mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Salutare burticute! Felicitari mamicilor, sa va traiasca bebeii!!
Stiu ca n-o sa treceti cu vederea peste postarea mea chiar daca scriu rar, si pt asta va multumesc.
Stiti cumva daca exista vreo contraindicatie a dicarbocalmului in sarcina? daca nu, atunci cam cate se recomanda/zi? Am niste arsuri cumplite de cateva zile. Nu pot manca decat iaurt, branza cu smantana si beau doar lapte. Dar eu ador cartofii prajiti, fripturica... nu mai spun ciocolata.
Dana30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
La mine continua depresia, imi vine sa plang non-stop...Azi mi-am mai gasit de lucru, am facut faimoasele cornulete cu sunca si cascaval si mi-am distras atentia, dar acum...

Mananca-le....[b]

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

buna fetele!

am o rugaminte mare la voi. poate ma puteti ajuta si voi cu un raspuns la o problema legata de stimulentul de dupa nasterea lui bb! am postat acest sub la "probl legislative", si copiez si aici poate stiti voi ceva!

Ralu, stiu ca nu este obligatoriu sa depui dosar CIC sau sa efectuezi cele 42zile postnatal, insa documentele necesare completarii dosarului nu le stiu. Ai putea sa intrebi la Directia de Munca. Sau sa cauti pe site-ul Min. muncii http://www.mmssf.ro/website/ro/, asta fac eu acum daca gasesc ceva te anunt.

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Danidani e foarte indicat, dar dupa mine doar aroma de menta e de el ...nu mi se pare bun de nimic. Poti sa sugi cate vrei.
Mai sunt Maalox, Rennie.
Vzi ca smantana nu e chiar asa indicata pt. arsuri...
Mai buna e branza de vaci.
Poti sa mai mananci fripturica de pui (piept la gratar), orez...pilaf...supa de legume

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, asculta mey fata, tu chiar vrei sa te sinucid? Tu nu intelegi ca eu si stiu ce inseamna bunatatile alea? ce naiba? m-as duce sa iau un inlocuitor de jeleuri romanesti, dar nu-i tot una. Termina sau

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

ralu draga, nu stiu ce acte sunt necesare pentru a primi sotul tau acel stimulent, dar cred ca cel mai bine ar fi sa se inteleaga el cu seful (acum depinde si cat de intelegator e seful) si sotul tau sa-si faca dosarul pentru CIC, dar sa mearga in continuare la lucru, asa ar primi si banii cuveniti pentru cic si salariul. Stiu sigur ca se poate, cum ti-am zis depinde de sef...
lexi capul sus, ce atata depresie, lasa-o incolo. Eu vorbesc, care inainte am tras o tura zdravana de plans

35

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Eloise! Mey si daca sunt asa bune sortimentele astea de cioco de ce nu se gasesc si la noi?????Ca eu una n-am vazut si nici n-am auzit de ele pana acum....

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Pai nu se gasesc pen'ca's niste bunaciuni pentru cunoscatori, si ca toate chestiile foarte bune, se gasesc mai greu, na! Ce credeati, ca Tasia, Gripo si cu mine vorbeam degeaba de cat de bune-s?

quote:
Originally posted by inni Aoleu Eloise mi-ai facut pofta....cu "bucuriile" tale..ce-i drept doar citind cum le cheama nu-mi inspirau nimic...dar acum ca stiu si compozitia....

Eu numai auzind cum se numesc ma apuca bucuria !!!!!!!!!

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nicol, felicitari pentru bebe Alexandru si te asteptam sa ne scrii cand timpul iti va permite
Ingerasa, sa ai o nastere usoara!
Mexxa, La multi ani pt duminica, sa fiti fericiti!!
Danidani, sunt cumplite arsurile astea, dar nu te vor mai tine prea mult, dupa ce burtica se va mai lasa vor inceta si arsurile; cartofii prajiti, nu sunt buni, de fapt prajelurile, iar carnea e indicata mai mult cea de pasare si vita (fiarta sau gratar)
Ieri, dupa ce m-am plimbat, mi-a fost foarte rau, desi am mers cu masina si n-a fost cine stie ce efort, traficul a fost insa tare aglomerat, am ajuns acasa cu niste dureri si contractii de nu mai stiam de mine, de abia dupa 2 gynipraluri si un no spa m-am mai linistit..

Martha 38
ticket lilypie

Mergi la inceput