Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by Giana

Va roggg!!! Puteti,una din voi sa ma ajutati???Trimit banii prin posta si imi trimiteti dozele prin microbuz(ca trebuie sa ajunga si repede pt ca se pastreaza la rece.Sau curierat rapid daca vin in cateva ore.

VA ROGGG!!!!

Buna dimineata!

[b]Giana
- eu te ajut ca draga inima numai nu stiu daca m-as descurca cu trimisul. Daca mi-ai spune tu cum sa fac te ajut.
Va pup si sanatate multa!

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

La multi ani! pentru puiutii care aniverseaza
1 anisor

** CHRISTINE ** [ Ica_1975 ]

** ROBERT ** [ cryna77 ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

fetelor pleaca de pe dc aniela(joker)?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata!

Ce frumos e afara..si eu stau la geam cu o cafea in mina si sporovaind cu voi....ah!ce viata!

Brianamica, imi pare rau ca nu mai intri asa des, sper doar sa nu fie un motiv serios! Nici Matei nu pare interesat de puzzle, de lego nici nu poate fi vorba, el daca ar putea sa-l arunce cit mai departe si mai tare....In schimb mingea o recunoaste de la distanta si se manifesta zgomotos cind o vede! Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji caci , cum stii si tu fiecare copil se dezvolta in ritmul lui....

Cryna...traiesc eu o impresie gresita? Esti cumva din Iasi?

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Simona, am vazut pozele cu "marele blond" tuns Noi nu avem nici pina acum nici un dinte.........Brianamica....ca sa vezi ca nu sint doi copii la fel!

Giana, eu nu am gatit pina acum "cartof dulce", ca sa-ti spun sincer nici nu stiu ce-i ala si care e deosebirea de un cartof normal...Dar eu ii mai fac tocanita de cartofi : pun la fiert o pulpita de pui sau o bucatica de piept de pui ,o ceapa mijlocie taiata in 4, un morcovel taiat rondele, un pastirnac la fel, taiat rondele, un ardei , o rosie decojita si vreo 3-4 cartofi obisnuiti depinde de marime! Le las sa fiarba bine (o ora) si apoi scot din fiecare cite putin, pasez, pun si putina sare ca fara ea Matei nici nu discuta, un cubulet de unt....si gata!

Mergi la inceput

Anda, fotbalistul! Cine stie ce cariera stralucita va avea si cum ai sa povestesti la ziaristi ce minunatii facea la 1 an....

Bogdana, principal e sa perseverezi ca se obisnuieste ea! Matei cind il puneam la olita la inceput statea ce statea apoi se plictisea si mai-mai sa sara de pe oala...si cum il luam si-i schimbam pampersul...imediat tragea un kk-toi de ma umpleam de nervi...de parca mi-ar fi spus "mama! ma mai tii mult pe oala ca ma scap pe mie"....Pina la urma am reusit sa-l invat la oala.Cu kk de dimineata e mai greu ca el se trezeste facind, ca in diminetile in care nu are scaun se trezeste mai tirziu, iar cind face numai il aud "vocalizind"si gata! "placinta!Ar trebui sa-l trezesc dar nu am o ora fixa, asa ca il las pina se regleaza singurel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sunt_mamica

fetelor pleaca de pe dc aniela(joker)?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843

Eu nu le inteleg pe fetele care parasesc DC de ce o fac fara sa spuna de ce? Vrem sa stim si noi doar suntem (sau am fost) un

De ce Joker? De ce Gesi? ..........

Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Emaaimee, lasa ca treceti voi si peste perioada asta mai grea ca nu a fost prima..nu? Iar Oana cea frumoasa iti umple sufletul.... fetita "plimbareata" si pe mamica ei

Joker...unde pleci? Poate vrei sa-ti schimbi nikul....?Te asteptam cu vreo veste despre voi...

Mergi la inceput

Uram si noi sarbatoritilor de azi muuulta sanatate si rabdare mamicilor lor!

CHRISTINE (Ica_1975)

ROBERT (cryna77)

Sa fiti cuminti si sa-i bucurati pe parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetelor

Eu nu v-am parasit va privesc din umbra...lucru mult la serv, ca dupa CO
Cum am promis revin cu amanunte depsre CO de la munte. A fost spuerb, ne-am simtit excelent, pensiune super, manacre super, am facut drumetii, ne-am plimbat in fiecare zi, Luca a fost cel mai incantat, pt ca aveau o curte imensa, cu casute si leagane, si alerga prin curte, fara sa mai strigam la el, sa vina langa noi. A mancat si a dormit de a rupt (acasa cand am revenit n-a mai fost asa) Am fost prost inspirata si i-am luat borcanase din Buc, dar copilul meu nu le inghite asa ca a manxcat cot la cot cu noi, ciorbitze si supitze ardelenesti cu mare pofta, si carnitza de pui, iaurturi cu fructe, bulz. A fost o vacanta minunata, si daca aveti putin timp va invitam si la poze
Moeciu - Vacantza

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 15+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput