Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Hai ca umplu o pg singura.

Luca mananca lapte Milumil 2 combinat cu 3, ca daca i le dau separat nu-i plac. Am incercat si UHT, dar nu pot psune ca s-a omorat, a baut, se cam stramba, problam e ca dupa nu mai vroia formula. A venit CO si am renuntat. Acum vreau iar sa incerc.

Cu olitza nici noi nu avem rezultate, sta pe ea si 10 min dar nu face nemek parca face misto de noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 16+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

LA MULTI ANI MARA-KARINA !!! [ claujro ]

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Alexandru !!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

dania.nicol, merci, am sa incerc si eu cu taiatul suzetei; sincer - ma gandesc sa nu incep cu toate odata, cred ca ar fi prea mult si pentru ea dar si pentru mine . Olita noastra cred ca are jaratec, ca nu vrea mai mult de cateva secunde

ema.nu.ela, are si ea o canita naturally de la avent, dar nu prea da roade, cred ca am sa incerc s-o invat direct cu paiul, as vrea totusi sa renuntam la biberon si sa bea laptele cu canita. De aruncat suzeta singura... sunteti norocosi, noi o iubim tare mult pe suzy buzy si nu plecam nicaieri fara ea . Am sa incerc cu pureul, sper sa mearga.

hristina, noi folosim o pasta de dinti de la Gerber si un degetar de silicon cu perisori ca periuta, pediatrul ei ne-a spus ca putem incepe inainte de a aparea dintisorii, ptr a se obisnui + maseaza gingiile; eu stiam ca dupa primul dinte trebuie sa ii spalam pe dintisori macar seara si dimineata.

Albinutzza, sper ca sunteti bine si va dorim sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti parte de astfel de peripetii pe la spitale.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La Multi Ani Alexandelor si Alexandrilor... sa ne traiasca sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, mie mi se pare ca toti copilasii mananca super. In primul rand ca noi avem numai 4 mese pe zi de fff multa vreme si ce-i drept a 5-a nici nu ar incapea. programul este asa:

In jur de 8, 30 biberonul cu lapte 230 ml plus cateodata cerealae (orez sau orez cu roscove). Mai gusta si o bucata de cascaval cu paine sau 2 biscuiti
La pranz (13) supa cu cateva legume bucatele si felul 2 constand in legume cu carne sau ou, peste, ficatel etc. de ex azi a avuit spanac cu lapte si ou romanesc. Desert un fruct (sau o jumatte, de obicei ii dam fix cat vrea) si cateofdata dupa toate astea cere un coltuc de paine
Dupa somnul de dupa amiaza (17) un biberon mic de suc de fructe (portocale sau pepene sau mar) si branza cu un fruct sau iaurt sau banana
Seara (21) biberon cu lapte cu cereale dar inainte mai ciuguleste ceva de la noi (paine cu unt sau cu cascaval, sau fulgi porumb). aseara cand am mancat noi a cerut si ea ghiveci si rosii.

Este super-pofticioasa si dupa cat am tras cu ea cu enterocolita acum pare ca recupereaza

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

alte poze noi cu noi -iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multumim de urari..si uram si noi LA MULTI ANI! tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!
Apropo sf Alexia e si pe 17 martie !

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

FETELE LA NOUL CAPITOL SA FOLOSITI TOT LISTA ASTA FIINDCA CEA NOUA NU E GATA! sper sa ma iertati..

Ca nume eu ma gandisem la 2 variante :

- Inimioarele noastre de iulie-august 2006
sau scurt Inimioare de iulie-august 2006
- Florile verii de iulie-august 2006

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Albinutzza draga imi pare rau ca ati trecut prin atatea cu Lucutza cel viteaz. Bine ca acum sunt rezolvate toate si va mai puteti linisti. Pupam baiatul dulce pe cojita.
Cu enterocolita am avut si noi probleme la Sebes si a tinut-o vreo 10 zile de nu stiam ce sa-i mai fac. Saracuta se saturase de orez cu ceai de menta desi il manca cu stoicism de mi se rupea inima de mila ei. Pana la urma am sunat dr de la Bucuresti care ne-a schimbat tratamentul si ne-am pus iar pe picioare.

Legat de olita fata mea ar sta.... vreo 2 minute in care se face ca se straduieste sa faca kk (ca asa am invatat-o eu in ideea ca o stimulez) rade in hohote de ce sunete scoate si de figura mea dezamagita dupa care se ridica si pleaca Daca se nimereste sa fie atunci momentul de ceva e bine, daca nu imi tranteste un pipi la doi pasi, pe gresie

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am si eu o intrebare legata de vaccinul PRIORIX pe care il vom face maine. Toti copii au avut reactii de la el? Care au fost ele si la cat timp au aparut? Si ce masuri ati luat?
Na ca s-au facut 4 intrebari dar... ma iertati voi de data asta

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Truli-luli, Ingrid n-a avut nici o reactie de la el.Mai exact ...la 7 z, de la vaccin , a avut 37.8, acum era de la vaccin sau de vreun dinte, eu zic ca dinte.

Daca in perioada de 7-21 de zile de la vaccin nu face nimik...a scapat.
Multa bafta!

AniS 19+

Mergi la inceput