FIV in Ungaria
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
crinuta71 spune:
Ileana eu vorbeam de fiecare varianta in parte din ceea ce am avut eu. Si NU STIU cat e valabil dupa reconstituire, deci dupa dizolvare, Merionalul din tipul pe care il are Miaumiau. Nu inseamna ca, obligatoriu, daca e in flacon cu capac de cauciuc e valabil mai mult timp dupa reconstituire (eu am avut Dipehrelin cu aceasta forma de prezentare si trebuia utilizat imediat dupa reconstituire si se arunca daca ramanea ceva). Dar poate ca la Merional este asa (se paote pastra dupa cum spui tu), nu stiu, repet. Asta trebuie sa scrie in prospect. Ea nu ne-a spus ce tip are. Dar eu spun ca daca nu stie sigur, e mai bine sa nu riste. Daca tu stii sigur ca se poate pastra, atunci sa asculte sfatul tau.
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ileana spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Ileana eu vorbeam de fiecare varianta in parte. Si NU STIU cat e valabil Merionalul din tipul pe care il are Miaumiau dupa reconstituire, deci dupa dizolvare. Asat trebuie sa scrie in prospect. Ea nu ne-a spus ce tip are.
poze
...normal, fiecare a spus ce a stiut, eventual cu detalii..
Nu scrie in prospecte. Nici sa nu se mai chinuie sa traduca, ca nu este scris...
Edit: cred ca oricum am vazut postarea ei , prea tarziu si este plecata deja...
crinuta71 spune:
La prospectele pentru gonal F si Dipherelin, pe care le am eu, scrie. Am coresctat ce am scris prima data pentru ca atunci ma grabeam sa plec undeva (la lucru). Si nu m-am exprimat bine atunci.
poze
ileana spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
La prospectele pentru gonal F si Dipherelin, pe care le am eu, scrie.Am coresctat ce am scris prima data pentru ca atunci ma grabeam sa plec undeva (la lucru). Si nu m-am exprimat bine atunci.
poze
Da, la diphelerine, aia de la Medsana, ne tot chemau sa-l faca ei.
Trebuia facut imediat dupa ce era amestecat, "ca precipita"...
Mi-Ka spune:
Eu nu spun decat atat:am facut si eu merional o doza si jumatate,o parte le-am facut la cabinet cand mergeam la doctor,la Szeged, dar intotdeauna asistenta care mi le facea arunca ce ramanea.
Subscriu in totalitate la ce zice crinuta71, dar fiecare face cum crede de cuviinta; eu una nu as risca sa fac a doua zi cu ceea ce a mai ramas.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
andicu spune:
Fetelor, va si ne auzim cand ma intorc, joi sau vineri!
O sa stau maine uite asa
pentru AUBURN!!! probabil ca tot drumul o sa am tepi pe scaun cu gandul la testul ei! Auburn ma rog pentru tine pana in ultima clipa, sa stii! si abia astept sa ne vedem !!
Crinuta, o sa te sun sa-mi dai vesti !
Mika, vorbim maine! te sun de pe drum ca sa stii pe la ce ora ajungem la Deva!
Daciana, tin pumnii in continuare! ai grija de tine!
Irina, bafta multa cu tratamentul, sa ai multi foliculi si din ei sa iasa ovocite frumoase si bune!
Sper sa ma intorc cu vesti bune si cu ok ptr FIV in octombrie! tineti-mi pumnii !
Restului fetelor, ZoRI,Pussi ( vorbim la telefon),Mirabela, Ileana,Liana, si celorlalte "unguroaice" !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
ZoRi spune:
Andicu drum bun! De abia astept sa ne vedem.
Eu am inceput tratamentul de vineri. Am avut emotii cu Gonalul dar ne-am descurcat. Asa ca in fiecare dimineata ma intep de trei ori.
Am observat ca am o usoara reactie alergica la suprefact, se roseste pielea in jur, dar trece repede.
Irina daca reusesti sa ne mai citesti, am inteles ca deja ai plecat spre Szeged, sa stii ca voi fi la clinica marti la ora 12.30. Poate ne vedem, aduc si contractul cu mine.
Auburn tin pumnii pt maine, Doamne ajuta!
Va pe toate.
andicu spune:
ZoRi , reactia pielii e normala! si mie mi se introsea de la Decapetyl si Merional, trecea in 10-15 min. Bafta multa in continuare si marti ! o sa schimbam impresii f proaspete! tu de marti, eu de miercuri..
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
daciana80 spune:
Salutare fetelor,
am intrat sa vad ce mai e nou pe net si speram sa ma bucur de un rezultat pozit legat de Auburn,dar pana maine n-oi muri ,sper sa mearga netul caci altfel ii problema mare.Eu sunt bine doar ca mai am mici dureri cand in stanga cand in drapta ,poate ca e mai bine decat sa nu simt nimic .