu iese nimic!!!!Oricum tb sa recunosc ca mereu calculatoarele au fost "neintelese" de mine!!!
Ignatica sa se faca bebe David cat mai repede bine si sa ii treaca icterul asta urat!!Uite un pup de la noi!!
Alessia saracuta de tine!!!Ce ai avut de tras..sa stii ca si eu chiar ma gandeam azi la tine..ca erai zilnic prezenta,ma gandeam ca poate chiar ai nascut!!
Mini_me pe echo la mine scrie ca ecografia morfologica fetala de trim 3 se face intre 32-34 de saptamani.
Eloise si mie mi-a zis Iliev sa revin pt o echo cardiaca morfologica..asta daca se confirma diabetul gestational...si sa il sun sa ii spun oricum daca am sau nu diabet...cum eu nici nu l-am confirmat nici nu l-am infirmat astept sa nasc si dupa oricum aflu...eu mai mult ca sigur cred ca nu e...dar nu ma mai duc la el...mama ma intreaba ca de ce ma duc sa dau 1 mil de lei?ca sa ma panichez..am o colega care are cateva cunostinte pe la neonat si cand m-a vazut ca m-am panicat m-a linistit ca mi-a spus ca o sa vb sa aiba grija de bebe sa ii puna repede perfuzie cu glucoza daca e cazul..eu sper sa nu fie.
In alta ordine de idei:AM SCAPAT DE INSTALTORII,ELECTRICIENI SI ALTE SOIURI DE GENUL ASTA!!!!!!!!!Gata pot sa nasc si eu de acum adica nu chiar imediat ca am interdictie:sotul mi-a zis ca maine si poimaine sunt nu stiu ce meciuri sa nu care cumva sa nasc :))))mama mi-a zis ca pana la sf lunii ea are inchidere de luna si nu se poate sa nasc pana atunci :))))l-am sunat si pe tata sa il intreb ce preferinte are :)))e asa de amuzant.
Azi am fost babysitter pt finutul meu de 7 luni pt 2 ore..m-am dus cam ingrozita ca ce sa ii fac daca plange ca nu ma pricep sa ii shimb pampersul..dar ne-am inteles tare bine..la un moment dat mi-a gasit sanii si era atat de fericit atata ii mai pipaia si se bucura..nu stia saracutul ca masa nu e acolo..si cand am vrut sa ii dau fructe pasate sa manance nu a vrut si a inceput sa planga,iar el mananca mereu toate fructele..si ne-am dat seama dupa, cu mamica lui ca el vroia de fapt lapte...mi s-a parut foarte ciudat eu nu am nici o picatura de colostru..nu cred ca i-a mirosit ceva de la mine..doar faptul ca a pus mana pe ei?si deja stia ca acolo e papa?pt ca la doamna care sta cu el nu face asa..si doar si d-na respectiva are sani...ciudat.
Azi am incercat si eu niste mici dureri de spate mai exact de noada..a si apropos de durerile fulgeratoare..tare nasoale sunt..le incerc si eu zilnic...cred ca sunt niste mici nevralgii dupa cum se intinde bebe..nu cred ca sunt de la col sau vezica ...doar organele sunt si ele inervate si pp ca atunci cand bebe face diverse miscari mai atinge si el structuri nervoase care reactioneaza.In schimb pe mine ma dor sanii rau de tot...nu mameloanele..sanii ca inainte de ciclu...a mai patit cineva asa ceva?
37+ 
lullabay spune:
Nici o bufnita?Sotul meu e plecat la meci de la ora 12 noaptea...sunt nebuni cine mai are putere sa joace la ora asta????Vroia sa ma ia sa fac galerie...la 12 noaptea!!!Asa ca mai stau si il astept..ca mi-e urat sa dorm singura.
37+ 
amarantina spune:
Sibylle, interesanta pozitia de relaxare. Pe mine nu ma doare deloc spatele, dar o sa incerc schema pentru ca vorba dr - tot stau gheboasa cat e ziulica de lunga, macar sa stau 10 min si pe invers.
Alinush, eu zic sa-ti induca nasterea chiar mai devreme de 31 aug, ca sa te vada o zi-doua si dupa nastere.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Sibylle, interesanta pozitia de relaxare. Pe mine nu ma doare deloc spatele, dar o sa incerc schema pentru ca vorba dr - tot stau gheboasa cat e ziulica de lunga, macar sa stau 10 min si pe invers.
Alinush, eu zic sa-ti induca nasterea chiar mai devreme de 31 aug, ca sa te vada o zi-doua si dupa nastere.
Ma gandeam si eu la asta, dar atunci e de garda si duminica in 27 august, totusi mi frica sa nu fie prea repede. Sper sa nu am probleme dupa nastere, oricum e o doctorita care il inlocuieste si a zis ca pot vorbi cu ea.
Alina
(37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
lullabay spune:
Alinush dar ai vazut la fetele din state si Canada ca se practica cezariana la 38 de sapt nu ar fi nici o problema din punctul asta de vedere,cred.
Si eu stau stresata ca dr mea pleaca sapt viitoare 4 zile si sunt sanse mari sa nasc...dar ce pot sa fac?Decat sa ma rog sa mai astepte bebe sau sa vina pe lume pana atunci.
37+ 
amarantina spune:
Alina, dar daca-i zici ca vrei pe 29 sau 30 el nu poate veni? Chiar daca nu e de garda. Pana la urma si 27 ar fi ok, 3 zile chiar nu mi se par foarte mult. Mi se pare mai important sa fie el disponibil in caz ca se intampla ceva cu eliminatul lohiilor, cu eventuala epiziotomie, etc. In plus ma gandesc si la provocatul nasterii... din ce-am mai citit stiu ca sunt femei care nu reactioneaza imediat, poate dura cateva ore bune. Si daca nu ai nascut el ce face? Pleaca in concediu cum se face dimineata?