mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 24
Chuny spune:
Simona, nu am mai plecat niciunde ... nici nu stiu daca mai plecam acum.
Wow, sunt pe locul 99 !!! De ieri am inceput sa am mai multe contractii, dar sunt nedureroase, doar imi opresc respiratia si ma fac rosie ca un rac.
Pufy, e super prezentarea asta de pe prima pagina. Cred ca ti-a luat o gramada de timp.
Vad ca tot vorbiti de ciocolata Bucuria, cred ca o sa comand si eu de la ai mei un pachet mare-mare. Eu, in schimb, mananc toata ziua inghetata de vanilie cu nuci ... nucile le iau din piatza, evident, dar e foaaaarte bun asa. Si cand nu mi-e lene le si caramelizez putin. Asta ca sa ma laud si eu cu ceva ...
Sibylle
33 +
Pozele mele Poze noi
adameasca spune:
Nicol si Mircea, felicitari si sa va traisca flacaul!
Ingereasa, multa bafta maine!
Itzy, la multi ani si sanatate!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Nicolstoy felicitari! Alexandru bine ai venit pe lume! 

Itzy La Multi Ani!!!!

Credo si Oanacn cezariana usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!

Ingereasa cezariana usoara si bebe sanatos! Fii barbata!

Gripo multumesc pentru raspuns. Stii cumva ce inseamna creatinina TZV, TZP si ce masoara/testeaza?
Alessia bine ca sunteti toti 3 bine.
Ignatica insanatosire grabnica lui bebe David!
Intrebare: pana la ce varsta a sarcinii se face ecografia de morfologie de trimestru 3?
mini_me
33+
poze
AndraPG spune:
Nicolstoy, felicitari si tie si sotului pentru bebelusul Alex, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate iar tie iti doresc recuperare rapida si sa revii cit mai curind acasa.
Ingereasa, bafta multa miine, o nastere cit mai usoara iti doresc!
O fericita mamica in devenire!
itzy-bitzy spune:
Hei burtici inca un baietel!!!!!!!!! Nicole la cat de plimbareata ai fost ...vad ca si bebe s-a grabit sa va vada ...Sa va traiasaca si sa fie sanatos, mancacios si cumintel. Felicitariiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Fetelor va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea! Sunteti toate toate niste dragute ce sa mai...am citit azi la serviciu, mi-am notat diverse sa va raspund insa am fost tare fugarita azi. Ba am fost la cumparaturi pt petrecerea de la serviciu, ba petrecerea, ba telefoanele de felicitare, acasa am avut 2 randuri de musafiri care mi-au plecat acum, parinti, socrii, veri, matusi, finii...ma duc in pat ca am niste picioare butuci. Deja ma cearta sotul ca nu ma duc sa stau intinsa in pat.
Eloise pana nu se face 12 noaptea ii urez si eu surorii tale La multi ani si tot ce isi doreste!!!!!!!
Maine va scriu mai detaliat. Va pup pe toate si va multumesc. La randul meu va doresc tot binele din lume si sa ne vedem sanatoase cu bebeii in brate.

Itzy-Bitzy
36 fix cu
Ana-Maria
POZE
amarantina spune:
Sib, nuci caramelizate? De unde iau eu acum ca mi-ai facut o pofta...
Daca ai inceput sa ai contractii atunci mai bine ca nu ati plecat, ca ma gandesc ca intentionati sa plecati cu masina si un drum mai lung putea sa-ti inmulteasca acele contractii (asta chiar daca la voi soselele sunt bune si nu au gropi ca la noi).
La servici pana cand te mai duci?
alinamoro spune:
Itzy,
La multi ani!

Am crezut ca am scris azi, dar le-am felicitat pe noile mamicute doar.
Am fost la medic acuma seara si bebelina e bine, are 2800 g. E o problema, dr. meu pleaca din oras in perioada 1-9 septembrie si eu am DPN-ul in 9 sept. Am convenit cu el, de fapt a fost ideea lui, imi face nastere provocata in 31 august cand e el de garda, nu as vrea sa risc sa nasc chiar cand e plecat, el a zis ca nu-i nici o problema, copilul e dezvoltat si nu se intampla nimic daca nasc mai repede cu o saptamana.
Pe Dragos l-am nascut la 37 de saptamani jumate, nu a fost provocata nasterea, au inceput contractiile.
Alina
(37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Nokia spune:
Eloise si Carmen, nu va faceti griji in privinta circularei de cordon. In burtica bb nu are cum sa se spanzure, ptr ca respira prin cordon. La nastere e mai problematic, dar tocmai am citit pe un forum nemtesc, despre experienta multor mamici care au patit-o. Cele mai multe au nascut normal, fara complicatii. Se pare ca e vb si de experienta medicilor si timpul de reactie.
Sincer, circulara asta ma termina si pe mine pe creieri, desi dr.gin. m-a asigurat ca n-ar fi nici o problema, sa incetez cu frica asta nejustificata, este ca si cum ti-ar fi frica sa mergi pe strada sa nu iti pice ceva in cap, sa mori.
Va pup si sper ca v-am linistit cat de cat
Eu zic ca baietii vin mai repede, nu stiu de ce se zvoneste invers. La mine, fetita s-a nascut la 5 zile dupa termen iar baiatul cu 4 zile inainte. Vad ca si la grupul nostru de mamici este asa.
Asadar si prin urmare, io mai am de asteptat, nu gluma
Nokia spune:
Mini, daca nu ma insel, eco morfo in trimestrul al 3-lea, se face intre 30-34 sapt. Cel putin asa este scris in carnetul meu de gravida
Eu o fac la sf. lui august. Am niste emoti de zile mari
pufymic spune:
Ma bucur ca va place noul look al listutei cu bebici!
Ma duc si eu la culcare...noapte buna tuturor!
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik