mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Itzy-bitzy, la multi ani cu multa sanatate, fericire, o nastere usoara si un bebel sanatos tun!!!
Microbu, nu are rost sa dezvolt motivele pentru care sunt deprimata, cert e ca nu cred ca-mi va trece prea repede. Multumesc ca ai intrebat de mine
Fetelor, ce bine ca sotul meu nu va citeste E innebunit dupa Rum Kokos. Si mie imi placeau inainte, dar acum, numai cand ma gandesc la ele, mi se face greata. Eu sunt innebunita dupa ciocolata cu menta, mai ales after eight. Dar decat sa-mi cumpar after eight, mai bine cu banii aia imi iau 3 Poiana cu menta, ca la gust sunt cam la fel. Si, evident, nu refuz niciodata, in nici o imprejurare, inghetata de menta Si apropo de pofte, daca vreti sa nu o luati razna cu poftele, va sfatuiesc sa nu intrati pe subiectul ala de la "generale", cel mai bun aliment din lume. Eu dupa ce am citit vreo 6 postari, m-am lasat pagubasa ca deja mi-era pofta de o lista intreaga de alimente de acolo...
36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
acai24 spune:
Itzy-Bitzy LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa si voioasa, iar bebe sa fie cuminte si mancacios!!!!!!!!!!!!!Nastere usoara si refacere rapida!!!!!!!!!!
36 fix
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
gripo spune:
PUFY, azi-noapte, cum nu puteam dormi, pe la 3 asa, ma gandeam la tine. Eu sunt sigura ca starea ta este de la depresie, asa ca lasa gandurile negre deoparte si o sa vezi ca bebe e bine. Poate ar fi bine, pentru linistea ta, sa mai faci o echo la tine in oras, poate e gresita aia, sau, cel mai bine, calmeaza-te, incearca sa nu te gandesti, si bebe o sa creasca, o sa vezi.
LEXY, la tine sigur e de la socru, care se pare ca trece iar printr-o criza 9sau ma insel), in loc sa te bucuri ca e bebe bine, ca sarcina decurge cum trebuie, tu asculti la el? Practic ii dai satisfactie. Inima sus si ignora-l, ca asta e cea mai buna razbunare. Te si pe tine.
ELOISE, normal ca acum mananc o milka cu alune, ca am ascultat la d-na profesoara ieri
36+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
eloise spune:
Ramo si Carmen, va multumesc pentru urarile adresate surorii mele . Pe ea aniversarea o prinde intr-o excursie la Barcelona (poate se intalneste cu sora Sephorei , desi parca Sephora spunea ca a ei s-a intors)
Eu am luat-o de la capat cu arsurile... Vineri merg la dr mea si o s-o intreb de Omeprazol. Pana atunci, rabd eu cumva. Parca nu-mi vine s-o sun pentru "atata lucru", nu e o urgenta.
Katia tu te-ai intors? Cum a fost la nunta?
Diseara o sa merg pana la Carturesti in Mall sa-i iau sor-mii cadou (niste accesorii pentru ceai pour les connaisseurs si niste carti) si o sa ma opresc si la reprezentanta bomboanelor Bucuria pt o aprovizionare (mi-am adus aminte de Bucuria gandindu-ma la Katia). E un sortiment de jeleuri de fructe in ciocolata, o nebunie.... Combinatia portocale-ciocolata pe mine ma da gata!
Tot astazi merg si la echo de 32 de saptamani la Iliev.
Si a propos, astazi am implinit 32 de saptamani, deci am intrat si noi, astia mai micii, in luna a 8-a !!!
Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Gripo si eu mi-am luat dis de dimineata un borcan de Nutella... ca mi-a zis Ramo sa-i dau inainte cu ciocolata!
Cred ca ma duc sa vizitez subiectul de la generale, recomandat de Lexi, pentru mai multa inspiratie!
Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe
putzuruca spune:
Neatza burtici si mamici,
Itzy-Bitzy, LA MULTI ANI!!!!!!!fericiti alaturi de bebe si sot, sa aveti parte de dragoste si sanatate.
putzuruca 33+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
sofimic spune:
CREDO si OANACN BAFTA BAFTA bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi si
asteptam vesti
ITZY-BITZY LA MULTI ANI!!!!!! si tot ce tu iti doresti
ELOISE bunica zice ca daca ai arsuri mari inseamna ca bebe are mult par....O fi adevarat?
Sa imi zici dupa ce il vezi. Eu arsuri nu am avut deloc(deci voi avea o bebelusa cheliuta?...) ci doar dureri de stomac ce treceau
in pat pe partea dreapta si cu ceai de musetel...
PUFY am cautat aici niste borcane de compot sa iti trimit pe net ca sa nu mai ai tu de lucru. Dar vad ca nu am gasit...
Ce ar fi sa stai cuminte in pat daca nu te simti bine?
Maine mergem si noi la ecoooooooo. Nu mai am rabdare sa imi vad inimioara mica
cat a mai crescut. Aseara(ca de altfel si in alte 2-3 seri) am crezut ca ma "spinteca"
bebelusa mea. Am avut niste senzatii tarrreee nasoale. Parca cu cutitul dadea. Oare
o fi colul sau vezica??? Se deschide colul oare??
Voi ati patit asa ceva?
Dupa ce a vorbit tati ceva timp cu ea s-a mai cumintit....
Nu stiu de ce e asa agitata zilele astea...
35 + Sofia
eloise spune:
Gety am vazut pozele, sunt foarte dragutze. Nu am retinut daca ti-a explicat cineva cum sa scurtezi linkul. Procedeaza asa: Scrii
[url= "linkul tau" ] Cuvintele dorite [/url] dar fara nici o pauza, si nu uita ghilimelele.
Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe
putzuruca spune:
Eloise, LA MULTI ANI! pentru sora ta si bafta la eco.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Crisnemes spune:
Itzy-Bitzy- "La Multi Ani!"- sa fii fericita si sa nasti usor un bb sanatos , mancacios , voinic si care sa-ti aduca numai bucurii.
Ana - sa creasca mare Andrei , tu sa te refaci repede si multa fericire alaturi de copilasul iubit!
Vedeti ca baietii se grabesc iar fetele sa lasa asteptate.Deci mitul ca fetitele se nasc mai repede nu e adevarat!
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO