mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sibylle, nu trebuia sa fii in vacanta? Sau te-ai si intors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Auuuuuuoleuuuuuuuuuuuuu Gety, intr-adevar, foarte sugestiv! Nu-mi mai zi ca ma apuca jaleaaaaaaa!!! Oare chiar asa sa fie, ca pestisoru' in acvariu' cu apa putina??? Da, la Iliev am fost, prima data la 24 s cand eram nelamurita in leg cu greutatea lui BB si acum pt ca asa m-a chemat el, si la morfo de 32s. Acum mi-a zis sa revin intr-o luna sa urmarim evolutia...da' nu mai calc eu pe la el! Ce eu n-am dr mea?!

Sephora multumesc, La multi ani si soacrei tale {:)}! Stiu ca tii la ea si ca e o soacra buna.

Pufy da' ce elaborata e acum listutza! Lucratura de maestru! Si arata mult mai bine

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Nicol si Mircea, sa va traiasca minunea de flacau, sa fie sanatoas, cuminte si papacios. Refacere rapida proaspetei mamici

Ingereasa

Te asteptam cu pozeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Maxime felicitari fetelor care au nascut, va doresc multa sanatate si fericire voua si familiei voastre!
Nu am mai intrat de mult pe internet pt. ca nu mai sunt la lucru de la 1 aug. si acasa am renovat si inca nu am instalat calculatorul.
Chiar azi am fost la doctor si sunt tare incantata ca este bine bebele, am avut ceva emotii, dar dr. m-a asigurat ca este ok bebele. Eu ma simt binisor, cat imi permite sarcina, copii sunt bine, asa ca asteptam toti sa vina bebele. Inca nu am apucat sa pregatesc bagajul meu si hainute lui bebe, dar sper ca saptamana viitoare va fi pregait.
Va pup pe toate si va doresc nastere usoara si sa aveti grija de voi. De-abia astept sa imi conectez calculatorul acasa si sa intru mai des pe internet.
Pupici!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ingerasa multa bafta maine si nastere usoara,noi suntem alaturi de tine si facem galerie.
Pufy ai grija de tine!
Doamne cat poate sa fie de groaznica durerea asta ce se lasa pe picior,nici nu-l pot pune in pamant,cred ca-mi trebuie un baston.Au mai napadit si 3 hemoroizi (care pur si simplu arata ca o floare)m-a scuzati dar a trebuit sa m-a uit in oglinda sa vad ce-i acolo ca la pipait simteam ca-mi iesisera matele pe acolo.Am stat cu fundul in apa cu sare,m-am uns cu creme sa vedem ce-o iesi.Astia au iesit cred ca de la atata stat in fund ca eu de constipata nu sunt,ies de 3 ori pe zi afara normal.
Azi m-am sculat de dimi si am plecat odata cu Ste la servici (7.30)a trebuit sa m-a duc sa cumpar perdelele ptr restaurant si tre sa le si fac ptr ca tipele de la Brico abia intr-o luna le dau gata,iar sefu vrea sa deschida rest la 1 Sept.Asa ca de maine sunt croitoreasa.
Dupa ce m-a intors m-am culcat un pic (la birou) ca am inceput sa am ora mea (15.30 pana la 17.30) daca nu dorm nu mai sunt om.
A!de dimineata dupa pipi am gasit si eu un firisor gelatinos pe hartie,cred ca am inceput sa elimin si eu din dop,dar era foarte putin asa ca nu m-am panicat.
Oricum eu am o vaga senzatie ca nu o sa ajung la 40 s in nici un caz.
Durerile astea de noda m-a inspaimanta,dar auzindu-va si pe voi m-a mai linistesc.
Eu azi mi-am luat de la servici o portie de tort vanilie-ciocolata,o bunatate,l-am halit fara sa respir,de obicei il intreb si pe Ste daca vrea din orice mananc,de data asta am lins tot, nici lui Igor nu i-am lasat de lins pe caserola.
Eu pompa de sin mi-am luat-o de la Avent si toate celelalte,hinutele lui bebe nu le-am spalat ptr ca tot ce am luat erau ambalate si sigilate,am spalat doar cele din lana care le-am facut,eu spal cu un detergent de la Amway care este foarte bun si delicat,ptr hemoroizi bag fundul in apa cu sare,supozitoare din argila date prin crema de galbenele,de crema ptr operatia de cezariana am auzit ca spray-ul ala ptr arsuri ar cicatriza super bine (eu sper ca la mine sa nu fie nevoie) si sa-l folosesc in alta parte.Nu mai stiu exact cine a pus cele 4 intrebari,am incercat insa sa raspund ce stiam eu.
Alessia imi pare nespus de rau ptr voi ca a trebuit sa treceti prin necazul asta,dar totul a trecut si de acum o sa vezi ca totul va fii bine.Sanatate multa.
Daca ami mai aduc aminte de ceva mai scriu,ca iar m-am intans....

Io34+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Sephora, eu am pus cele 4 intrebari si iti multumesc pt. raspunsuri atat tie cat si celorlalte fete!

Nicol, sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos! Sa va refaceti cat mai repede!

Iata ca listutza de bebici incepe sa prinda contur! Pufymic,felicitari pentru idee si totodata multumiri!

Alina
34+ cu RARES NCHOLAS

BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Inca un bebe! Bun venit puiului vostru, Nicol! Sanatate multa, ca iubire sunt sigura ca e cat cuprinde :)

Ma transform. Am acum 4 maini si 4 picioare, 2 capete si o gramada de lucruri noi de simtit si de trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Princess Ok sper sa te ajute cumva,scuze ca nu am tinut minte cine,memoria asta lasa de dorit,uf!
Puffy marfa ideea cu listuta.Multumim!

Io34+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare burtici!
Felicitari Nicol, abia asteptam amanunte! Si eu voi naste la Filantropia... cand oi fi in stare poate ne spui cate ceva si despre preturi?!
Noi am fost astazi la dr ginecolog (dar nu cel cu care voi naste, ci cel de la policlinica de care apartin – cel ce imi da (de fapt NU IMI DA) medicamentele gratuite si de unde urmeaza sa iau concediul) si, asa cum ma asteptam, cu toate ca I-am spus exact de spre legea si articolul 233…tot nu s-a lasat induplecat, drept care nu am obtinut nici o vitamina gratuita sau compensata! In fine, pentru o luna nici nu mai conteaza… Altfel, m-am certat cu vreo 4 babe pe care le-am gasit la usa cabinetului fiindca vroiau sa intre inaintea mea sub pretextul ca “E, aici nu se tine cont de programare….”, lista cu programarile fiind lipita pe usa, dar ignorata cu desavarsire. M-am inflamat si le-am spus ca imi pare rau dar eu voi intra exact la ora la care am fost programata, fiindca nu am de gand sa nasc la usa! Dupa asta, ce credeti, una dintre ele tot a vrut sa intre inaintea mea, s-a repezit la usa si si-a aruncat plasele pe scaun in cabinet. Eu nu m-am lasat mai prejos, am intrat dupa ea si l-am intrebat pe dr cat trebuie sa mai astept in starea mea afara ca sa intre in fata cele care nu au programari…Dr a dat-o elegant pe usa afara pe “doamna” spunandu-I ca eu sunt insarcinata si in plus am si programare…. “Doamna” a iesit spasita spunand “Vai, sigur ca da, nu mi-am dat seama, n-a fost nici o discutie”. Mama ei….Dupa ce ne certasem la usa cu cateva minute inainte acum se facea ca ma vede pentru prima data! In fine, a trecut!
In alta ordine de idei, am facut si o eco la policlinica (poli nr. 10 de pe str. Washington), desi nu prea am incredere decat in cele facute de dr meu, dar ardeam de nerabdare sa o vad pe micuta. Aici toate va faleati care mai de care, iar eu nu o mai vazusem de pe 26 iulie si urmatoarea programare la dr meu o am abia pe 6 sept…..o vesnicie! E, mi-am facut asadar damblaua, am primit si o poza cu talpita ei – f.f.f. scumpa. Cica ar avea 3260 gr +- 300 gr. Nu prea cred, e cam mult pt 35 de sapt si 4 zile dar, in fine. Placenta e gr II (habar nu am ce inseamna, dr meu nu masoara asa ceva) si de grosime maxuma 5 cm. Ecografista spunea ca e foarte bine, deci probabil asa o fi.
Drept urmare in seara asta am ... si a fost asa de bine…Cu siguranta a fost pt ultima data in urmatoarele 2 luni!!! Ce-I drept, dr de la poli mi-a spus azi ca de la 7 luni si jumatate nu mai e indicat….ca exista riscul nasterii prematura. Urmarea: cand am ajuns acasa am spus: “Acum ori niciodata!” Sper sa nu nasc maine, mai e si 23 august, zi de trista amintire.
Hai ca vi le-am zis pe toate!
Noapte buna si racoroasa,
Marina 35+ Maruca si Ana (3 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NICOL SI BEBE ANDREI, SA FITI SANATOSI, SI DUMNEZEU SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE!!!!!
Fetelor, eu am si eu niste scapari ca sa le zic asa pe chilot, de parca as mai lua utrogestan intravaginal(cine a luat stie0, asa e dopul? nu e cu firisoare de sange, dar tot se mai scurge cate putin-putin...poate e paranoia mea, dar si cand mi-aduc aminte de insistentele doctorei la plecare cu sunatul, parca avea ea ceva in privire, hmmmmmm poate ma insel. Oricum, asa e dopul?

ELOISE, daca bebe e bine, stai linistita. Cumnata mea a avut tot asa probleme cu placenta si lichidul si a nascut la termen o fetita sanatoasa de 3 kg juma. ca sa-ti dai seama cat de grava era situatia, cand au scos placenta s-au mirat toti, au zis ca era putreda deja, iar lichidul verde, brrrrr, si totusi fetita sanatoasa tun si crescuta.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput