FIV in Ungaria
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
auburn spune:
dragelor, am intrat doar sa va spun ca nu fac azi testul. m-am hotarat sa-l fac doar luni. sa fie mai sigur.
pup pe toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Miaumiau spune:
Fetelor va pup pe toate,
Am inteles ca arunc restul de merional, asa voi face.
Mi Ka nu mi-a dat schema prin telefon ci mi-a trimis-o pe mail. La telefon doar i-a spus sotului meu ca a vazut mesajele mele dar ca nu a avut timp sa raspunda si ca va raspunde in cateva ore. Ceea ce a si facut. Mai mult :a reluat toate mesajele anterioare ca sa isi aduca aminte de toata povestea mea,si sa nu incurce borcanele, ceea ce mi s-a parut remarcabil.
Gata va imbratisez! Doamne ajuta-le celor care asteapta vesti bune!
Doamne ai grija de noi toti!
Va mai scriu de Szeged daca reusesc sa am acces la net
Pa
andicu spune:
Auburn, parerea mea e ca bine faci! desi la mine a fost un alt sfarsit ( nu cum o sa fie la tine, cu sarbatoare!), faptul ca am facut testul de sarcina cu 2 zile mai devreme m-a dat total peste cap si am trait urmatoarele 48 de ore ca intr-un cosmar; asa, macar stii exact cum stai in ziua care trebuie, fara indoiala.
Cum mai esti? te mai doare burtica? ai mai avut sangerari sau aia a fost tot?
Irina, da, ai dreptate, si eu ramas impresionata cand am vorbit cu el la telefon dupa 4 luni de la FIV si si-a adus aminte de numele meu si de ce sun, si mai ales, ca vin de la Constanta! si mie mi se pare un om remarcabil si de aceea am atata incredere in el! tin pumnii pentru tine in continuare! fetele toate!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
ileana spune:
quote:
Originally posted by Miaumiau
Fetelor va pup pe toate,
Am inteles ca arunc restul de merional, asa voi face.
Irina Bellu
Irina, de unde ai dedus ca trebuie sa arunci?!?!?
Daca nu ti-a zis vre-un medic, ca atunci nu ma bag, mie mi-a zis un medic ( FIV in Germania), ca pot sa o fac a-2 a zi, cu conditia sa tin fiola 1/2 in frigider si de preferinta intr-un alt recipient bine inchis!
crinuta71 spune:
Miaumiau intradevar nu stiu cat timp este valabil Merionalul dupa reconstituire (dizolvare). Am spus ca de obicei se arunca, pentru ca asa stiu, asa era la ce am folosit eu. Eu am folosit Gonal F si Dipherelin (care aveau forma de prezentare cate o fiola cu pudra si cate o fiola cu diluent). Din cate imi amintesc pe prospectul lor scria ca dupa reconstituire se administreaza imediat si nu se pastreaza. In plus, daca o fiola este deschisa mai exista si riscul unei contaminari, trebuie mare atentie in caz ca vrei sa o pastrezi. Daca e flacon cu capac de cauciu, atunci nu este aceeasi problema. Dar repet, nu stiu cat timp este valabil medicamentul tau dupa reconstituire, iar daca nici tu nu stii, nu cred ca e bine sa risti. Dar asta e doar parerea mea.
Auburn iti tin pumnii pe luni.
poze
ileana spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Miaumiau Daca e flacon cu capac de cauciu, atunci nu este aceeasi problema. Dar repet, nu stiu cat timp este valabil medicamentul tau dupa reconstituire, iar daca nici tu nu stii, nu cred ca e bine sa risti. Dar asta e doar parerea mea.
poze
Din cate stiu, este flacon cu dop de cauciuc!
Poti sa pastrezi la frigider, de pe o zi pe alta, dar numai in frigider!si daca pui flaconul in alta cutie, inchisa si mai bine.
Diphelerinul, trebuie facut imediat , ca precipita.
Menogonul/merionalul/fostimonul, nu.
De gonalF,, nu stiu...n-am facut.
ileana spune:
Stai ca acum mi-am adus aminte.
Si gonalF, se pastreaza , la fel!
Tabitha ( care a facut FIV in Turcia), si la stimularile din Romania, asa a folosit.
A avut "fiola"mare, si tot extragea unitati!
Daca cautati dupa numele ei, sigur gasesti, ca acum vre-o luna, postase anunt ca doneaza, nu stiu cate unitati de gonalF!
andicu spune:
Eu am avut Gonal F tip pix, cu mai multe doze si zilnic apasam pe capatul ala fixator si bagam cantitatea necesara. Dar mi s-a precizat ca trebuie mereu tinut la frigider; la fel si Merionalul. Eu am avut la merional mereu doze intregi , ori 1 ori 2 o data, asa ca n-a fost nevoie sa arunc sau sa pastrez ceva. Doar la Gonal F mi-a ramas ceva in tub, dar l-am aruncat ca a stat prea mult inceput.
Decapetylul a fost doza unica cu tot cu siringa, il faceam si aruncam seringa goala; si tot asa, nu mi-a ramas nimic in plus! mie mi-a dat exact cat mi-a trebuit ( asta inseamna ca nici nu m-a lasat sa arunc banii pe fereastra, nu? )
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
crinuta71 spune:
Eu am avut Gonal F in fiole care se spargeau, erau pentru o singura doza si NU se puteau pastra. M-am uitat din nou pe prospect. O fiola avea 75 de UI, mie oricum imi trebuiau cate trei odata. Depinde de ce fel de conditionare si prezentareare, e clar. Gonal F tip "pen" (nu stiu exact cum se numeste, dar mai am o prietena cre a folosit) e altfel, e cu mai mult doze, acela bineinteles ca se pastreaza. Eu nu am gasit in Romania asa, desi am vrut. Poate acum este, nu stiu. Ileana la mine SIGUR Gonalul F nu se pastra. Nu stiu ce au vaut altele.
poze
ileana spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Eu am avut Gonal F in fiole care se spargeau, erau pentru o singura doza si NU se puteau pastra. M-am uitat din nou pe prospect. O fiola avea 75 de UI, mie oricum imi trebuiau cate trei odata. Depinde de ce fel de conditionare si prezentareare, e clar. Gonal F tip "pen" (nu stiu exact cum se numeste, dar mai am o prietena cre a folosit) e altfel, e cu mai mult doze, acela bineinteles ca se pastreaza. Eu nu am gasit in Romania asa, desi am vrut. Poate acum este, nu stiu.Ileana la mine SIGUR Gonalul F nu se pastra. Nu stiu ce au vaut altele.
poze
Crinuta, am spus clar, al aflacon, cu dop capsat de cauciuc.
Menogon, am avut si eu in tara, fiole case se spargeau.Alea nu se puteau pastra....