Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

cred ca te-ai obisnuit acum sa stai stresata. Pupicei lui Luca , sper sa ne mai vedem si noi. Ne-au crescut baietii e musai sa le facem cunostinta.

Si mi-e mi-a placut cel mai mult titulatura cu razele soarelui de iulie-august dintre toate propunerile. De fapt cind eram gravida imi aduc aminte ca imi placeam tare mult o melodie cintata de fost trupa Mandinga ce se numea 'Soarele meu" am invata refrenul si ii cint lui David care imi zimbeste asa frumos cind ma aude.

La capitolul olita stam destul de bine pt ca l-am obisnuit pe David sa stea pe olita de pe la 8 luni. Prima data cind l-am pus pe olita a facut un pisulica iar eu eram asa de bucuroasa. Acum doar il urmarim si se nimereste bine. Chiar ii place sa stea pe olita, bate din palme si striga 'baboooo' (adica tradus 'bravo').

Inchei si eu aici caci m-a pocnit un somn. Pupici tuturor copiilor nostrii (era sa scriu bebelusilor dar m-am corectat).

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Valcampan ce idee de titlu mi-ai dat...

"SOARELE MEU DE IULIE-AUGUST 2006"....ce ziceti?

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, cred ca vrei sa zici ...2005, nu ? Mie imi plac inimioarele .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Mara Karina!
La multi ani tuturor copilasilor
care isi aniverseaza onomastica!

Sa fiti sanatosi, iubiti si inconjurati de cei dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ica, Cami, Vali multumim, acum suntem bine, sa mergem la dr sapt viitoare sa vedem cum e. Acum a facut o cojita deasupra, pser sa fie normal si sa nu mai apara altceva.

Cami, nici Luca n-a avut nici o reactie de la vaccin, a fost totul OK.

Anis, imi place cu SOARELE...suna bine, dar mai sunt si gemeni la noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 16+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Am reusit sa pun si eu poze de la motzul Cristinei-linkul e la semnatura. Sper sa aveti timp sa aruncati o privire si pe ele. Mai am inca din concediu, dar sa vedem cand mai gasesc o fereastra...

In legatura cu titulatura capitolului, as opta pentru
Inimioare de iulie-august 2005 sau
Raze de soare de iulie -august 2005

Noi am facut vaccinul de la policlinica, n-a avut fata nici o reactie...dar parca trebuie continuat cu ce ati inceput, nu?

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mitub, am apukat sa vad pozele, foarte frumoasa domnisorika cea mica, rochita superba, si imi place o poza in care e plina pe degete de frisca si se uita mirata, parca s-ar intreba ce e aia

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 16+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si mie imi plac Inimioarele!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetele, Victoria nu vrea sa mai ia niciun medicament! Nici picaturi, nici sirop; are oroare cand vede ca ma apropi!
Pot sa i le dau in ceai?

Spuneti-mi repede sa stiu cum fac ca ma omoara cu zile!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Kasi, nu cred ca e OK, caci nu stii exact daca a luat doza necesara pentru varsta ei si risti sa nu isi faca efectul.. Incearca eventual in lingurita sau cu zahar sau fructe pasate, incat sa stii precis ca a luat ce si cat trebuie.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput