mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
pufymic spune:
Sandra pai logic e sa scoatem mamicile de pe lista burticilor....numai ca e mai nasol ca trebuie sa le re-numerotam....si eu n-am nervi sa fac asta....
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
De-asta te si intrebam, si mie mi se pare logic.
Lasa ca ma ofer eu voluntar, tu ai muncit destul la listuta
.
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic
GETY spune:
Iar ma trec toate emotiile! Inca un bebelus s-a nascut. Nicolstoy, sa te refaci rapid si sa va bucurati de bebelusul vostru.
Parca vreau si eu mai mult ca oricand, dar se trec peste faza cu "nasterea". Pana acum nu le-am bagat in seama, dar incep sa am emotii.
Eloise, am operat modificarea, sa vad daca iese bine acum. Multumesc pentru ajutor. Si eu am mancat o Primola cu capucino, Mirabelac, desi nu mai mancasem ciocolata de f. mult timp.
Ingereasa, sa ai parte de nastere usoara, parca am vazut ca tot la primul copil esti, ca si mine si te asteptam cu vesti bune.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
POZE
POZE
alexxia spune:
microbu ai inteles foarte bine. Multumesc !
( s-ar putea sa mai “avansez” pentru ca luni stabilim data cezarienei care nu cred ca va fi mai tarziu de 1 oct 2006 )
ingereasa dupa cezariana in prima zi nu ai probleme cu mersul la toaleta pentru ca in mod obisnuit iti lasa sonda urinara, abia a doua zi incepe distractia. Cat despre anestezist va veni sa stea de vorba cu tine inainte de operatie si ii poti da banii atunci. Draga de tine mai ai asa putin. Ne rugam pentru tine sa ai un bebe frumos si sanatos si sa te refaci repede 
nicolstoy FELICITARI , Alexandru Andrei BUN VENIT
Fetelor vin bebeii . Cand ma gandesc ca mai avem asa putin si ne vedem minunile nu-mi vine sa cred
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
Mirabelac spune:
Mai fetelor sunt 3 mamici care au nascut la 37 sapt., o sa-mi fie frica de sapt. asta, cine stie, o fi bebeii mai grabiti???
Mirabela sapt. 35
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
roxanae spune:
Ingereasa nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos.

Noi am luat-o de la capat cu statul numai in pat.La ultima echo colul era inchis iar eu nu am mai tinut cont si am inceput sa fac cate un pic de treaba prin casa.Ieri am fost din nou la control si surpriza colul s-a deschis iar.Am stabilit si data la cezariana intre18-23 sept,daca ajung pana acolo si nu se intampla mai devreme.Cam atat despre noi
si multa sanatate la mamici si bebei.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
GETY spune:
am incercat sa fac si la celalalt link la fel. sa vad daca mi-a mers.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Mirabelac spune:
Bravo gety ti-a iesit! Esti o draguta si-ti sta f. bine gravidutza.
Mirabela sapt. 35
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
GETY spune:
Ma simt ca un balonas. Am mancat o farfurie plina cu ciorba, si dreasa cu smantana.
Voi ce analize ati mai facut? Eu am facut acum vreo 5 saptamani o analiza la urina si la sange, dar la secretie vaginala n-am facut de 2 luni. Si nici colul nu l-am verificat tot de 2 luni. Astept sa vina dr. mea, peste 2-3 zile, sa o intreb ce analize sa mai fac.
GETY
32 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Alexxia, acum iar ai avansat (la 101), ca am avansat-o pe Nicolstoy la mamici
. Daca se modifica DPN iarasi, te rog sa ne anunti.
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic