FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

chivutamonica, ce zic de 20000 dolari cat te costa FIV-ul acolo??? Mancam biscuiti si mi-au ramas in gat, de era sa ma inec
Pe mine la Szeged m-a costat in jur de 3000 euro cu tot cu tratament, ICSI, drum, carte verde si analize.
Deci sa inteleg ca faci in Las Vegas FIV-ul, nu? Eee, acolo s-ar putea sa fie rata de reusita mai mare ca pe la noi...
Te pupacesc inca o data

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andicule draga,sa stii ca aceasta ma speriat cel mai tare.Ei ziceau ca iti dau o inj. si nu simti,oare asa sa fie?
Merci de raspuns si o sa ma relaxez bine,sper ca deja gindul mie tot acolo,vreau nu vreau.<MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, Monica, iti fac anestezie totala, dar in vena! asa ca dormi doar vreo 15-20 min cat dureaza tot si cand te trezesti iti revii f repede! nu e ca la anestezia aia cu masca de oxigen pe fata, ci ceva mult mai usor!pe mine nu m-a durut nimic, nici inainte nici dupa!
Are dreptate Mika, la ce preturi sunt acolo, o fi si rata de reusite mai mare!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

monica, stii ce ma gandeam? Hai sa-ti dau ID-ul unei prietene care a facut anul trecut FIV in USA si poate te lamureste ea cu mai multe, vrei?
ID-ul ei este Delia21, caut-o la membrii si trimite-i un PM si intreab-o ce vrei tu sa stii, ok? Eventual spune-i ca de la mine stii de ea, sa te ajute.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Asa este Mi_ka draga mea,cum ti-am spus,atita costa,nu avem ce face.Cit este Euro,acum transf,in lei rom?
Mai facut sa rid,cu biscuitii tai,sper ca nu te-ai inecat,din cauza mea,ai grija.Da ,aici te usuca astia de bani.
Andicule,esti bine inf.iti multumesc foarte mult.O sa va mai bat eu la cap,nu scapati de mine,ca deja am emotii pina in virful parului...la atitia bani dati,cum sa satu fara ginduri.
asa va pupacesc de mult si va doresc si voua un week-end placut si relaxat.
MONI

Mergi la inceput

Euro este in jur de 35.000 lei

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi_ka,merci mult o sa o caut pe Delia21 dar timpul acum e prea scurt,trebuie sa si maninc ,ca la mine e amiaza,plus ca vine sotiorul acasa si plecam imediat.Si vad ca te grabita ce sunt si de emotiile prin care trec ,fac si mici greseli de ortog.sper sa ma intelege-ti voi.Te intreb la intoarcere unde o pot gasii mai exact.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Moni la hiperstimulare ovarele cresc mult in volum si apasa in jururul lor pe organe (e posibil sa se produca si alte modificari, nu le mai scriu aici). De asemenea, ovarul se poate torsiona si chiar rupe. Hiperstimularea e singurul lucru de care ma tem la acest nou FIV, dar am incredere ca dr. de la Szeged va fi mai atent decat cei de la Cluj, in plus, dozele de medicamete vor fi mai mici (si el a spus ca au fost prea mari dozele pe care le-am primit). Dar daca esti urmarita cu atentie si nu ti se dau doze atat de mari nu se face hiperstimulare. Chiar, daca vei putea sa scanezi protocolul tau, mie mi-ar place sa-l vad. Pana atunci iti doresc concediu placut si sa vii cu forte noi. Stai linistita ca aici vei gasi o gramada de fete care te vor incuraja.
Miaumiau de obicei ceea ce ramane se arunca, nu se pastreaza.
Mi-Ka, stii tu, ca asa sunt eu. Dar oricum, sunt muuuuult mai "linistita" decat anul trecut inainte de FIV.

poze

Mergi la inceput

chivutamonica, iti spun acum cum sa o gasesti pe Delia21: mergi in stanga ecranului unde scrie meniu, dai click pe "membrii", in dreapta scrii numele "Delia21" si dai "cauta". Iti va aparea scris acolo mai multe date despre Delia21 si vei gasi si optiunea PM ; dai click si trimiti mesajul.
Sper ca am reusit sa ma fac cat de cat inteleasa.

crinuta71 uite un pentru "linistea"ta

Mi-ka

Mergi la inceput

MI_ka -merci,merci,acum chiar ca fug la mincare.
Crinuta, mult si sa ai grija de tine.
MONI

Mergi la inceput