mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy ...LA MULTI ANI ..sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bb sanatos.

Oanacn, Credo.....nasteri usoare.

Azi o sa fiu mai putin prezenta printre voi pt. ca m-a apucat de azi-noapte o durere de stomac foarte nasoala. Am supt de toate si nimic. Am luat o no-spa si nimic.
Si mi-am adus aminte ca in trecut mancam biscuiti populari. Asa ca Eloise poti incerca si cu astia...mie mi-au facut numai bine...sunt biscuiti din-aia fara gust fara miros . Si paine prajita. Cu asta ma hraneam pana imi trecea.

Va pup...

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by sofimic
Am avut niste senzatii tarrreee nasoale. Parca cu cutitul dadea. Oare
o fi colul sau vezica??? Se deschide colul oare??
Voi ati patit asa ceva?

Eu am asa ceva din cand in cand. Si aceeasi senzatie dubioasa o am. Oare e colul sau vezica.../?!! Nu stiu ce este, dar placut nu e. Un fel de junghiuri ascutite, taioase si de scurta durata.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

' Neata

eloise Mi-a picat netu' eseara am adorit la 4 si nu si-a revenit pana atunci, pacat k n-am bufnitat si eu cu voi
Eu nu pot sa dorm si pace, desi e frig la noi in casa ca in frigider nu pt sa dorm iar piticu' asta din burta misca ca disperatul toata ziua

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata gravidute
Mi-a fost dor de voi . Ieri nu mi-a mers netul si am fost ca leul in cusca. Acum am devorat tot ce ati scris
Am vazut ca mai avem bebelusi FELICITARI RO_ANA BUN VENIT Andrei
FELICITARI bibi, BUN VENIT IANIS
ITZY-BITZY, LA MULTI ANI
giuliella mie mi-a fost facuta cezariana inainte ca bebelina sa dea vreun semn ca vrea afara ( adica pe la 36 de saptamani ) si nu au fost probleme ( a avut doar un icter mai prelungit ). Dar cred ca depinde foarte mult de fiecare situatie particulara in parte, de exemplu, la mine bebelina luase foarte bine in greutate ( am nascut-o cu 3,300 kg ). In plus cred ca cezariana la rece se face doar atunci cand declansarea travaliului implica riscuri pentru mama sau pentru copil.
lullabay si Bb ralukutza ma inscriu si eu in clubul mancatoarelor de Rum cocos . Ruty , saraca imi spune tot timpul “mami nu mai manca bomboane cu otrava “. La noi in masina miroase a “betiv” din cauza pungilor cu bombonele
Credo si Oanacn

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si am uitat sa va spun ca s-au schimbat ceva date si la noi: DPN este 15 oct 2006, voi naste tot la CFR 2, dar cu dr . Mihalache Florina. Si dupa indelungi deliberari ne-am hotarat si la numele bebelinei Thea Damaris

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, multumesc de raspuns.

Eloise, bafta la eco!

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise bafta azi la eco! si vorba aceea: "da-i nainte cu tupeu" (la ciochi)
si ca sa va fac si eu pofta, tocmai am terminat ciorbica de perisoare (desi acum cand e gata nu mai imi trebuie ), iar daca tot s-a racit afara mai tarziu fac niste clatite cu finetti, ca sa ma inscriu si eu in randul papacioaselor de ciocolata, ca altfel nu o pap

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Putzuruca si Carmen multumesc de urari!

Inni deci in loc de delicioasele Bucuria eu sa-mi cumpar biscuiti "fara gust, fara miros"??? Hmmm, nu suna apetisant, dar cred ca n-am de ales, iar ma zvarcolesc in chinuri...

Tasia pai nici noi n-am prea bufnitzarit...

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

eloise Aseara datorita tie am iesti la 12 seara dupa ciocolata acuma ai pomenit de Bucuria ??? Eu am crescut cu aceste dulciuri de la Bucuria, fiind din Chisinau. La un moment dat ma secasem de ele iar acum mi-ai facut tu o pofta nebuna Tre sa pun pe cineva de acasa sa-mi trimita vre-o 5 kg de bomboane Bucuria pt ca in Bucuresti nu se gasesc

Itzy-Bitzy La multi ani

sofimic Astea cu arsurile si crescututl parului la bebe sunt babisme, eu am vb cu doctorul si mi-a zis ca nu au nuci o legatura, nu stiu sa-ti dau o explicatie medicala, ideea este ca arsurile nu apar in nici un caz de la par

Monique_new Eu am inteles ca se da inainte, cel putin la Elias asa e, le dai inainte.

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

alexxia Frumoase nume ai ales pt fetitele tale si originale in acelasi timp, de unde te inspiri?

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput