mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by ramomar

eloise bafta azi la eco! si vorba aceea: "da-i nainte cu tupeu" (la ciochi)
si ca sa va fac si eu pofta, tocmai am terminat ciorbica de perisoare (desi acum cand e gata nu mai imi trebuie ), iar daca tot s-a racit afara mai tarziu fac niste clatite cu finetti, ca sa ma inscriu si eu in randul papacioaselor de ciocolata, ca altfel nu o pap

34+

mai avem un pic...

Fetelor ce rasfat pe capul vostru . Eu sunt la regim ( din cauza indigestiei )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tasia cum, nu e nici o reprezentanta, nici un mag de desfacere Bucuria in tot Bucurestiul? Ciudat... la noi e un stand intr-unul din Mall-uri. Vaaaai, ce minunate bomboane... si cate varietati... cele cu jeleu sunt favoritele mele, dar mai toate sunt bune (in afara celor pt diabetici) laptele de pasare, cele cu alune, cu fondant...mmmmmm O sa-i iau si sor-mii un kil de ziua ei, ca si ea sta in Bucuresti si zicea ca nu are unde gasi.

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salut toate gravidutele, iar mamicilor de sept - oct 2006 (Ignatica, Ro-Ana, Bibi)le urez sa le traiasca bebeii si sa fie sanatosi!

Noi am ajuns la 34 saptamani si aproape toata sarcina am avut tot felul de probleme (disgravidie, tensiune mare, hemoroizi, anemie), iar acum ne "omoara" durerile articulare (am vazut ca mai multe dintre voi aveti aceeasi problema). La eco de 34 sapt. bebicul meu avea 2200 g., dar nu a vrut sa isi arate fetisoara - era bagat cu nasucul in placenta. Voua vi s-a intamplat sa nu ii vedeti chipul lui bebe la eco?

Dragi viitoare mamici, am si eu cateva intrebari (poate ca ati mai discutat, dar nu am fost eu pe faza) si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde:
1. Ce pompa pentru san v-ati cumparat voi? Despre pompa de san cu biberon de la Chicco ce stiti?
2. Voi cum veti spala hainutele lui bebe? La masina cu detergent special sau de mana?
3. Pentru fetele care fac cezariana - stiti daca dupa operatie trebuie sa ne dam cu ceva pe cicatrice? Eu auzisem ca este buna tinctura de galbenele.
4. Fetele care au avut hemoroizi, cu ce v-ati tratat si daca s-au mai tras? Eu am probleme de pe la 5 luni si sunt tare durerosi!

Va pupic si va multumesc mult pentru raspunsuri!

Alina
34+ cu RARES NCHOLAS

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Asa eloise mai zi-mi ce se gaseste la Iasi la Bucuria sa ma oftic si mai rau Am bagat niste milka cu gandul k imi va trece pofta de dulce da tot ma gandesc la Lapte de pasare,Folclor... a si acuma ce vreau cel mault e Ciobanas imi place la nebunie, imi aduce aminte de copilarie

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna burtici si mamici,
Ieri am lipsit motivat cu toate ca e ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit!
Cand va voi spune ce mi s-a intamplat ma veti scoate din top si ma veti trece la prevazatori- dau consultatii gratuite… e bine ca mi-a revenit zambetul!

Stiti ca sapt trecuta am plans de luni pana joi non stop si nu stiam de ce. Din pacate am aflat duminica seara! Dupa ce am mancat ca de obicei, inclusiv pepenele de rigoare, am inceput sa am niste dureri de stomac ingrozitoare care mi s-au extins in zona inghinala. Am luat ceaiuri, no spa, dar inca nu aveam contractii si am zis ca e ok! De abia am adormit pe la 12, ca la 1 m-am trezit cu niste dureri ca la cm si contractii de nu puteam respira.
Am plecat la Giulesti ca vorbisem cu CB si acolo ce sa vezi…am colul f scurt dupa control pe masa, e inchis, da pot sa nasc??? I-am spus ca marti mi l-a masurat CB cu echograful si era de 3.6cm, cum naiba sa fie asa scurt? Mi-a spus ca e treaba mea daca plec acasa sau ma internez. Am iesit pe hol si i-am spus sotului meu vestea. Tinand cont de experienta groaznica de acum 1 an jumate nu stiam daca sa raman sau nu la Giulesti sau sa plec la Elias. Peste 5 min l-am gasit pe sotul meu alb ca varul, transpirat la greu, curgea apa de pe el ca la dush si mi-a spus ca ii este rau! Eu, desteapta!- l-am scos afara cica la aer si am vrut sa-l bag in masina la AC. Deodata l-am vazut ca nu se tine pe picioare si cade. Am incercat sa-l tin dar la 90kg mai greu, si-l vad jos cu capul de asphalt plin de sange. Am inceput sa tip, am chemat dr, asistentele, l-au dus inauntru si l-au pansat. Apoi am chemat niste prineteni la 4 dimineata sa-l duca la Municipal pt radiografii si pansat. Am vrut sa ma urc in masina sa-l duc eu ca nu ma mai interesa daca nasc, dar prietenii nostri au ajuns in 10 min. Noroc ca a fost o plaga superficiala si si-a revenit imediat.
Pana la urma m-am internat si am stau 10 ore cu o perfuzie de gynipral pe care am dat-o aproape la maxim. Tremuram din toate incheieturile, dar nu-mi doream decat sa ma externez. Asa ca am ajuns si eu ieri pe la 3 acasa, nedormita, nemancata, cu un sot bandajat dar tot frumos, si fericita ca suntem inca 2 in 1!

Asa ca, dragelor se pare ca la mine intuitia a functionat si ceea ce am experimentat eu sapt trecuta nu a fost nici paranoia, nici stress, nici panica ci pur si simplu o avanpremiera la ziua de ieri!

Sper sa mai rezistam macar 2 sapt, cu toate ca m-a cam speriat experienta. Oricum am reusit sa fac cele 3 injectii pt plamanii lui bb si sper sa fie ok!
Ah, si am mai si slabit 1 kg de ieri pana azi! O fi mancat bb?

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ITZY- LA MULTI ANI< MULTA FERICIRE SI BB SANATOS!

RO_ANA - sa va traiasca sa fie cuminte si mancacios!

PUFY- sper sa fie doar o indispozitie, nu ca la mine! Hai, capu' sus ca trece!

KATIA- multumesc, esti o dulce!

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALESSIA, nu-mi vine sa cred ce spui!! Bine ca sunteti amandoi bine acum. dar sotul tau, pana la urma, ce-a avut? de la emotii?

ELOISE, Bucuria? pai si eu stiu cat de bune sunt, am mancat de la basarabeni in studentie, astia chiar se pricep la facut dulciuri, nu stiu de ce nu le promoveaza mai mult pe piata, pentru ca sunt cu totul altfel decat ce se gaseste la noi pe piata. Sa te gandesti si la mine cand mananci!!! Multa bafta azi la echo, si sanatate multa surorii tale.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Vaiiiiiiiiii...Alessia, prin ce ai trecut!!!!!!!!! Chiar ma gandeam la tine mai devreme pt ca am observat absenta ta. Pai...mamicule...daca presimtirile te-au adus in asa hal sapt trecuta, ce o sa faci cand o sa se apropie momentul nasterii?
Acum sper ca esti bine, adica sper ca sunteti bine. Totusi, sotului tau de la ce i s-a facut rau?
Sper ca asta e ultima patanie pana la nastere.

putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia chiar ma gandeam la tine ieri, vazand ca nu mai scrii... Bine ca acum situatia voastra e buna! ai grija de voi, stai linistita si totul va fi bine. dar sotul tau de ce a lesinat? avea emotii pentru tine?

Tasia pai poti s-o iei ca idee de afacere. De ce sa nu deschideti voi de exemplu un mic magazin Bucuria?

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

tasia multumesc. Damaris l-am remarcat aici pe forum si ne-a placut, iar Thea l-am ales de la Babynames. Pentru ca Ruty si-a dorit mult o surioara sau un fratior si s-a rugat la Doamne –Doamne aproape 6 lunI am considerat ca bebelina este un dar de la Dumnezeu si am cautat nume care sa insemne “darul Lui Dumnezeu” si asa am gasit Thea.
princess imi pare tare rau ca ai avut asa probleme in timpul sarcini. Sper ca de acum incolo sa-ti fie mai usor. Sa-ti raspund la intrebari:
1. Am cumparat o pompa electrica de la Primii Pasi ( 790.000 lei la Carrefour Orhideea )
2. Hainutele bebelusului le-am spalat la masina pe un program “delicat” cu detergent special
3. Pentru cezariana mi-am luat ce am folosit si la prima ( pentru ca am fost foarte multumita de rezultat ) si anume trei produse de la Forever Living Products doua crème si un spray ( in plus mi-am cumparat sI pastilute cu propolis pentru ca eu sunt alergica la antibiotice )
4. Din fericire n-am hemortoizi asa ca nu te pot ajuta
alessia80 Off ce intamplare urata , bine ca n-ati patit niciunul nimic . Sanatate multa ( la amandoi )

Virsta bebe
[/quote]

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput