Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Acusor, eu cand dau sa va vad pozele, imi apare albumul meu, imi inchipui care e cauza. Din pacate eu va voi dezamagi iar, n-am luat decat camera si nu avem iar nici o poza. Cat despre raceala lui Teo, eu as pune niste picaturi de nas si i-as da Panadol sau Calpol azi, sa nu degenereze in ceva mai urat. Multa sanatate va doresc.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Oops, am modificat.
Probabil ca am incurcat copy si paste. Avem impresia ca am facut bine.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Dede, apropos de intamplare cu gogosile de la Mamaia.
Cand am fost la mare, sotul meu a vrut baclavale. Vanzatorul, cu un sictir (sper ca am scris bine) cat casa, il intreaba daca vrea la pachet sau serveste acolo. Cand i-a spus ca la pachet, vanzatorul zice ca ii pare rau dar n-are carton pe ce sa-i puna baclavalele. Al meu sot a comentat, dar a ramas cu gandul la baclavale pana la Bucuresti.
Nu stiu cum o fi in alte tari, dar rar am vazut vanzatori binevoitori. Parca le faci lor o favoare daca le cumperi in loc sa fie invers.
Imi pare rau sa spun, dar educatia la romani lasa mult de dorit.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vazut filmuletele cu Medeeatare harnica si setoasa fatanoi nu stim cum sa mai ascundem sticlele de apa plata k tot asa se joaca cu cele goale si le trage si pe astea pline
am vazut pozele dela motz,Andreea,Teo s-a facut baietel mareiar tu ce ai slabit,bravo.mai trag cu okiu la Monti,dar eu nu am rabdare sa tin strict ca voi
Andreea,Mona si Delia,va inteleg perfectde cand am venit in Ro traiesc capitolul:Me against the world e tare trist,parca toti sunt din ce in ce mai rai si needucati.din cauza asta si altele pe care le stiti si voi,am plecat definitiv de aici.
in privinta restului:sa da restul pana la un cent inclusiv.nu primesti bomboane,ciunga(eventual mi se ofera cadou de cumparatoare fidela la mag mic de la colt o bobo,un dulce pt copilas)nu exista sa lasi restul la magazin,taximetrist(cum trebuie sa faci aici k altfel esti freak,zgarcit,etc).te striga in magazin:your change,u forgot ur change.dk vrei sa ii lasi,ii pui la cutia cu donatii(exista in fiecare mag mare,kiar si in mag supermici e cutia bisericii din zona resp)

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna fetelor !
Sa va spunem ce a mancat Sebastian azi :
Ora 6 - lapte Milumil3 aproximativ 200 ml
Ora 10 - mar +banana+branza de vaci (de casa Covalact)+cateva picaturi de lamaie+cereale7Milupa cam 200g
Ora 14 - piure de morcov +telina+1 lingurita unt+praf sare+carne pui cam 250 g
Ora 18 - va manca iaurt simplu+cereale fructe Milupa
Ora 10 - va bea lapte Milumil3 aproximativ 200ml

In rest el mai mananca covrigei, biscuiti, pufuleti, piscoturi, fulgi de porumb si apa (ba apua)
Si noi am vrea sa trecem pe lapte UHT dar nu stiu ce sa fac pt ca in ultimul timp nu prea mai vrea lapte ma chinui eu sa ii dau (ii mai dau iar il mai las apoi iar mai incerc pana il bea dar nu il bea cu pofta). Ciorbita mananca rar pt ca nu-i place iar mancarea este tot pasata.

De mers merge din ce in ce mai bine aproape ca fuge prin casa urmarit de fratiorul lui, da cu sutul in minge (ii place tare mult Se jocaca cu placere cu Catalin care ii face toate poftele. Intelege cand ii spui ceva sau ii ceri ceva , de ex. duce la gunoi ceva (odata pusese si unul din pantofi) , cara prin casa sticle, ibrice pune caputul pe perna daca ii ceri, stie ca masina face brrrrrr si tiiiiiiiii , catelul face ammm , stie unde e nasul, urechea, limba, ochiul, parul, buricul etc...Am invatat sa cobaram din pat cu piciorusele de urcat se urca mai demult.
mamici si bebici
Ce fel de cascaval si ce sunca (firma) dati la copilasi ?

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu i-am dat cascaval Delia de la firma Five Continents,am incercat si alte feluri si nu i-au placut,asta e mai moale si nu e asa sarat.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

delia grozav - am vazut filmuletele. Tot asa face si Sebi cara toate alea prin casa. Are manutele ocupate cu cate ceva si tot ar mai vrea sa mai ia si uite asa se impiedica, mai cade dar ii trece repede si o ia de la cap
Mi-a placut cum mergea Medeea prin casa, mai lua o gurita de ceai iar pleca si bineinteles cu manutele amandoua ocupate iar fratiorul o urmarea asa cum face si Catalin cu Sebi.
Pupam frumuseii lui mami

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Dede, e mortala Medeea cu sticlele. Si Teo are pasiuni d-astea. La socrii m-am dus cu vreo 8 sticle de apa plata dupa mine si cum scapa de-a busilea, se ducea glont la ele sa le dea pe toate jos. Daca ii dai o sticla goala numai cu aia se joaca.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Acusor, vazut pozele, sa va traiasca Teo care arata foarte bine. Iar tu ai o fata de artista si-ti sta foarte bine bronzata si cu culoarea asta la par.

Dede, admirat Medeea umblareata si-n continuare cheliuta. Cred ca toti copii sunt fani de bidoane de plastic, sunt mortali oricum.

Dania.nicol, eu nu am avut absolut deloc noroc cu cascavalul, eu chiar am incercat absolut tot ceea ce am gasit pe piata. Singurele branzeturi pe care le papa Sara sunt topita, parmezan, telemea proaspata. Eu cumpar sunca de piept de pui sau de curcan de la Campofrio, daca nu ma-nsel.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna ziua mamici si copilasi scumpi!!!!
Ne-am intors si noi la apel dupa o vacanta prelungiiiita. Adica 2 sapt la mare +6 sapt la bunici. A fost superb!!!! Anei i-a mers excelent ca de altfel in toate deplasarile ei de pana acum. Creds ca se va face o plimbareata..... La mare a innebunit-o nisipul iar la bunici cainii, pisicile, gainile, caii, vacutele.... toate o faceau sa chiuie de bucurie
Dupa cum cred ca v-am mai spus a inceput sa faca pasi singurica de la 11 luni fara 3 zile. Intre timp alearga, nu ma lasa sa o mai duc de mana deloc. probabil stie ca nu o las sa intre prin toate gunoaiele si sa adune de pe jos mucurile de tigara pe care le vaneaza cu maaare placere

Am vazut poze si filmulete cu copilasi scumpi si dragalasi, si harnici nevoie mare. fata mea era innebunita de mop si matura, de masina de spalat.... nu stiu zau cu cine seamana vad ca bebelusii vostri manaca foarte bine si beau bine laptic. Bravo lor! fata mea nu se prea da in vant dupa manacare mai ales de cand a inceput sesiunea de dureri pt d7-d8. In schimp scuipa cu gratie orice mancare pasata, vrea numai mancare bucatele : branza cu rosii, omleta, ou fiert. Maaare succes are ciorba de varza. Nu stiu de ce a prins asa drag de ea cand eu ma dau peste cap sa ii pregatesc tot felul de supe si ciorbite mai variate. asta e, ma obisnuiesc cu ideea ca e un omulet deja care stie ce vrea.

De la 1 sept ma intorc la servici si parca puiul meu stie pt ca cere intr-una sa stea la mine in brate, asa cum nu a mai facut niciodata. Nu conteza cine mai e in casa, daca ma vede, vine si se agata de picioarele mele si nu ma lasa pana nu o iau

gata ca m-a luat iuar in primire
va pup sisper ca de acum sa ne auzim mai des.

PS: Am pus poze noi in albumul VACANTA

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput