Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 5
mamidevladut spune:
Gina,multumesc mult ca m-ai trecut pe listuta . La mine ovulatia e in ziua 10 (eu am cm la 24 de zile), asa ca a fost in 9 august. Dupa calculatorul DPN iese ca va fi 02-05-2007.
aelita spune:
gina,am vazut pozele, Jessica si Rebecca sunt fetele tale ??? M-am uitat la toate imaginile,sunt absolut minunate !!! Frumoase foc !! Deci acum asteptam baiatul ?
21+
addinel spune:
buna fetelor!
deja sunt cu un picior in concediu, dar nu vroiam sa plec pana nu va mai salut inca o data. sa imi tineti pumnii, sper cand ma intorc sa fiu "de-a voastra".
pupicei si .. la o listutza cat mai lunga!
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Laura Ioana spune:
Felicitari Gina si Mamidevladut Sa aveti sarcini usoare, fara greturi, fara suparari si nasteri pe masura, iar bebeii sa fie PERFECTI!
Doamne, asa ma bucur pt voi! Simt ca si eu voi fi mamica de mai-iunie! Desi nu sunt graviduta inca, am primit ieri OK-ul de la doctorita mea pt a avea un bebe si sper sa se intample cat mai repede!!!!
Poze Laura
mamidevladut spune:
Laura, Addinel, va asteptam cu drag pe listuta noastra. Va tin pumnii sa se intample cat mai repede minunea.
Ralumat spune:
Mai Mamidevladut, tu chiar vrei acum sa ne-o iei inainte? Chiar asa, DPN 2.05.2006?????Stai la rand, ca eu stiu vreo 4 flacai care trebuie sa vina inainte de fetita ta
Felicitari, draga graviduta, sa ai o sarcina usoara si o bebelina frumoasa, ca noi stam la rand sa ne incuscrim!
Raluca 25+
mamidevladut spune:
eheeeee, si ce mai flacai, unul si unul, ca doar seamana cu mamele lor
Acum ce o vrea DD, daca nu ne incuscrim, mergem impreuna la stadion.
Multumesc mult Ralu, sa ai si tu o sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara
mamidevladut spune:
aaaaa, stai Ralu ca eu acum am vazut ce am scris, scuze, intelege-ma ca zilele astea am fost cu capul in nori.
GETY spune:
Gina si mamidevladut, felicitari! Vad ca amnadoua asteptati "intariri" din partea altor gravidutze. Mamidevladut, ce concidenta! Eu sunt o gravidutza de sept. oct. 2006, dar nascuta in aceeasi zi si luna ca tine: 28 mai (1974). Numai ca eu sunt la primul copil. Am "muncit" mai mult la el. Va pup, sa aveti sarcini usoare si multa sanatate!
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Gina M spune:
Gety,personal abia astept sa-mi cunosc colegele de odisee!
Avem nevoie unele de altele in acest timp deosebit din viata sa, ne impartasim gandurile,simtirile,posibilile temeri, sa ne imbarbatam,sa creem prietenii, sa crestem impreuna s.a.m.d! Haide-ti mamici,CURAJ
My baby development!
POZE NOI