mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, multumesc pentru nr. de telefon. Cred ca voi suna saptamana viitoare, sa vad ce si cum...apoi ma voi hotari.

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufymic& Sandra, multumesc pentru urarile adresate sorellei.

Pufy da' mai ai si tu grija de tine! Ne complexezi pe toate...chiar asa, nici cand te simti rau n-ai stare? Cel putin eu, care sunt o lenesa, daca ma mai simt si rau, adio munca! Maternitatea te-a facut asa "furnicutza"(ma gandesc poate-s sperante si pt mine)? Acum serios, ar trebui sa te mai menajezi

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Princess eu pompa mi-am luat-o de pe net, ca la Carrefour n-am mai ajuns de-un secol. E drept ca e mai scump asa, dar mi-a adus-o la botul calului:) A costat 2.300.000. De sterilizat o s-o sterilizez cu sterilizatorul pt. biberoane. Ii scot suportul pentru biberoane si are un fel de gratar de plastic pe care se pot pune ustensilele din pompa si se pot steriliza.
Cat despre detergent, am luat Dermalin de la Sensiblu, a costat 57.000 cutia mica, dar farmacista de acolo mi-a spus ca in curand nu vor mai pune in vanzare Dermalin. Asa ca, daca bebe va suporta bine detergentul asta, trebuie sa ma interesez de unde il pot lua.

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, sa-ti treaca.

Monique, asa cum zice si Mephala, banii pusi in plicuri dinainte dar eu te sfatuiesc sa tii cu tine in sala de travaliu doar pt anestezist, moasa si ceva marunt pt asistente. Restul sa-i tina mama sau cine vine cu tine la maternitate si sa-i dea dupa ce nasti. In sala de travaliu ai voie cu bagajul pe care-l aduci de acasa, pt ca acolo te "cazazeaza" la inceput, apoi te muti cu totul in salon.

Tasia, Alexxia sa ne luam de mana cu netul asta...

Eloise, esti chiar sadica cu bomboanele tale...la cioco nu am zis nimic desi pana acum 2ani am fost dependenta, la Rum Kokos nu am zis nimic ca nu-mi place cocosul si nici cioco alba, dar ce povestesti acolo cu sortimentele de la Bucuria....ma omori nu alta . NU TI-E MILA DE NOI???

Alessia, wow prin ce ai trecut tu saracutza! Bine ca sunteti intregi si acasa toti trei (tu 2 in 1). Ce a avut sotul tau pana la urma, sa fie socul vestii ca ai col scurt si te internezi? Dragul de el...

Ingereasa te asteptam cu vesti, iti doresc tot binele din lume tie si lui BB

Lyana, bebelina ta e cea mai norocoasa cu Mozart in direct, nu pe cd ca ale noastre ...

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

INGEREASA bafta maine si un bebe sanatos, mancacios si frumos sa ai

ACAI eu stiu ca efect asupra bebeului poate avea doa febra mare de 39,
mai ales in primul trim. In rest....nu-l afecteaza...dar mai
intreaba si ginecologul.

ALESSIA saracuta de tine, dar si saracul sot ce s-a pierdut
bine ca acum e totul bine.

Fetelor nu se stie nimic de CREDO ? Eu intrasem sa vad daca
sant ceva noutati despre ea si bebe.

Eu am iarasi un cap cat un dovleac...nu stiu ce il tot apuca
sa ma doara. Nu stiti nimic de asta??? Daca nu stiti nu va
doresc sa aflati...

35 + Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Alexxia, ai "urcat" pe locul 102, felicitari. Am modificat si numele dr., am inteles bine nu?

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Anangel lexi, tu ai sterilizator pt. microunde sau electric? Este tot Avent?

Ce detergenti pentru bebe mai putem folosi?

Fetelor, cine mai naste la Polizu? Am trecut pe acolo saptamana trecuta si m-a socat faptul ca s-a impus o restrictie cum ca barbatii nu mai au voie in spital! Erau atatia barbati afara ca ti se facea mila de ei! Nu conta daca sotiile lor nasteau sau se internau; nu intra absolut nici un barbat in spital! Ma apuca groaza cand ma gandesc ca este posibil ca tati sa nu isi vada baietelul imediat dupa nastere!Voi ce stiti de treaba asta?

Alina
34+ cu RARES NCHOLAS

BEBE MIC IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Ingereasa : Multa bafta , bebe sanatos si sa auzim de bine .

Princess : eu mi-am cumparat pompa de la Avent si pt operatie dupa mi-am luat crema de galbenele.

Fetelor va dau ciocolata la toate. Toti care vin la mine imi aduc ciocolata si bomboane de ciocolata si eu toata sarcina daca abia am mancat 2 ciocolati. Inainte mancam si una odata. In schim am pofta intruna de baclava care e foarte dulce si nu mancam deloc inainte sa raman insarcinata.

sheryll 31+ cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Fetele,

Multumesc mult ca sunteti langa mine, multumesc de incurajari ca am nevoie!

O sa am 38 de sapt si 3 zile maine, nu am mai schimbat la semnatura. Scuze.

Cezariana oricum se programeaza mai devreme.
Ma tot gandesc cum va fi dupa, la reanimare, cum e cu mersul la toaleta, d'astea.
...si sa intru in sala cu banii de anestezist, maruntis ptr asistenta...unde naiba ii tin?

Va pup,
Mada

Mada 37 saptamani cu Rares Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Dragi mamici,
Sunt Mircea, sotul lui Nicol.
Alexandru Andrei Stoicescu a decis ca nu-i mai place la intuneric, asa ca a venit pe lume pe 21.08.2006 la ora 4,26, cu 3 saptamani inainte de DPN. La nastere avea 3200g si 50cm. S-a nascut cu anestezie epidurala, la Filantropia. Dr. Militaru.
Si mamica si bebe sunt ok.

Nicol, Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput