mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
Ignatica spune:
Ploua cu bebelusi la noi in odisee, felicitari RO-ANA si Nicolstoy pentru bebei
, facem chef burtici.
Monique eu am dat banii moasei inainte de a naste, in timpul travaliului. Am avut lucrurile personale pe patul de travaliu, la capul meu asa ca la un moment dat am scos banii si i-am dat. Doctorului i-am da banii la vizita de dupa nastere in plic.
ingereasa eu iti tin pumnii maine, sa fii curajoasa si sa te refaci repede.
alessia eu am avut exact aceleasi simptome cand am ajuns de urgenta la maternitate, din pacate la mine nu a functionat perfuzia cu Gynipral si nu s-au oprit contractiile. Aaaa, si cand mi-am anuntat sotul ca mi s-a rupt apa, el a inchis telefonul si s-a dus la baie sa dea la bococei de emotii. Cat am fost internata cu bebe in maternitate, a slabit 4 kg. Asta in conditiile in care ar fi vrut sa participe la nastere.
Eu imi petrec timpul prin Spitalul de copii deoarece David are icter prelungit. Face fototerapie cam 3 sedinte a 2 ore pe zi.
va pup,
Ignatica
putzuruca spune:
Nicol si Mircea, felicitari pentru noul membru din familie. Sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si norocos. Nicol, refacere rapida si mult laptic pentru micut.
putzuruca
34+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
GETY spune:
Mirabelac, alea-s din 14 mai tocmai. Sa ma vezi acum. Balena in toate regula, nu ca voi, cu picioarele si mainile cat de cat mai subtiri. Sunt curioasa cate kg. mai am, ca ultima data aveam vreo 82 kg. (raportat la 1,60 m)... iti inchipui.
Azi i-am aratat nepoatei mele de 5 ani pe "Maria din burta" ca a zis ca vrea s-o vada. A ras putin si apoi m-a intrebat:"Si nu poti s-o scoti?". Ce sa-i zic? Ba da, dar o mai las sa se coaca.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Eu abia acum vad ca suntem si numerotate in lista. Eu port nr. 94. Oare la sfarsit, dupa ce nasc eu, ce numar o sa am, ca deja se dau peste cap.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
amarantina spune:
NICOL, felicitari! Sa va traiasca bebeul si sa va bucurati de el.
Si cand ma gandesc ca pe 20 august tu stateai acasa linistita si te conversai cu noi pe net... iar la cateva ore ai nascut!
Cred ca ar trebui sa ma calmez si eu, sa nu mai fac atata efort. Dar nu pot sa stau locului. Si mai e si fi-miu caruia nu pot sa-i refuz nimic. Cred ca daca ar zice "Mami muta mobila ca nu-mi place asa" eu as muta-o.
eloise spune:
Nicolstoy felicitari 

pentru bebe Alex, sanatate multa amandurora, iar tie refacere rapida si mult laptic!
Ingereasa iti tinem pumnii stransi pentru maine 

, totul va fi bine, ai sa vezi! Refacere usoara si multa sanatate tie si lui bebe!
Va multumesc tuturor celor care mi-ati urat bafta la echo. Vestile sunt, zic eu, bune, doar niste mici-micutze problemutze care desigur in mintea mea se amplifica teribil. Deci bebele meu e bine, sanatos, e in prezentatie craniana, cam cu o saptamana mai mare decat varsta cronologica, si are aproximativ 2200 de grame. Problemutzele ar fi: 1. circulara dubla de cordon. 2. lichid amniotic in cantitate oarecum redusa (dar totusi nu sub limita de jos a normalului) si 3. placenta grad III (initial dr a zis II-III dar s-a razgandit si in final i-a zis asistentei sa noteze III) Recomandarile sunt biometrie peste 3-4 saptamani, ceea ce oricum faceam. Oricum vineri merg si la dr. mea. Lullabay mi-am amintit de ce ziceai tu: Iliev aproape sigur gaseste ceva oarecum in neregula si iesi ingrijorata de la el... macar de la Mihalceanu iesi optimista.... Bine ca nici el nu mi-a zis ca ar fi motive de ingrijorare... dar placenta asta... de ce oare o imbatrani atat de repede? Bebele mai are de stat acolo macar 5 saptamani. Sper sa ma tina... Noroc ca ritmul de crestere si biometria arata ca baietelul o duce bine!
Dupa ce am iesit de la dr am dat o fuga la Mall sa caut cadou sor-mii cu care ma voi intalni la Suceava la sfarsitul saptamanii. N-am gasit mare lucru, doar niste ceaiuri mai deosebite, o cutie speciala de pastrat ceaiul, si o tona de bomboane Bucuria. Nu va mai descriu cum sunt (am luat si pt mine desigur si m-am indopat asumandu-mi orice risc in legatura cu arsurile astea ravashitoare) ce sortimente si ce arome....
Eloise
32 cu 
EU
Virsta bebe
floricika spune:
Nicol, felicitari, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

te asteptam cu povestea!
ingereasa, multa bafta maine, vom fi cu gandul alaturi de tine!
itzy-bitzy, la multi ani, nastere usoara si bb sanatos!!! 
alessia, bine ca totul s-a terminat cu bine si bb mai sta la mami in burtica!
noi suntem bine, nu am mai avut dureri de burtica asa multe si parca nici oasele de la solduri nu ma mai dor asa rau....
pupici pe burtici si la bebici
Floricika
37+ cu
David Stefan
Poze
Sephora spune:
Va pup pe toate
Itzy La multi ani!Multa sanatate,fericire si tot binele din lume,o nastere usoara,recuperare rapida,laptic mult si gras,un bebelus sanatos,fara colici si icteras.
Nicol felicitari, recuperare usoara,mult laptic,bebe sanatos si voinic
Eloise La multi ani! si surorii tale.Da Iza a plecat de la Barcelona acum e la Cannes,tocmai m-a sunat si-mi povestea ce extrabogata e lumea acolo si ei sunt ca niste paduchi printre ei,cica te imbolnavesti.
Astazii e si ziua soacrei mele,tocmai am vorbit cu ea si era super fericita ca nu am uitat-o.Saracuta...
Io
34+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Fetelor m-a pus aghiutza la treaba....
Am modificat listuta cu bebicii nou-nascuti....sper ca nu va suparati....iar daca nu va place ceva la ea mai modificati si voi!
Mai vroiam sa va zic ca acum cand dati click pe numele mamicii din listuta nou iti intra in profilul fiecareia...
Astept si link-urile cu pooze cu bebicii si atunci punem sa trimita si numele lui bb direct la poze....
Oare m-am facut inteleasa???
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
GETY spune:
Eloise, ai fost la Iliev, sa inteleg, nu? Eu n-am fost niciodata la el. Numai la dr. mea. Nu stiu daca am procedat bine sau rau. Si mie mi-a iesit lichidul amniotic in cantitate mai mica si de atunci incerc sa beau mai multe lichide. Sper ca la urmatoarea ecografie sa fie mai bine. Cand am intrebat-o pe dr cat e de grav, mi-a zis sa-mi imaginez un peste pe fundul unui acvariu cu apa putina, si ca-i mai iese si o aripioara afara. Sugestiv, nu?
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE