Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 23
acusor spune:
Neata!
Fetele, multumim pentru aprecieri. Cat despre felicitarile la adresa mea, ma faceti sa
. In poze nu prea se vad toate suncile. Mai am de muncit ca sa arat ok. Mona, mi-a placut tare comparatia cu o artista
. Chiar mi-ar fi placut sa fiu artista.
M-am sculat dimineata sa ma delectez cu poze cu Sara, Ana, bondariciu'. Nici nu-mi vine sa cred cat de mari s-au facut copilasii nostri.
Cami, parca ieri ne intalneam pe culoarele Municipalului si ne intrebam cat mai avem pana ne vedem bebeii.
M-a apucat nostalgia. Anis si Albinutza, va invidiez pentru ca retraiti sentimentele de gravidute asa repede.
Nicoll_mada, ai fost o mireasa superba. Rochia a fost deosebita si Codruta o adevarata printesa. Asteptam si restul pozelor. Cum s-a comportat pitica la nunta?
Anca, intr-adevar, stiu povestea, dar ma emotionez de fiecare data cand o citesc.
Apropos de lapte, Teo bea Milumil 3 si ma gandesc daca o sa bea d-asta normal. Milumil 3 e dulce si cu gust de fructe. Pana la urma, n-o sa bea Milumil 3 la nesfarsit, nu?
Vreau si eu sfaturi de la voi cum sa fac cu olita. Eu de-abia acum incep sa-l pun pe Teo, dar nu prea sta pe ea. Sunt si confuza, ca el face kk in timp ce doarme, dupa laptele de dimineata. Mi-e mila de el sa-l scol sa-l pun pe olita. De ex, azi, cand s-a sculat sa bea laptele deja facuse.
Am inceput sa-l pun deocamdata imbracat. Da' nu sta decat 1 minut maxim.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
dania.nicol spune:
Acusor - Sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos, norocos, si sa aiba parte de tot ce va doriti voi pentru el. Saracutul cat a plans el
. Dar pana la urma nasa cui a luat motul lui Teo sau lui tati? ![]()
nicoll_mada - Pupam mamica-miresica frumoasa si fetita dulcica
. Casa de piatra , numai bucurii si iubire multa 
si inca un 
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
Giana spune:
Emaa,m-a emotionat pana la lacrimi povestea spusa de tine....plang...nu-mi vine sa cred!
Imi este foarte foarte greu!!!De ieri nu i-am mai dat tzatzi deloc.Nu credeam ca-mi va fia asa de greu...El plange cand isi aminteste si trage de bluza...si eu??? Imi vine sa urlu.Dar ma gandesc ca e spre binele nostru.Nu vreau un baiat mare care sa se joace cu baietii si sa mai vina sub bluza mamii la o gura de lapte.Offf ...dar e asa greu acum.
Totusi dragul mamii a adormit si fara.Mangaiat si cantat a reusit sa se calmeze si sa faca nani in cele din urma.
Sper sa trecem usor de etapa asta.Ce bine era daca pur si simplu nu mai vroia el...dar in ultimul timp era mai legat de tzatzi.
In legatura cu laptele UHT...nu stiu cum sa i-l dau.Am incercat de cateva ori dar se stramba rau de tot si scuipa.Doar odata a baut un bibe dar prin somn.Cum sa i-l dau?Sau e vre-o diferenta intre Dorna,Fulga,Zuzu...O fi vre-o unul mai bun decat altul?
La voi au acceptat din prima?
Dede,am tot incercat sa vad si eu filmuletele dar nu stiu cum.Te rog explica-mi si mie,te rog!
Pupici multi
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Fetele,voi mai stiti ceva de irinabungau si de fetita ei Ioana???Ce or mai face.Nu am mai vazut-o logata sau pe mess de foarte mult.Sunt bine?
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Tethys spune:

Truli-luli, bine ati revenit
. Pupam
micuta Ana, careia i-a priit vacanta
. Pupici
.
Anis, pupam
micuta Ingrid ca sa fie bine
si sa nu mai faca febra. Pupici
.
Valcampan, bine ati revenit si voi
. Dam pupici
dulci lui David, cat si tie
.
Nicoll_mada,
felicitari
pentru o mireasa superba, o nunta superba, o fetita minunata si o familie la fel de minunata. Pupici
.
Emaaimee, multumim frumos
pentru poveste. Foarte frumoasa
. Pupici
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Nicoll_mada, v-am admirat in poze, va doresc sa fiti mereu asa de fericiti. Cat despre rochia Codrutei, m-a dat gata, a fost ca o adevarata domnisoara
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
caterina71 spune:
Pupici dulci printeselor si voinicilor care in ultima saptamana au aniversat anisorul, precum si celor care se sarbatoresc in aceste ultime 3 zile ale lunii! Sanatate multa, mult noroc in viata si sa fiti fericiti alaturi de parinti, frati, surori, bunici! Iar parintilor sanatate multa sa va creasca si sa se bucure de voi!
Fug sa recuperez, acu cat doarme fata, apoi va spun si noutatile noastre…
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu
andatudor spune:
Nicoll-Mada-inca o data casa de piatra si multa fericire va doresc!
Ai fost o mireasa minunata cu o minunatie de printesa in brate!
Acusor-Ai o dulceata de baiat!
Ce a mai plans el la taiatul motului.Si al meu s-a cam jelit in mom.taierii!
Dede-m-am delectat cu Medeea
care nu mai are nici o treaba ,alearga acum in toata casa cred!
Si noi ne alaturam clubului muciosilor.Azi trebuia sa facem vaccinul,dar l-am amanat pe motiv de raceala.Aproape ii trecuse,dar ieri l-a intors iar si acum e iar infundat.
Ii dau 2/zi nurofen si Vibrocil/apa cu sare in nas.De ieri m-a luat si pe mine si stranut si eu intr-una si am nasul infundat.
In ceea ce priveste mancarea.Andrei e maaare mofturos,mananca numai ce cunoaste si altceva nimic.II mai place cascavalul,dar doar Dalia,am mai incercat si Hochland,Rucar,dar nu le vrea!I-am facut si eu paste cu sos dar n-a fost chip sa le manance.
Oricum eu nu ma plang,el mananca si chiar bine as putea spune ,DAR...nu ia in greutate,asa ca la 1 an are doar 8 kg.
Chiar nu am idee de ce nu asimileaza mai mult!Analizele i-au iesit bine,dar parca eu tot nu sunt impacata cu ideea ca e asa de plapand!
anis spune:
Am pus cateva poze de la mare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=d052re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Am avut timp cat a dormit Dani si am vazut-o pe Ingrid la mare si am vazut si burtica ta,Anis.Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Am vazut si pozele lui valy campansi ale lui emaa,nicol-mada...toti copilasii sunt niste ingerasi.Sa creasca mari si frumosi.Cand mai am timp ma mai uit si la alte fete.
GeorGiana
de
Dani POZE

Varsta puiului
Michael Levine