Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 28
sivma spune:
draga mea cristalina,
spune-mi te rog daca toata perioada de sangerare aceasta a fost in cantitati foarte mici
multumesc mult
mamidevladut spune:
Buna fete scumpe,
Noi suntem bine, l-am vazut pe bb a doua oara la echo, e bine, creste.
Vas cred ca ai putea merge la medic acum, esti deja saptamana 5 daca am calculat eu bine. Eu am fost prima data la 4 saptamani si cateva zile si s-a vazut punctuletul.
Vreau sa-i spun bun venit unei
foarte draga mie, pe care o astept sa se inscrie pe lista noastra. Amely felicitari si un bb voinic si sanatos!!!!!!!!!!

Mamidevladut
6+
pistachio spune:
salut, fetelor!
azi am fost la primul control si am vazut doar sacul! o pata neagra! pe bebe nu l-am vazut ca zice doctora ca e prea mic....sunt in 6 saptamani...voi credeti ca e normal ca mie mi-e cam teama!
ma mai duc peste 3 sapt....sper ca totul sa fie ok si sa-l vad pe bebe atunci si sa-i vad inimioara...
poze
mica0307 spune:
Vas si mie mi-a venit ultimul tot pe 10.08. Inseamna ca esti ca mine, in 4,5 saptamani.
Am fost deja la doctor dar e mic tare. Data nasterii 20.05.2007. O sa nastem impreuna????
Fetelor, ma doare piciorul drept de la incheietura si imi amorteste. Am sunat doctorul si mi-a spus ca nu are legatura cu sarcina. Probabil ca m-am lovit.
Da mi-e tare frica. A mai patit cineva asta?
Mica
cristalina spune:
paky, analizele pentru toxoplasmoza le faci inainte de bebe ...:)))
Teoretic doctorul trebuie sa-ti dea sa faci in primul set de analize.
Eu de exemplu am toxoplasmoza...cronica(!) daca se poate spune asa, acum titrul este extrem de mare. Dar cum nu este recenta infectia incerc sa nu-mi prea fac probleme.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Pistachio, se poate intampla sa nu-l vada pe bebe si mai incolo..in cazuri de uter retrovers se vizualizeaza greu...La o sarcina de 6 saptamani nu cred ca e ceva neobisnuit.
Sanatate multa!
cristalina spune:
sivma, prima sangerare a fost semnificativa...
Dupa no-spa, supozitoare cu scobutil si o zi de repaus total la pat ...au fost urmatoarele saptamani numai cantitati mici.
Am avut decolare de sac...Se desprinde si sangereaza...Cu timpul s-a remediat problema dar am avut contractii toata sarcina!!
chris27 spune:
Nu am liniste...ma gandesc mereu la Bubuleana...De ce n-a mai scris?Ne-a lasat in suspans...bubuleano,ma gandesc la tine...dasi tu un semn de viata!Ma simt minunat,nici la mine nu se vede la eco decat sacul gestational...Va pup dragele mele.