Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

sarbatoritzilor zilei sa fiti sanatosi si frumosi

Bun venit din CO plimbaretzilor

Am vazut si poze cu Mario tunsulici, e superb, chiar nu mai are fata de bb mik. Si asteptm poze recente cu mamica, oricum arati super Simona

Anis, si de la tine asteptam poze, sa o vedem pe motzata de Ingrid si lui bb 2

N-am fost inca la echo, pser sa ajung cat de curand, ca sunt tare curioasa daca am dreptate ca e

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 15+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

giana,
stai linistita. f multa lume e purtatoare de stafilococ auriu. atata timp cat nu se manifesta n-ai de ce sa-i faci probleme. doar daca incepe sa se manifeste si-i apar pe piele in general bube care nu mai trec atunci te-apuci sa faci ceva.
si mariei i-a gasit stafilococ auriu la ultimul exudat si pediatra mi-a zis sa stau linistita si asa si stau. nu stiu de unde la luat ca nu-l avea la anteriorul.
sunt mai multe tipuri de stafilococi aurii. stiu bebei care au luat forma grava din maternitate (chiar am un coleg) si-a avut mereu probleme copilul. ii apareau pe corp niste bube, si la ochi avea un fel de ulcior care nu-i trecea decat cu tratament de antibiotice f puternice si apoi aparea la loc. si abia acum la 5 ani a inceput sa-i faca vaccin. tot de la cantacuzino insa vaccin special pt el. adica i-a luat din secretie si i-au facut aia vaccin personalizat din care tre sa faca nu-stiu-cate doze in mai multe serii si cica nu e garantat ca se vindeca.

asa ca eu zic sa stati linistiti toti 3 daca nu se manifesta stafilococul mai bine nu-l bagati in seama.

eventual du-te sa mai ceri parerea si altui medic. dar eu zic sa nu te grabesti cu vaccinurile astea daca chiar nu se manifesta nicicum.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by dania.nicol

quote:
Originally posted by Giana

Va roggg!!! Puteti,una din voi sa ma ajutati???Trimit banii prin posta si imi trimiteti dozele prin microbuz(ca trebuie sa ajunga si repede pt ca se pastreaza la rece.Sau curierat rapid daca vin in cateva ore.

VA ROGGG!!!!

Buna dimineata!

Giana - eu te ajut ca draga inima numai nu stiu daca m-as descurca cu trimisul. Daca mi-ai spune tu cum sa fac te ajut.
Va pup si sanatate multa!

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

[b]Pai...in primul rand eu n-am idee cam cat costa.Am dat un serch pe google dar n-am gasit nimik. Te rog,daca poti sa te interesezi...eu trimit banii prin mandat postal pe numele tau...tu dupa ce le iei le pui direct la microbuzul care pleaca spre Constanta.Le dai soferului si ii zici ca platesc eu cand ajunge.E bine ca microbuzele vin regulat(din 3 in 3 ore parca) Dupa ce le-ai pus ma suni si gata.Microbuzele pleaca de la nga Gara de Nord.
Poti??? Te rog...daca nu,e Ok.Nu ma supar.Poate ai pe cineva sa se intereseza de pret ca sa nu faci doua drumuri la Cantacuzino.Sau poate stie DEDE ...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
sa stii ca asa sunt unii copii mananca pasat mai mult timp. si sora mea are a avut problema asta cu cea mica pana pe la 1 an jumate chiar un pic mai mult. spre deosebire de a mea care mesteca de la 6 luni desi n-avea nici un dinte in gura. acum cand are 4 placerea cea mai mare e sa ia mancarea si s-o taie mai intai intre dinti si-apoi o duce la "masele".
eu zic sa stai linistita ca n-o sa manance asa forever. se recomanda sa mananci tu in fata lui si sa-i arati cu incetinitorul cu se mesteca si sa-i explici. deja e maricel si poate pricepe. ii zici ca deja e baiat mare si trebuie sa invete sa mestece ca altfel nu-l poti da la gradi sa se joace cu ceilalti copii. vezi tu ce-i zici important e sa-i tot explici dar sa nu-l fortezi. incearca cu niste afine. maria e innebunita dupa ele le sparge intre dinti ca pe seminte si apoi le mesteca. ea doar boabele de porumb nu le mesteca, le-am gasit intregi in kk.

cat despre dezvoltarea copilului eu zic sa nu va faceti probleme. fiecare cu etapele lui. de mine se rugau ai mei sa mai ies pe-afara ca stateam tot timpu cu nasul in carti.
maria e innebunita acum dupa carioci si creioane. i-am luat din cele care se spala cu apa si sapun. si sta cate 30-40 min in picioare la masuta si mazgaleste in caietul de desen si nu vrea in carut sau la baie decat cu ele in mana. am scandal mare pe tema asta si ma cam ingrijoreaza si pe mine dar sper sa-i treaca. as prefera sa o pasioneze la varsta asta mai mult mersul si cotrobaitul prin casa.
eu vreau sa insist pe miscare si sport sa-i intre in sange asta si sa nu devina sedentara ca mine.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Giana - telefonul Institutului este 318.44.11 sau 318.44.10 interior 150 la farmacie am dat eu telefon si mi-au spus ca este 61,2 RON (612.000 lei)

Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult,fetelor!

Emma,nu l-asi baga eu in seama,dar Dani are un furuncul mai mic care ii tot apare pe acelasi loc.De doua ori a iesit pana acum.Vaccinurile astea sunt numai pt noi ca lui Dani ii vom face tratament cu Biseptol si Cloramfenicol(parca asa ii zice) la care a iesit stafilococul sensibil.Daca noi nu facem vaccinurile riscam sa-i dam din nou dupa ce termina tratamentul si-o lom iar de la capat.Lui Dani numai de la 2 ani in colo ii putem face vaccinul asta.Oricum,la copil daca nu trece cu acest tratament nici nu mai incerc cu altul pana nu ii fac vacc.

Nicol,multumesc mult pentru informatie.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici!
Hai sa ne trezim
Mamici care sunteti active pe la alte cluburi DC mai veniti si pe aici ne-ati uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Rares e bine, s-a "reparat" de tot cam de luni. Coincidenta sau nu, i-a trecut maraiala si i-a revenit pofta de mancare odata cu aparitia dintelui cu nr. 8.
Dar nu s-a linistit el bine, ca a inceput Bianca: plans din orice, lipsa de pofta de mancare, febra marti noapte. Cauza, tot un dintisor(D6), ca nu mai are alt semn de boala.
Bianca in ultimele nopti, de cand o chinuie dintii, nu se linisteste decat daca o pun pe burta, pe pipetul meu. Ma trezesc cu niste dureri de sale dupa o ore intregi de somn cu fata in sus,
cu 9 kile pe mine ...dar nu-i nimic, ea sa fie sanatoasa, sa ii treaca mai repede durerea.
Eu ma gandeam din octombrie sa ma intorc, macar cu jumate de norma la servici, dar daca o sa continue noptile de show ... nu stiu, mai ales ca acasa trebuie sa stau cu amandoi noaptea, aici dorm in camere diferite, unul cu mine, unul cu mama.
La patronul lui Enescu, duminica a fost f. bine. Rares era cam marait si vroia numai la mine in brate, dar a adormit la un moment dat in carut, in ciuda zgomotului din jur si s-a linistit apoi.
Bianca in schimb, s-a distrat pe cinste: a dansat, s-a plimbat, a furat si a molfait la un carnatz picant facut pe gratar,
ca micii facuti de mine pt ei din piept de pui si numai cu un pic de sare si usturoi
nu erau destul de buni pt ea, a scurs paharul de bere al bunicului, a stat de vorba si s-a hilizit la toata lumea.
Vorbeati de preferintele culinare ale celor mici, Bianca prefera mancarea cu gust: borsul mai acrutz, mancarea cu sare mai multa, carnea prajita, nu fiarta.
Rares nu vrea bors acru, dar in rest mananca daca e in toane bune cam orice ii dau, nu are preferinte.
Despre mancatul singuri, cu lingurita sau cu mana ... Rares are unele tentative de a lua lingura sa manance el, dar pe Bianca trebuie sa o pacalesc sa deschida gura sa ii dau eu, nu sa manance singura.
Daca ia lingura, o face ca sa se joace cu ea sau sa ma hraneasca pe mine, jucariile, ea nici gand sa-si bage in gura. Mananca singuri biscuiti, sticksuri, pufuleti,
foarte rar fructe (de obicei se joaca cu ele si astepata sa le bag eu in gura).

Despre abilitatile si preferintele de joaca, stiu si eu ca fiecare copil e unic si are ritmul lui de dezvoltare (am exemplul shtrumphilor care desi sunt gemeni, nu prea actioneaza la unison)
Acuma, ca sa fiu in ton cu brianamica, incep sa ma intreb daca ai mei copii, in comparatie cu ai vostri, care sunt si mai mici, nu au un handicap fizic.
Nu stau deloc in picioare nesprijiniti, un fac nici 2 pasi singuri.
Rares merge tinindu-se cu o singura mana, se vede ca ar putea sa mearga singur, dar ii i-e frica.
Bianca in shimb ... e in stadiu in care era Rares pe la 8-9 luni cu mersul. Nu merge in 4 labe, nu se taraste pe burta, daca o pun sa se tina singura de mobila,
sa stea in picioare, sta numai daca are chef, dar nu se misca din loc. Nu are nici o tentativa de a se ridica de jos tinandu-se de ceva. Doar daca ii dau mainile,
se prinde de degetele mele si se ridica, altfel nici nu incearca. Cand merge in picioare, se tine ea de degetele mele, dar se lasa cu greutatea corpului in maini, in fata, merge cu fundul inapoi si
se vede clar ca nu are nici un echilibru singura. Cred ca in septembrie, cand ne intoarcem acasa, o duc din nou la medic.
Toata lumea imi spune sa o las in pace, sa am rabdare, ca e mica, ca s-a nascut mica ... dar si Daria Irdei a fost mica si uite ce activa e!
Bianca mea are si ea fontanela inca foarte mare, dar ea a avut-o mare de la inceput. In privinta asta inca nu imi fac griji.

Kasi pupam motata mica pe buric, sa se fac bine. Eu am fiert la orez de am capiat saptaman trecuta si l-au mancat gainile parintilor mei pe tot, ca Rares nu a servit. Am incercat si fiert simplu, mucilagiu, fiert cu morcov,cu carne ... nimic.
A mancat branza de vaci cu banane si mar, singurul mod in care am reusit sa-i dau orez fiind sub forma de cereale de alea la cutie ( faina de orez, fara alte arome), facute cu apa, mai groase si date cu lingura.
Smecta si ceai de menta la baut .. o vreme, ca dupa aia, dca simtea praful de smecta nu mai vroia. Saruri de rehidratare nu a vrut sub nici o forma. Pt voma i-am dat picaturi de metaclopramid, iar diareea am reusit sa o inlatur dupa ce i-am dat o pastiluta de furazolidon pt copii.
Am oscilat 2 zile daca sa-i dau sau nu, dar in final nu am gasit alta solutie.

Anka noi suntem " in cantonament" la tara, la parintii mei, de 2 luni. Felictari pentru asa baiat activ. Nu am apucat sa vad poze, dar promit sa ma uit cand ajung acasa (aici am net prin dile-up).

Simona felicitari printisorului tau tuns pentru cumintenie! Daca imi amintesc bine, cand i-au iesit dinti lui Mario a facut un eritem fesier. Cum l-ai tratat? (am citi atunci, dar cu neuronul meu de blonda nedormita ...)
Bainca tocmai am observat ca are punctulete rosii pe popou.
Dede, Diana brava de asa fete cuminti, cu dinti, plimbarete si destepte ce aveti voi! de la Rares ( sa nu se supere Victorita, ca pt ea avem pupici speciali).

Emaaime de cand sunt eu la Dorohoi si sotul la Piatra si ne vedem un we la 2 saptamani am vazut si eu cum e fara barbat langa tine. Norco ca nu imi dau cei mici prea mult timp liber, sa ma apuce jalea.
pt tine si cretulina ta frumoasa! Voi mai stati in CT? Vineri, pe 1, vin si eu in CT, la sora mea si stau vreo 10 zile. Vrem sambata, pe 2, sa mergem la meciul nationalei.
Daca vrei, trimite pe PM nr. tau de telefon si poate reusim sa ne intalnim, daca vrei si ai timp.

Era sa uit ... FELICITARI STEAUA!!! BRAVA BAIETII!!! ("prietenii stiu de ce ...")

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura25 - ne bucuram ca Rares s-a facut bine si felicitari pentru dintisori. Sa nu mai aveti dureri si alte neplaceri din cauza lor.
Lui Sebi I-au dat si maselute iar azi i-am descoperit si dintisorul nr 8 . In total are 8 dintisori si 2 premolari pe partea stanga sus-jos. Nu mai spun ce marait a fost la aparitia maselutelor.
Fiecare copil este unic, cu preferintele lui, cu ritmul de crestere etc. O spun din experienta primului. Nu trebuie sa ne ingrijoram. Cel mai important lucru e sa fie sanatosi.
Pentru eritem fesier eu ii dau cu Nivea Baby cu oxid de zinc inca de cand era mic si sunt foarte multumita de ea.
Pupam toate mamicile si puiutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

YUPIIIII!!!!!
AM FACUT 1 ANISOR!!!!!
"LA MULTI ANI!" PUIUTUL MAMEI ROBERT ! PARINTII TAI TE PUPA DULCE SI-TI UREAZA SA TRAIESTI MULTI, MULTI ANI... CA SA-I BUCURI PE MAMI SI TATI... !!!!!

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3

Mergi la inceput