mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
microbu spune:
Vad ca e mare liniste pe aici...si am hotarat sa ies la plimbare. Ma duc pana in Carrefour sa iau 10 tone de nectarine, io nu ma apuc de mancat ciocolata ca nu ma mai las niciodata (v-am spus ca pana acum 2 ani eram dependenta
).
V-am pupat si intru diseara, poate mai scrieti si voi ceva ![]()
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic
Nokia spune:
Eu am spalat hainutele bebeilor mei cu Ariel sau Persil( normale, nu sensitv), la 60 de grade. hainutele le-am spalat mereu separat de ale noastre, acum fac la fel.
Cat despre sterilizat, doar la primul bb le-am sterilizat (adica fiert in apa) de vreo 2 ori. Atat! Iar pompa de muls, am oparit-o cu apa clocotita de fiecare data, la fel nu am sterilizat-o.
Copiii mei nu au avut niciodata probleme, nici dermatologice, nici digestive.
Dureri de cap am si eu.........motivul nu-l cunosc
Va pupic,
ma duc sa-mi dau vopseaua jos din par!
microbu spune:
WOW, inca un bebelus? 

FELICITARI Nicol, sa va traiasca, sa fie sanatos si mancacios.
Pup mamica, mai ales. V-am trecut si pe listuta la nr4.
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic
Mirabelac spune:
itzy-bitzy LA MULTI ANI!!! 

BUCURII, SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BEBE PAPACIOS SI SANATOS!!!
pufy multumesc frumos de apreciere.
Ai grija de tine.
Eloise da-o incolo de treaba, eu toata sarcina am mancar vreo 2 cioco, si alea ca le-am primit si tu ma faci sa-l iau pe al meu sot de toarta aseara la ora 10 si sa ma duca la un chiosc sa-mi ia cioco alba. Numai bine ca am gasit un singur chiosc deschis care nu avea ciocolata, cica se topeste pe caldura asta... am pus un botic cat casa de mare si vanzatoarea m-a vazut
si a spus ca parca mai avea una in frigider... m-am multumit cu o Primola alba... ce sa fac si eu...

pt. surioara ta. Felicitari pt. 32 s si bafta la echo. Primim doar vesti bune.
Legat de arsuri, eu am avut in 2 reprize cate o sapt, acum am scapat de ele, sper eu, definitiv. La mine treceau, culmea, cu Fanta de lamaie de fiecare data.
Mirabela sapt. 35
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
roxanae spune:

Felicitari Nicol pt. bebe Alex.Multa sanatate si refacere rapida.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
pufymic spune:
WOWWWWWWWWWW!!!!

Felicitari Mircea si Nicol pentru baietelul nou-venit!!!!Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!

Bun venit Alex!!!
Eloise
si multumesc de grija!Esti o scumpa!Mai nu stiu ce sa zic dc maternitatea m-a facut asa "furnicutza" cum zici....agitata si fara stare eram si inainte de a-l avea pe Alesio....asa sunt eu de cand lumea cred
...
Oricum acum sunt linistita(pe jumate) ca am terminat de pus dulceturile si compoturile(nu mai pun altele ca-s destule), mai am de pus ceva muraturi in borcane(gogosari si castraveti) si restul in butoi, bulionul de rosii si gata cu conservele pentru iarna....
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Nicolstoy, felicitari mamico
, sa va traiasca bb si sa fiti sanatosi! 
Ingereasa, iti tin si eu pumnii pe maine, te asteptam cu vesti bune despre tine si bb.
Alina
(37+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Mirabelac spune:
Nicol 

Felicitari pt. bebe Alexandru Andrei, sa te refaci repede si sa ai laptic mult.
Tot baietii is cei mai grabiti... hai fetitele 

Alessia cand ma gandeam sa scriu si eu pe unde umbli, tu saracuta chiar ai avut probleme si nu erau de ajuns ale tale, a mai lesinat si sotul... offff, bine ca a trecut, stai cumintica si o sa fie bine, eventual daca nu ai vrut in spital fa-ti injectii acasa, ce tratament ti-a dat? Eu mi-am facut sute de injectii singura si culmea, cand mi le fac eu, nu ma doare deloc, de care or fi ele.
Mirabela sapt. 35
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
microbu spune:
Pufy, vroiam sa te intreb ceva in legatura cu listuta. Daca "avansam" la mamici, ramanem totusi si in lista de
? Eu am trecut BB2 si BB4 dar pe mamici le-am lasat si pe lista initiala, ca nu am stiut ce sa fac. Tu ce spui?
Sandra
33+
burtik + poze
inca un pic
Chuny spune:
Mada, iti urez o zi superba maine ! Si refacere rapida ! iti facem galerie!!! 
Itzy, LA MULTI ANI !
Andrei si Alex, bine ati venit !
Asa grabiti baietzii astia ! Parca vad ca numai al meu o sa stea pana pe la 41 saptamani.
Sibylle
33 +
Pozele mele Poze noi