Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 29
Laura25 spune:
Buna!
In sfarsit vad si eu activitate mai intensa si la subiectul asta. Bun venit din plimbari, fetelor!
Imi cer scuze ca am citit aseara ultimele pagini, dar nu mai stiu acum ce si cui vroiam sa raspund. Felicitari la toti copii care au dinti noi ( in special Victoritei care stiu cat a asteptat sa iasa "coltzatzii"), vocabular imbunatatit, abilitati suplimentare si celor care au luat-o din loc singurei (
noi inca nu putem sa ne laudam cu asa ceva). Am vazut poze cu Teo, Ana, Andrei Mario, Luca, Ingrid ( si burtica lui Anis), cu Nicol si Codruta la nunta, filmulete cu Medeea plimbareata. Toti copii sunt absolut superbi. Mi-a placut in special Ana la tara, cu pisicile, gainile si cainele, ca imi aminteste de un peisaj cunoscut
.
Imi pare rau ca sunt copii bolnaviori.
de la noi pt ei si mamicile lor.
Eu sunt "in trecere" pe acasa. Maine seara plecam la Constanta (fara gazici) pentru vreo 10 zile. In planul initial, vroiam sa ajungem sambata la meciul nationalei, dar, cum traim in Romania, biletele erau probabil deja date la bisnitari cu o zi inainte de a se pune in vanzare si s-au "epuizat" dupa jumate de zi
. Sper sa fie vreme buna si sa profitam din plin de zilele la mare, ca alt concediu ... cine stie cand si unde ...
Am poze si filme, dar nu cred ca am timp sa le pun pe net.
Vali si eu cand am fost ultima data la impartasit cu copii am patit o faza similara. Ieseam, eram in pridvorul bisericii si soacra mea s-a oprit sa o aranjeze pe Bianca (era la ea in brate) si vorbea cu ea ca era maraita. Si a venit un nene si a zis sa iasa cu copilul afara sau sa taca, ca deranjeaza in sfanta biserica
. Si soacra'mea ne-a dus la biserica unde ea "semneaza condica" la absolut fiecare slujba, deci o cunosc toti de acolo. Mi se pare o tampenie crasa si o incercare de a se baga inseama niste personaje care altfel nu ies cu nimic in evidenta. Eu nu sunt deloc bisericoasa, copii i-am impartasit numai cand a insistat soacra'mea si a venit ea si i-a luat, dar dupa faze de astea, incep sa ma intreb tot mai mult care e de fapt menirea bisericii (
sper sa nu imi supar prea tare cuscrii la faza asta, imi cer scuze, Kasi daca v-am ofensat cumva).
Albinutza multumim ca te-ai gandit la noi cand ai vorbit despre titulatura noului capitol
. Si eu ma gandeam ca e frumos "soarele", dar eu am "sori"
.
Kasi da, poti sa i le dai in ceai, numai sa fii sigura ca il bea pe tot. Eu numai asa am reusit sa-i dau Panadol Biancai. Sau amestecate in mancare ( de ex. picaturile de metaclopramid in lingurita de cereale).
la cretulina, sa se faca repede bine. Off-topic: tot liceul si o bucata din primul an de facultate am avut un iubit la seminar care a facut apoi teologia la Iasi si acum e preot de un an jumate. La cat de tare ne iubeam atunci, am fost la un pas de a ma face preoteasa. Dar, na, ghinion de nesansa, s-a bagat ala urat coada si mi-a scos in fata un "Fat frumos" care mi-a sucit mintile ( cam un an jumate, sa nu crezi ca a fost iubire eterna si nemarginita
). Ale tineretii valuri
.
Voi ce ati mai facut cu doctoratele? Ca nu mai stiu, am ramas in urma cu vestile.
Gata, fug la vopsit, cuafat, epilat, ca doar sunt o doamna, tre sa ma respect cand plec in concediu
!. Pupi!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
anis spune:
Fetele ...incurc anul..fara sa vreau..sper sa nu fie vreo premonitie si sa nasc in 2006..
una in 2005 si cealalta in 2006 ![]()
Si mie tot Inimioare de iulie-august 2005 imi place ...o lasam asa?
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
INIMIOARE sa fie!
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
mitub spune:
Anis, pai mai sunt 18 saptamani pana in 2007, deci nu este exclus daca este grabita
sa vina si in 2006 puiutza!
Apropos, cand ar fi DPN (in jur de 20 ianuarie?)
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
nique15 spune:
Buna fetele!
Vazut si noi poze cu Victorita, Ingrid, Ana, Medeea, Luca si David! Pupam copilasi frumosi si dragalasi!
Anis, frumoasa burtica! M-a apucat nostalgia, dar trebuie sa mai rabd un an... asta este
. Mie imi plac si inimioare si raze de soare, cu inclinatie pt "raze de soare", dar sa ramana asa cum hotarati voi, fiindca sunteti mai active.
Despre mancare, bunica i-a facut Siminei un fel de budinca cu dovlecei, branza dulce amestecata cu patrunjel si ou si deasupra rosioare! A avut mare succes... deci daca sunteti in pana de idei incercati!
In alta ordine de idei astept si eu de la voi o parere: Vibrocil sau Pivalone? Stiti cumva si un medic pediatru ORL? Ca nu ne mai trece nasucul asta infundat si trebuie sa luam masuri mai serioase.
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Dianami spune:
Fetelor, asa cum am spus, si mie imi plac inimioarele. Celelalte cluburi au denumiri de fructe (cirese, persici), copaci (brazi), si alte derivate de la copilasi, prichindei, etc.
Asa ca avem si noi nume unic daca punem Inimioare de iulie-august 2005
.
Anis, chiar ca ai tu ceva cu 2006, si adresa de mail comun tot cu 2006 ai facut-o
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Bogdana, am admirat zanita roz si cretulina, e domnisoara in toata regula
. Ma bucur ca v-ati distrat (dar mai ales ea
).
Kasi, ii poti da in ceai, dar sa fie putin si sa il bea pe tot. Desi i se va modifica gustul si s-ar putea sa-l refuze.
Alta solutie ar fi un pic de miere, daca ai inceput cumva sa-i dai. Nu cred ca o va refuza, iar gustul dulce acopera pe cel al siropului.
Laura, distractie placuta si timp frumos! 
Ioana, poti merge la Budimex sau Gr. Alexandrescu. Daca vrei mai rapid, fara trimitere, incearca sa te programezi la o clinica particulara. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
nique15 spune:
Kasi, cred ca daca i le pui in putin ceai, cat sa fii sigura ca-l bea, eventual pe tot odata, este ok. Simina de ex este fascinata de siringa si fiindca uneori imi da peste lingurita cu picaturile de Vigantol i le dau in putin ceai cu seringa... si se supara cand terminam operatia "de baut"![]()
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
nique15 spune:
Multumesc Diana, dar la ce clinica particulara si la cine anume? As fi vrut niste recomandari pt un doctor la care ati fost si este bun.
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Dianami spune:
Ioana, poti merge la Medlife, stiu ca au medici buni. Un ORL-ist nu stiu sa iti recomand, poate te indruma ei. Am incercat pe site, dar nu merge. Poate reusesti tu: www.medlife.ro.
Brianamica parca a mers cu Ana la un ORL-ist la Gr. Alexandrescu, poate te ajuta cu numele.