Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Simonaci79, gata, vazut pozute superbe cu Mario al tau ! Ce mandru-i el cu noul sau look ... si ce tort frumos i-a facut mami ... FELICITARI pentru o asa mandrete de barbatel!!! Si cum ii place lui sa-si arate "tatuajul" ... Pupicei dulci la o asa scumpete!

Giana, felicitari micului tau mergaret! La cat mai multi pasuti... Pupici .

Mitub, felicitari pentru operatiunea olita!!! Pupici .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele,
o plecat tati al nostru si parca totul e pustiu
dimineata a pupat-o pe Oani si ea imediat a zis tata asa frumos cum numai ea stiea vb cu el si la tel si i-a zis si facut .
felicitari puilor pt progrese si multa sanatate celor bolnaviori.
o sa ma uit si eu la poze,dar deocamdata nu ma simt in stare
of,piticotu' urias ii zice tati...
va pup.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Heeei fetelor, iar ati disparut ...

Atunci... eu o sa va zic NOAPTE BUNA & SOMN USOR ! PA .

PUPICI .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Pitecantrop,nu iti face atatea griji.pt viitorul vostru accepti sa stati despartiti.o sa treaca si perioada asta.si eu i-am promis fetei k nu o sa mai stam despartiti mult de tati(cred k am sa o las si eu aici,dk nu reusesc sa imi rezolv treburile fara ea,nu vreau,dar dk o sa trebuiasca)
noapte buna.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna seara!
Intru si eu din ani in pasti, noroc ca azi e meci si am apucat la calculator.

Am vazut poze cu Mario si Dani.
Amandoi sunt superbi si par mai mari decat varstalor reala.

Si acum sa va spun cate ceva sa va linistesc, si sa nu va mai ganditi la ce nu e nevoie ca si-asa avem destule pe cap.

FONTANELA: in carti scrie ca se inchide pana la 1 an si 6 luni, dar lui Adi i s-a inchis la 1 an si 8 luni ca a avut-o mare la nastere, si dupa intense cautari am gasit si o carte unde scria ca se inchide pana la 2 ani. Si Medeea o are inca mare si cred ca o sa i se inchida cel mai devreme la 1 an si 6 luni dar nu imi fac probleme.

DEPRINDERI fiecare copil e unic. Pe Adi nu l-a pasionat nici un joc pana pe la 2 ani, ii placea doar sa fuga, sa sara sa se dea cu hinta. Abia pe la 2 ani si ceva a inceput sa se joace cu masinutele pana atunci le intorcea cu burta in sus si le invartea rotile. Cu cuburi lego a inceput sa se joace pe la 3 ani si ceva si puzzle nu vrea sa faca nicicum. De geaba stau sa il invat cate ceva, nu vrea decat singur si doar uneori ma intreaba el cate ceva.

In schimb Medeea, ea e foarte rabdatore, ii plac cuburile lego, ii place sa bage si sa scoata orice de la capacul biberonului pana la palaria de pe cap si repeta miscarea de o mie de ori.

Pe de alta parte e important sa stimulam copiii, sa ne jucam cu ei, nu doar sa le dam jucarii, asta stiti si voi.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetele...vin si cu o problema si cu o rugaminte in acelasi timp.Dar sa va spun de la inceput.

Am facut lui Dani un exudat faringian si nazal si la cel nazal s-a descoperit STAFILOCOC AURIU HEMOLITIC. Am facut si noi analiza si LA FEL!!!
Dr. ne-a spus ca este un vaccin ANTI-STAFILOCOCIC (pentru noi ca bb e prea mic pt el) care trebuie sa-l facem cat mai curand posibil asta ca sa putem incepe si tratamentul copilului.Altfel riscam sa il dam din nou.

Problema este ca acest vaccin nu se gaseste decat la Institutul Cantacuzino(in incinta e o farmacie). Si noi nu avem chiar pe nimeni in bucuresti care ar putea sa ni-l procure.

Va roggg!!! Puteti,una din voi sa ma ajutati???Trimit banii prin posta si imi trimiteti dozele prin microbuz(ca trebuie sa ajunga si repede pt ca se pastreaza la rece.Sau curierat rapid daca vin in cateva ore.

VA ROGGG!!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!!

Giana- felicitari pt plimbaretul Dani!!!! Sa o tina tot asa!

Diana- multumesc mult de tot pt aprecierile despre mario si despre mine. Esti tare draguta! Dar sa stii ca pozele in care apar si eu sunt dinainte de "noua ipostaza".... dar multumesc oricum! O sa pun curand poze si de la mot desi nu sunt prea reusite si ar mai fi niste poze din parc dar tb sa astept sa mi le dea fostul sot.... cand o vrea! Pupici mult nurorii mele dragalase si alintate! Si te inteleg perfect cu anul universitar.... si eu ma gandesc cu groaza ca repede a mai trecut anul asta si mai trece inca unul si .... tb sa ma duc si eu la servici si nu stiu cum o sa ma despart de puiul meu drag....

Anda- multumim mult de tot! Pai el a bagat manuta numai si voia de zor sa prinda flacara de la lumanare.... Si asa face el cand se murdareste de ceva pe manuta...se uita scarbit de parca cine stie ce ar avea acolo!!!! nici poveste de mancat cu degetelul.... Azi i-am dat o bucatica de banana si cum a pus manuta pe ea si a vazut ca e lipicioasa a aruncat-o cat colo si se stergea de zor pe bluza.... Te-am intrebat daca a stat la tuns ca mie mi se pare ca dureaza mult mai putin cu masina si e mai usor de captat atentia dar probabil ca Andrei se speria de zgomot.... Mario al meu a stat tare cuminte de data asta, nici nu a miscat, iar prima oara se agita pe acolo dar nici pov sa planga.... el nu prea plange de felul lui decat cand se rasfata ca si ceilalti copii ca doar nu e el mai cu mot...Pupam tizul si mamica!!!! Aaa, ca mi-am amintit! L-a pictat pe fata o tanti la Carrefour Baneasa, ca sunt pe acolo din astia care picteaza...

Boga- multumim mult de tot pt aprecieri...intradevar este mare.... Chiar a fost o chestie haioasa la frizerie, mai era un copilas acolo care plangea tare la tuns, si coafeza a zis ca este mult mai mic decat Mario, ca are sigur pana intr-un an si a venit bunica lui si asa am aflat ca sunt nascuti chiar in aceeasi zi.... Dar ce folos ca este asa mare daca este puturos rau??? Nu papa decat pasat, nu merge singurel.... Asta e, lasa ca se face el mare!!! Succes mult cu olita, sa invete repede fata cum sta treaba si sa se laude abia dupa ce termina!!! Pupici multi!

Cryna- multumim mult de tot pt aprecieri! Tort....a fost unul simplu cu o poza veche ca nu aveam mai recente frumoase.... dar a fost de efect asa cat de cat! Pupici multi si voua!

Emaaimee- imi pare rau ca ati ramasiar singurele... Pupici multi sa treca supararea si sa treaca repede de tot timpul pana la revedere.... Pupam "piticotu' urias"!!!!

Dede- multumim mult de tot!!!!

Mergi la inceput

Tare liniste mai e pe aici.....ce e cu voi mai fetelor? Cand m-am hotarat si eu sa intru mai des vb singura?????

Vreau sa urez si eu acum La multi ani pt:

ROBERT (cryna77)
CHRISTINE (Ica_1975)

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa umpleti sufletele mamicilor voastre de bucurie cum ati facut-o si pana acum!!!!!!! Mult noroc si fericire!!!

Mergi la inceput

Va pup si eu acum ca e tarzior si ma duc sa ma culc..... Noapte buna si somn usor tuturor copilasilor si mamicilor!!!

Mergi la inceput

Giana- mai esti acolo????? Da-mi un mesaj daca esti!

Mergi la inceput