Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele
Si eu sunt aici, va citesc din umbra.

Bun venit Mona, Cami, Acusor din vacanta, sa va fie de bine, spre ca va priit.

Mona, vad ca tie nu ti-a plakut pe litoralul romanesc, imi pare rau, dar eu sper in fiecare zi sa deschidem si noi ochii si sa vedem ce fac altii in jurul nostru,. E pacat ca avem asa o tara minunata cu asa peisaje de vis, si nu profitam de ea. Legat de vacanta noastra am fost la stana (unde neai recomandat) de vis, ne-a plakut la nebunie, in octombrie am planuit un wkd acolo cu nasii, ca i-am trimis si pe ei, iar la vara 10 zile vacanta acolo. Si sa stii ca ne e dor si noua de Sariciu, vrem sa o mai vedem

Dede, am vazut o Medeea plimbareaza, zambareatza, sugubeazta. Si luca are pasiune pt sticle, cred ca toti au, si tot asa le plimba in toata casa.

Acusor, vazut poze, Teo frumos foc, seamana cu mami, tati nu a fost, iar tu ai slabit si arati super bine.

Cami, dor ne era si noua de Ana ma bucur ca a fost bine in vacanta, asa vacanta mai zic si eu, sa intelegi ceva de ea. Am vazut si poze, frumoasa e, ochi mari si expresivi. Turta ati rupt-o? Ana cu cine ramane? Tu cum te simti ca incepi munca?

Apropos, si noi avem poze noi, fetele care abia v-ati intors admirati-ne si pe noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 15+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

delia,
eu iau paste Barilla fusili ca eu sunt fan marca asta. si le fierb in apa cu putina sare bine vreo 25min. apoi le clatesc cu apa rece si le pun la scurs intr-o strecuratoare de plastic.
iau o tava yena o tapez cu unt. pun jumate de paste. deasupra branza rasa (combinat cas cu telemea de vaca), apoi iar paste si iar branza. apoi bat un ou si-l amestec cu smantana si-l torn deaspura. si dau la cuptor pana se rumeneste vreo 20-30 min.

monai,
asa e cu celelalte statiuni e jale stiam asta de-aia nici nu m-am dus in alta parte. e pacat intradevar nici eu nu inteleg de ce nu se face nimic. eu la hotel luam doar micul dejun care era un bufet suedez de vis cu de toate absolut. la pranz mancam langa hotel la o terasa cu impinge tava f convenabil si rapid si o ciorba taraneasca super. iar seara pe terase in mamaia mancam peste in general sau pizza sau paste.
eu ziceam de ton ca nu e bun. da nu in sensul ca i se face rau copilului ci in sensul ca are mult mercur si de-aia nu e bun la bebei. si la copii e indicat doar in cantitati mici.

cat despre lapte, eu stiam ca dupa un an nu se mai da gras. adica se recomanda varianta light de 1.5%. dar totusi nu cred ca are mare importanta.

eu cascaval ii dau Hochland din cel la calup de 500gr cred ca e. e mai moale si putin sarat.

pentru cine e interesat: a aparut in carrefour lapte gata preparat Humana Drink Junior 1-3 ani. pretul nu era afisat si ma grabeam asa ca n-am avut timp sa ma duc la un verificator de preturi. eu cand am luat am comandat de pe un site online cu 5ron cutia de 450ml. am o prietena al carui copil incepuse sa bea formula tare putin vreo 200-300ml/zi. si de cand a trecut pe humana junior cica bea cate 500-600/zi. eu l-am gustat si e tare bun si are miros de laptic de vaca.

acusor,
pediatra mea zice ca eferalgan sau calpol sau nurofen se da doar in caz de febra sau dureri mari. altfel daca doar ii curge nasul si-atat eu l-as lasa in pace. ii scoti mucisorii sa nu-l deranjeze si gata.

stiti care e problema cu vanzatorii romani? ca ei sunt platiti cu salariu fix chiar daca vand ceva chiar daca nu vand. si-atunci ce interes au sa vanda? chiar se obosesc mai mult. cand o sa aiba si ei comision din vanzare ia sa-i vezi ce serviabili or sa fie ca sa mai vii si a doua zi. aici sincera sa fiu mi se pare greseala patronilor.

a ca mi-am adus si eu aminte de o intamplare de la mare. era una cu un chiosc cu fructe langa hotel. ma duc in prima zi cumpar de vreo 20ron ca erau destul de scumpe. imi zice aia: sunteti prima clienta sper sa fiti cu noroc si sa am vanzare azi. eu ii zic: ok. ma duc a doua zi. iara cumpar o sacosa plina. imi zice: sunteti prima clienta sper sa aveti noroc ca ieri n-am avut vanzare decat de 50ron. ii zic pai si ieri tot prima am fost, mai bine nu mai cumpar si ma duc la chioscul urmator? nu de alta da sa nu aveti ghinion si azi....la care s-a imbufnat si nu mi-a raspuns. da m-a distrat superstitia in sine. a treia zi nu m-am mai dus la ea da chiar eram curioasa ce vanzari a avut :)

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele ieri Ingrid a avut febra..cam 37.9, azi 37.3..e clar de la dintii...habar n-am care o erupe acum, ca e umflata peste tot.
Promit sa ma uit mai incolo la poze.

Albinutzza cand mergi la dr?

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Truli-luli, pup falcutele Anei, se vede ca-i prieste in deplasari. A crescut mult, seamana bine cu Sara mea.

, am recunoscut locurile, verdele ala m-a bine-dispus grozav. De bondarel n-am cuvinte, flacauas in toata regula.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

cuscra multumim pt ca ne-ai dus dorul Am vazut si noi pozele cu flacaul vostru. ce mai, bondarelul e baiat mare si frumos.... imi vine sa il pup nonstop. Serios sunt copii pe care nu te poti abtine s nu ii pupacesti
Noi turta nu am rupt-o pt ca eram inca la Sebes la vremea respectiva si pe la noi nu e obiceiul asta, plus ca nasii erau in Bucuresti asa ca.... am mancat doar tort in familie. Ana nu a vrut sa sufle in lumanare dar dupa eveniment sufla in orice altceva S-a simtit tare bine rasfatata de bunici, unchi si matusi si a fost tare vesela. Poate o sa rupem si turta zilele astea, daca ii prindem pe nasi in zona, ca sunt tare ocupati Ce stiti, se poae si dupa data propriuzisa sau nu se mai face?
La servici ma bucur sa ma intorc pt ca imi era si dor de vechea mea activitate dar ma si doare sufletul cand ma gandesc ca nu o sa mai fiu acasa cand se trezeste dimineata si vine si ma pupa si ma dragaleste si se alinta pe langa mine de mi se topeste sufletul. oricum o sa stau doar 6 ore pe zi, ca am dreptul asta prin ccm, pana implineste zuzuc 2 ani. Ma linistesc si cu gandul ca o las cu cineva cu care Ana s-a inteles f bine din prima. tanti vine zilnic la noi deja de o saptamana ca sa se obisnuiasca cu obiceiurile fetei si totul pare in regula.

Mona multumim mult de apreciere iar comparatia sincer ma bucura pt ca Sara e o scumpete de fetita. Sa va traiasca!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna seara mamici si pitici !
Ne-am intors si noui dintr-o scurta vacanta petrecuta la Cisnadie, judetul Sibiu. A tb sa mergem la nunta unei verisoare, dar a iesit bine. Drumul a fost obositor , cu doi copilasi in masina , al meu baietel si nepotelul meu de 3 ani Andrei. Eu am fost stresata pt ca matusa mea e vecina de bloc cu bunicii din partea lui David. abea dupa 2 zile au binevoit sa ne cheme la ei sa isi vada primul lor nepot, 2 zile le-a luat pina sa ne cheme, iar eu in tot acest timp am plins ca o bleaga. A doua zi , duminica m-am dus cu David la plimbare si am trecut pe linga o biserica unde se tinea slujba de Duminica. am intrat si eu in curtea bisericii , am ascultat slujba pina s-a plictisit David si m-am rugat la bunul Dumnezeu sa le deschida inima bunicilor sa isi vada nepotelul. Si asa s-a intimplat. Se mirau de faptul ca David seamana tare mult cu tatal lui, bunica a incercat sa-l ia pe David in brate, moment in care David a inceput sa urle ca din gura de sarpe. Fetelor va spun ca baiatul meu pina acum nu reactiona asa, mergea rizind la oricine dar bunica lui nu s-a putut apropia de el la inceput. Dupa o ora s-a mai obisnuit si pustiul meu si a acceptat rasfatul si din partea bunicii . Oricum eu am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta, nu cred ca am sa ma mai duc vreodata pe acolo.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

La nunta a fost tare bine. Davuid a fost rasfatatul petrecerii pt ca toti barbatii il lua in brate si dansau cu el. David ridea tot timpul si topaia cind il asezam pe picioare. A mincat tare bine cit am sta la Sibiu si orice mincare ii era pe plac. A dormit tare bine, i-au disparut bubitele de la transpiratie pe care le avea acasa. Despre mers nu a facut mari progrese, e un lenes, dar nu ma agit prea tare.

Delia am vazut filmulete si am ris cind o vedeam pe 'cheliuta' cum cara sticlele, leganindu-se ca o ratusca. Si David e inebunit dupa sticlele din plastic.

Albinutza, ti-am vazut bondarelul. S-a facut asa mare !!!! Tu cum stai ? Au trecut greturile ? Da-ne detalii despre bebe doi cind ai.

Simona l-am admirat si pe Mario grasunul. Sa nu iti para rau dupa pozele ce au ramas la fostul sot. E timp destul sa iti pui banuti deoparte, sa iti iei un aparat foto si sa faci fotografii alaturi de baietel. Va urez concediu placut!

La capitolul :intilniri cu mamici de bebede iulie-august 2005 ma pot lauda cu faptul ca am avut ocazia sa o cunosc pe Albinutza si recent pe Irda care m-a recunoscut din poze si a venit la mine si am palavragit ca intre mamici. Irda poate ne intilnim in acest weekend in parc si poate vine si Brianacaci sta in aceiasi zona.

Diana,multumesc pt acutalizarea datelor.

Ma retrag si eu la nani caci de maine ma dus la scirbici. Am sa va va citesc din umbra si cind pot va mai las cite un mesaj. Pupici la copilasi !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara fete dragi si copilasi iubiti!Mai ce dor mi-a fost sa va citesc si sa-i vad pe dulceii mici!Ca sa nu fac vreo omisiune vreau sa va spun ca am admirat toate pozele si filmletele si sunt convinsa ca ai nostri sunt niste scumpi dragalasi!
Am vazut ca vorbeati de mancare!Pai fetelor,Codruta mea a dat-o sanatos pe mancare de-a noastra.Dimineata bea 250 lapte de vaca sau formula daca nu avem natural,la 10-11 papa branzica topita,branza dulce cu ou si rosii,chiar si telemea mai putin sarata si din loc sigur cumparata,la pranz in 90% din cazuri ciorbica sau supa,la 16-17 fructe cu biscuiti sau branza si seara felul 2: branza cu smantana si mamaliga,ciulama,piure,tocanita(fara a praji ceva),friptura de pui la gratar...carne cat de multa si sub diverse forme.Ciorbele au fost de la cele de zarzavat pana la perisoare,nu face figuri.Sigur ca intre timp papa biscuiti,pufuleti si fructe,iar seara cand e aproape adormita mai bea 250 de lapte.
E gata gata sa apara caninul din dreapta jos,e usor maraita,dar in rest alearga toata ziua.Hai ca fug sa pun cateva poze de la nunta,nu le am pe toate acasa,dar maine punem tot.Revin cu link-ul.
Pupicei dulcei!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/album?.dir=/d2dcscd&.src=ph gasiti o parte din pozele noastre,maine revenim cu altele de la nunta si de la turta.
Acum fug la nani,mor de somn,noapte buna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fetele cred k ati mai citit povestea asta,dar mie mi-a placut mult

A fost odata ca niciodata, un bebelus ce astepta sa se nasca.
Intr-o zi il intreaba pe Dumnezeu “Aud ca vrei sa ma trimiti pe pamint dar cum voi supravietui eu, fiind atit de mic si neajutorat”
Dumnezeu ii raspunde “Printre multimea de ingeri de pe pamint, am ales unul pentru tine. Te asteapta si va avea grija de tine”.
“Dar”,spuse copilul“, in Rai aici nu trebuie sa fac nimic decit sa cint si sa zimbesc. Este tot ce-mi trebuie pentru a fi fericit”, Dumnezeu ii raspunse “Ingerul tau iti va cinta zilnic si vei avea motive sa zimbesti in fiecare zi. Vei simti dragostea ingerului si vei fi fericit”
Copilul ceru mai multe explicatii “ Si cum voi intelege ceea ce oamenii imi vor spune cind eu nu cunosc limba?” Dumnezeu ii raspunse“ Este usor.Ingerul tau iti va spune cele mai dulci si frumoase cuvinte pe care le poti auzi vreodata si cu multa rabdare si grija te va invata sa vorbesti”
Inca neconvins copilul intreba “ Si ce voi face cind voi dori sa-ti vorbesc?”
Dumnezeu zimbi si-i spuse “ Ingerul te va invata cum sa te rogi si eu te voi asculta” Copilul ingindurat intreba “Am auzit ca pe Pamint sint multi oameni rai,cum ma voi putea feri de ei?” Dumnezeu ii spuse “ Ingerul tau te va ocroti de rele chiar cu propia-i viata”
Copilul intristat ii spuse “ Dar voi fii tot timpul trist ca nu te voi putea vedea” Dumnezeu imbratisa copilul si-l linisti “ Ingerul tau iti va vorbi de mine ,te va invata cum sa ma asculti si eu tot timpul voi veghea asupra voastra”
In acea clipa era tare liniste in Rai si multe voci frumoase se auzeau deja de pe Pamint. Grabit si curios,copilul spuse “ Ma duc atunci,dar te rog spune-mi numele ingerului meu” Cu blindete Dumnezeu ii spuse “ Numele ingerului tau chiar nu este important,tu strig-o doar MAMI”

Emanuela,mersi.a mea fata papa Hipp2 si a trebuit sa facem trecerea tot pe 2 Humana pe care l-a vrut imediat.am am incercat 3 si Milumil si nu i-a placut deloc k e dulce si vanilat.e obisnuita cu gust de lapte simplu,nu de prajituricaeu ma bucur k bea formula.dk ar fi baut mai bine sigur k i-as fi dat.o sa mai incerc totusi cine stie poate papa si e mea mai mult laptic.caut si eu Humana junior drink sa vad dk vrea dra.stiam k cel mai bun lapte e Humana&Nan,no2 Hipp si no 3 Milumil.nu tin neaparat sa bea lapte cu gust de vanilie,nici mie nu imi place laptele decat simplu,sotul il bea cu zahar.

mai vb maine.
va pup,noapte buna

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput