Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 4
adelyna spune:
Hei mamidevladut,daca a iesit pozitiv,nu are cum sa fie maine negativ.Curaj,esti insarcinata!!
numeioana spune:
Felicitari, Gina!!! Sarcina usoara si sper sa ti se indeplineasca dorinta si sa aveti si un baietel!
Scuze de curiozitate, dar de unde esti de fel? Din ce oras al tarii noastre? Mi se pare ca te cunosc de undeva.
Pup toate gravidutele!
Ioana
ILDI25 spune:
Felicitari Gina M .Eu sunt o mamica de mai -iunie 2006 si m-am emotionat tare cand am vazut ca s-a deschis lista pt. mamici mai -iunie 2007 caci anul trecut pe vremea asta asteptam si eu cu sufletul la gura rezultatul. Sarcina usoara iti doresc !
ILDI David (2 mai 2006 )
poze http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mamidevladut
buna seara la toate mamicile si aspirantele la titlul de mamica,
am si eu un test pozitiv in seara asta , dar mai astept putin sa fiu sigura si daca ramane si maine pozitiv, ma inscriu oficial la mamici de mai-iunie 2007
mamidevladut, Astept sa te inscrii pe listuta alaturi de mine.
My baby development!
POZE NOI
lucia_cs spune:
Felicitari Gina!!! Dumnezeu e cu adevarat Bun!
Felicitari mamidevladut, curaj!!!
Acum exact un an am aflat si eu ca sunt insarcinata cu Evelyn. Gina, tu ai acelasi DPN cu cel pe care l-am avut noi. :)
Melancolie...
Spor la "lucru" celor ce se pregatesc sa devina mame de mai-iunie 2007.
Pupici pe burtici
Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
mamidevladut spune:
Gina, hai ca ma inscriu si eu pe lista, desi eu asteptam confirmarea de la medic care vine abia luni sau marti. Dar cu 3 teste pozitive, dintre care azi dimineata unul foarte clar, deja ma consider graviduta.
Datele mele sunt: UM 31-07-2006, DPN 02-05-2006, DN 28-05-1976.
Acum suntem doua si asteptam si alte mamici pe listuta noastra, deja stiu eu ca maine poimaine se mai inscrie cineva.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mamidevladut
Gina, hai ca ma inscriu si eu pe lista, desi eu asteptam confirmarea de la medic care vine abia luni sau marti. Dar cu 3 teste pozitive, dintre care azi dimineata unul foarte clar, deja ma consider graviduta.
Datele mele sunt: UM 31-07-2006, DPN 02-05-2006, DN 28-05-1976.
Acum suntem doua si asteptam si alte mamici pe listuta noastra, deja stiu eu ca maine poimaine se mai inscrie cineva.
mamidevladut,te-am trecut pe lista
CM mi-a fost la diferenta de 24 zile. UM am avut-o pe :28-07-2006 iar DPN imi este
Miercuri 02-05-2007.
Vad ca tu ai avut UM dupa mine cu trei zile pe : 31-07-2006!
Tinand cont de aceasta data, esti sigura ca DPN iti este: 02-05-2006?!
My baby development!
POZE NOI
aelita spune:
Gina si mamidevladut,FELICITARI !! sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi !!! Ma bucur tare pt voi,sunteti primele mamici din Mai-Iunie ! Sa fie intr-un ceas bun si sa se umple aici de zeci de gravidute !!
Sa fiti linistite,sa nu va speriati de toate informatiile si asa o sa aveti o sarcina minunata si lipsita de griji!
21+