Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: CHRISTINE [Ica_1975]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
ema.nu.ela spune:
laura,
cum descrii tu asa era si maria acum vreo 3 saptamani. dar acum se vede clar ca a avansat mult. eu am stimulat-o f mult la indicatiile pediatrei. o puneam sa se tina de canapea si ma duceam in celalalt capat si o momeam cu jucarii. sau in tarc in picioare o tin si acum si cate juma de ora la inceput statea pe loc apoi tot cu jucariile o convingeam sa se miste de-a lungul lui. apoi ii puneam baloane in tarc si a inceput sa se tina doar cu o mana si cu cealalta sa apuce balonul ca sa mi-l dea.
sau o tineam cu fata la canapea si sa stea pe un fotoliu mic in fund sau la mine pe picior si o puneam sa se ridice singura apucand marginea canapelei cu mainile.
trebuie musai sa o stimulezi sa stea din ce in ce mai mult in picioare si sa prinda curaj sa se miste ca sa-si intareasca musculatura. la inceput cand nici nu pasea prea bine pe talpa am incaltat-o in sandale si prin casa ca sa prinda curaj mai mult (dar nu tot timpul). acum o las in picioarele goale. acum deja cere mana sa mearga peste tot si cand gaseste de ce sa se sprijine imi da drumul. o pun sa faca si abdomene: o tin de cate un picior usor si se ridica singura de pe spate in fund si de fiecare data aplaud s-o incurajez.
alt exemplu: a mea daca vedea o jucarie la care n-ajungea incepea sa urle da nu facea nimic sa-si miste fundul. si eu am inceput sa-i pun jucaria mai aproape intai si a inceput sa-si miste fundul s-o ia. si apoi din ce in ce mai departe. acu se taraste pe pampers si tot covoru care are 3m :) daca nu vrea deloc in 4 labe n-are decat sa-si toceasca fundul ;)
apropo de covor: mi se pare ca de cand am eliberat mijlocul sufrageriei si am pus un covor cu firul scurt a inceput sa evolueze mult si dimineata si seara stam numai acolo si ne jucam cu ea si ne mai uitam si la tv ca pe ea n-o pasioneaza deloc.
eu am vrut s-o duc si la sedinte de masaj dar unele mai bune sunt cam scumpe cam 50ron sedinta si dureaza si mult. dar ma bate gandul s-o trimit pe soacra cu ea la sedinte.
altfel eu zic ca pana la 18 luni sa nu-ti faci probleme. important e sa evolueze chiar daca mai incet.
nici maria nu vrea carne fiarta. pieptul de pui/vita fiert i-l pasez cu blenderul si i-l pun in supa asa sa nu-l vada. dar mananca bine chiftelute si copanel de pui inabusit la cuptor si ficatel de pui. si chiftelute de peste si legume.
mamica de maria, 1 an
Tethys spune:
In primul rand, multumim pentru felicitari
Simonaci79,Dania.nicol, Ankak, Albinutzza
! Un pupic
dulce la fiecare.
Emaaimee, va dam multi pupicei dulci
si va imbratisam
tare, tare... ca sa simtiti cat mai usor lipsa lui tati
.
Giana, pupam
micutul Dani ca sa nu pateasca nimic grav si sa va fie totul bine
!
Ankak, nu ai nici o impresie gresita... sunt intradevar din Iasi
. Am mai spus asta mai demult, de vreo cateva ori... Pupici
.
Albinutzza, am vazut pozutele din concediu
! Sunt superbe
!!! Ma bucur ca ati avut un concediu frumos si placut. Pupici
.
Laura25, ne bucuram ca s-a vindecat Rares!
Felicitari
Biancai pentru D6 si lui Rares pentru D8. Sa le iasa cat mai repede, usor si fara probleme mari. Pupici
.
Mda, fetele... Si eu ma mir de ce paraseste lumea DC-ul fara sa dea macar o explicatie micuta
... Pe mine, chestia asta ma face sa cred... ca poate le-am suparat cu ceva
... le-am deranjat... In fine, asta e...
Pupici
la toata lumea.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
emaaimee spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei

de piticotu' urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
Emaaimee, multumim frumos
pentru felicitari. Pupici
.
Am uitat sa va spun, ca azi, am facut si vaccinul de 1 an... De cand ne-am intors de la vaccin... face nani
mititelul (de pe la vreo 16.30)... Speram sa fie totul bine, sa nu avem probleme... Ca pana acum n-am avut nimic, la nici un vaccin... Ptiu,ptiu,
sa nu ne dam in petic...
Ei, gata, ne-am trezit...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Dianami spune:
La multi ani, Robert! 
La multi ani, Christine! 
Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Tethys spune:
Multumim Diana Mirela
pentru urari! Pupicei
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Tethys spune:
OK. Vad ca iar nu mai sunteti pe aici
...
Asa ca... va zic NOAPTE BUNA
& SOMN USOR
! Pa
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
anis spune:
LA MULTI ANI CHRISTINE SI ROBERT!!!!
sa fiti frumosi sanatosi si sa va bucurati parintii!
AniS
18+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."